Durván beszólt Gagának Lana Del Rey
2013. július 24. 20:23
|
|
beyo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 729 Csatolások: 11 Azonosító: 154837 offline
|
Ez a dal jó. És tulajdonképpen, ha haragszik Gaga-ra miért ne fogalmazta volna meg. A dalt nem direkt adta ki, hanem kiszivárgott. Ez olyan, mintha egy naplóba leírta volna, hogy utálja Gaga-t, és valaki elolvassa.
2013. július 24. 20:26
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Semmi ilyesmi trend nem volt, max egy két idióta 12 éves írogatott ilyeneket, de a little monster-ök átlagban ennél értelmesebbek. Nem belieberek vagyunk...
Magáról a cikkről: Lana konkrétan most végezte ki a saját karrierjét (vagy az, aki ezt kiszivárogtatta). Majdnem az összes rajongója little monster, és főként az, rengetegen Gagának köszönhetően ismerték meg.
Ami kissé vicces a dologban, hogy ezt a számot Lana 2008-ban írta, mikor Gaga befutott, főként féltékenységből, mivel Lana ugyanannál a kiadónál próbálkozott, mint Gaga, de mikor Lana-t huszadszorra utasították el, addig Gagából szupersztár lett. Azóta a két énekesnő (állítólag) jóban van, de ettől függetlenül ezt Lana már nem mossa le magáról.
A zenéjét még mindig szeretem, de róla is kiderült, hogy egy álszent picsa, mint Perez Hilton, Katy Perry, vagy épp Cher (aki körbenyalta Gaga valagát, aztán mikor Gaga nem engedte Cher-nek kiadni a közös dalukat, megsértődött és szidni kezdte). Innentől kezdve Lanát támogatni én sem vagyok hajlandó, nem veszek tőle zenét (pedig eddig szoktam), és koncertére se mennék, hiába lenne rá lehetőség. Az én pénzemet csak olyan előadó érdemli meg, aki mind zeneileg, mind EMBERILEG ér annyit. Lana többé már nem...
Magáról a cikkről: Lana konkrétan most végezte ki a saját karrierjét (vagy az, aki ezt kiszivárogtatta). Majdnem az összes rajongója little monster, és főként az, rengetegen Gagának köszönhetően ismerték meg.
Ami kissé vicces a dologban, hogy ezt a számot Lana 2008-ban írta, mikor Gaga befutott, főként féltékenységből, mivel Lana ugyanannál a kiadónál próbálkozott, mint Gaga, de mikor Lana-t huszadszorra utasították el, addig Gagából szupersztár lett. Azóta a két énekesnő (állítólag) jóban van, de ettől függetlenül ezt Lana már nem mossa le magáról.
A zenéjét még mindig szeretem, de róla is kiderült, hogy egy álszent picsa, mint Perez Hilton, Katy Perry, vagy épp Cher (aki körbenyalta Gaga valagát, aztán mikor Gaga nem engedte Cher-nek kiadni a közös dalukat, megsértődött és szidni kezdte). Innentől kezdve Lanát támogatni én sem vagyok hajlandó, nem veszek tőle zenét (pedig eddig szoktam), és koncertére se mennék, hiába lenne rá lehetőség. Az én pénzemet csak olyan előadó érdemli meg, aki mind zeneileg, mind EMBERILEG ér annyit. Lana többé már nem...
2013. július 24. 20:37
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
Szerintem egyébként a szám nem lett rossz.
Valamilyen szinten igaza is van Lanának.
Viszont ez a "Halál Lanára" elég idióta dolog!
Attól,hogy még haragszanak a little monsterek nem kell ilyen hülyeségeket kitalálni és elindítani!
Valamilyen szinten igaza is van Lanának.
Viszont ez a "Halál Lanára" elég idióta dolog!
Attól,hogy még haragszanak a little monsterek nem kell ilyen hülyeségeket kitalálni és elindítani!
2013. július 24. 20:44
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Lana a kedvenc énekesnőm a dalszövegeitől meg oda vissza vagyok de most Gaga mellé állok, mert ez elég nagy bunkóság volt. Aki meg ezért elpártol Lanától az nem is igazi rajongó.
2013. július 24. 20:46
Ha egy előadó nem kedvel egy másikat annak a fanoknak mi közük van? Nem az alapján kell valakit megítélni h kit utál vagy épp puszipajtákodik valakivel...
2013. július 24. 21:22
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
na jó.. ez a Lana elég gyerekes pedig se őt se Gagát nem szerete,
2013. július 24. 21:30
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Röhejes ennyire komolyan venni. Ilyet csak azok csinálnak, akik annyira vannak otthon a zenében, mint Gaga meg Lana. Főleg hogy ráadásul nem mostani dalról van szó.
1 felhasználónak tetszik:
Nessuna
2013. július 24. 21:30
|
|
Violent13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 297 Csatolások: 0 Azonosító: 134440 offline
|
Ehhez igazából a fanoknak semmi köze sincs, maguk között kellene elrendezniük ezt az ügyet, de úgy is twitter háború lesz belőle, már előre látom... Amúgy meg az vesse az első követ, aki még soha mondott rosszat egyetlen emberre sem. Mindenki követ el hibákat, emberek vagyunk...
2013. július 24. 21:45
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Néhány ember annyira álszent, hogy az nem igaz. Most komolyan, az mennyivel különb, aki itt fórumon azt mondja másra, hogy csicska, meg egyéb szépségek? Számtalanszor láttam már, hogy egy agyonhypolt előadót milyen szavakkal illet egy-két fórumozó, a különbség csak annyi, hogy Lana híres. Ha annyira utálná Gagát, akkor nem kiszivárgott volna a dal, hanem ő jelenteti meg. 2008-ba írta, lehet, hogy volt egy kis nézeteltérés közöttük. Na és? A kedves kommentelők soha nem haragudtak meg senkire, soha nem voltak féltékenyek a másikra? Megtudtuk, hogy mit gondolok Gagáról, és? Ezért el kell pártolni tőle? És amikor veszekedik két sztár, akkor is fogom magam és kiszeretek belőle?
A littlemonsterek pedig először a saját kedvencük háza táján söpörjenek, mintha Gaga valami istennő lenne, 100% eredeti gondolatokkal (if u know what I mean). Minden sztár hibázhat, de ezért a halálát kívánni valakinek, undorító.
A littlemonsterek pedig először a saját kedvencük háza táján söpörjenek, mintha Gaga valami istennő lenne, 100% eredeti gondolatokkal (if u know what I mean). Minden sztár hibázhat, de ezért a halálát kívánni valakinek, undorító.
2013. július 24. 21:52
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Na máskor is így védjétek az embereket, ha valaki olyanról van szó, akit nem szerettek
Lana viselkedésére meg azt mondanám: Ami a szívén az a száján, de az ő dolguk, nem kell senkire rossz megjegyzés, senki se kérte!
2013. július 24. 21:56
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Jaj Lanám, de imádlak! ♥
2013. július 24. 22:00
Hát ettől még nem fogok rosszat álmodni ..
Meg ez az egész sztori nem hozz lázba ..
Meg ez az egész sztori nem hozz lázba ..
2013. július 24. 22:12
Nem tudom, én személy szerint nem szeretem sem Gaga, sem pedig Del Rey zenéjét. Szóval szerintem ha Lana őt fikázta, Lady Gaga is visszavághatna. Remélem, hogy értelmesebb azért annál..
2013. július 24. 22:14
Idézet (darkgirl @ 2013.07.24. 21:31)
Egyre csak romlik a twitter. sok utálkozó ott éli ki magát. :/
Nem feltétlenül a twitter romlik, hanem az emberek. Amúgy is, te még nem láttad ezek szerint a jó oldalát ennek az oldalnak.
2013. július 24. 22:16
|
|
FAMEgagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 408 Csatolások: 0 Azonosító: 192296 offline
|
Lana Del Ray Nem tudja mibe vágott bele korán sincs vége!!!!!a kis átkozott kurva!a szánalmas a hangja is olyan mint ha a halálos ágyából nyögdécselne nem hogy ott lenne!Olyanba kössön bele aki piszkálja mért ilyenek az emberek hogy mindig azt bántják aki még a légynek se tudna ártani nem érdemli ezt meg ettől a szakatt......tól hát kiez a nő?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.