Ezzel csak az a gáz, hogy a Lana rajongók legnagyobb része egyben Gaga rajongó is, és akár írhatnám úgy is, hogy INKÁBB Gaga rajongó!
És bár szerintem annyira nem sértő ez a két sor, de vadállatok tudnak lenni a netes rajongók
Durván beszólt Gagának Lana Del Rey
2013. július 24. 19:31
|
|
Blaxtarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 204766 offline
|
Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet egymás mellett megélni szépen, nyugiban, anélkül, hogy halálra piszkálnánk egymást? Nagy ez a Föld, szerintem lehet úélni egymás gyilkolászása nélkül is...
2013. július 24. 19:32
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Egyik kutya, másik eb - túlértékelt középszerű sztárocskák. Ebből is látszik, hogy aki eddig szerette, most meg megutálta - az nem a zenével foglalkozik és állít fel értékrendeket, hanem a körítéssel. Öszintén? Ki nem szarja le mit mondanak egymásra ők vagy mások? Ez fogja eldönteni nálatok, hogy jó zenét csinál valaki vagy sem? Agyonsztárolnátok egy tehetségtelen énekest, ha beleszőné a dalába, hogy szereti gagát, de ugyanakkor tehetségtelennek kiáltotok ki és megutáltok olyat aki tehetséges, ha ennek az ellenkezőjét szövi a dalaiba? Elment az eszetek.
2013. július 24. 19:42
Idézet (_ToTo_ @ 2013.07.24. 19:32)
Egyik kutya, másik eb - túlértékelt középszerű sztárocskák. Ebből is látszik, hogy aki eddig szerette, most meg megutálta - az nem a zenével foglalkozik és állít fel értékrendeket, hanem a körítéssel. Öszintén? Ki nem szarja le mit mondanak egymásra ők vagy mások? Ez fogja eldönteni nálatok, hogy jó zenét csinál valaki vagy sem? Agyonsztárolnátok egy tehetségtelen énekest, ha beleszőné a dalába, hogy szereti gagát, de ugyanakkor tehetségtelennek kiáltotok ki és megutáltok olyat aki tehetséges, ha ennek az ellenkezőjét szövi a dalaiba? Elment az eszetek.
zenéjét bírom, bár ezek után nem sok kedvem lesz hallgatni, nem tudok elismerni egy előadót aki nem ismeri el a másikat. Sőt, ez már több annál... Szerintem Gaga nem középszerű sztárocska
2013. július 24. 19:45
Halál Lanára? Jesszus. Végülis csak a véleményét mondta el,ráadásul régi szerzemény. Nem volt szép dolog tőle, de a halálát kívánni hülyeség.
2013. július 24. 19:53
Idézet (rencsi95 @ 2013.07.24. 19:45)
Halál Lanára? Jesszus. Végülis csak a véleményét mondta el,ráadásul régi szerzemény. Nem volt szép dolog tőle, de a halálát kívánni hülyeség.
Nem volt semmilyen trend Twitteren, sőt Gaga honlapján sem volt gyűlölet mert voltam fent és nem volt semmi durva, az, hogy van 1 pár rajongó akik ilyeneket írnak, nem vonatkozik mindenkire. Csak 1 Born To Die cd volt összetörve
2013. július 24. 19:59
|
|
vivandóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 177933 offline
|
Hát azért nem tudom mit van úgy oda Lana Del Rey magától... minden zenéje siralmas nem azért mert rossz (ne de nem is jó) hanem mindegyik szomorú, az élet rossz dolgairól énekel. De annak mégis mi értelme? Nem vagyok Gaga fan de mégis többre értékelem őt mint Del Rey-t. De a halálát kívánni tényleg hülyeségnek tartom.
2013. július 24. 20:01
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
nem mintha oda volnék akármelyikük zenéjéért is, de rendkívül gyerekes és olcsó húzásnak tartom Lana részéről, h így próbálja meg felvonni magára a figyelmet, mert mintha ő nem lenne sokkal szánalmasabb a hazugságaival, amiket magáról állított?? -.-
2013. július 24. 20:10
|
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline
|
Hát ez egy icike picikét bunkó volt...Sőtt nagyon!!De én azért nem kívánnám egy ember halálát sem! Little Monsterek!Nem fogjátok fel ez milyen rossz dolog???
2013. július 24. 20:11
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Minden dalíró, vagy író alkot műveket arról, akit nem komál. Hogy miért? Mert így könnyebb, és így mások számára is világossá teheted az adott személy negatív, utálatos tulajdonságait. Vagy csak simán azért, mert tudod, hogy így előbb - utóbb hozzá is eljut a dolog, és akkor az illető is tudja majd, hányadán áll a dolog.
Amúgy szerintem jó szám, mert bár Gagának szól, de bizonyos sorai akármelyik libára ráillenek:
"Oh, girl, I see you walking ’round in your pearls
Thinking that you’re number one
You’re so funny, ’cause honey, you’re not"
Amúgy szerintem jó szám, mert bár Gagának szól, de bizonyos sorai akármelyik libára ráillenek:
"Oh, girl, I see you walking ’round in your pearls
Thinking that you’re number one
You’re so funny, ’cause honey, you’re not"
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2013. július 24. 20:13
|
|
norsk engel95% anxiety 5% girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.10. Hozzászólás: 1905 Csatolások: 0 Azonosító: 203513 offline
|
'Halál Lanára'? Ez most komoly? Beteg rajongók..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.