Durván beszólt Gagának Lana Del Rey
2013. július 24. 18:10
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
Let's go Lana <3333 Bár én mindkettőjüket szeretem
De Lana a példaképem! x
2013. július 24. 18:13
Istenem, hogy lehetnek ilyen hülyék az emberek?? Ezt a vitatkozást kultúráltan is meg lehetne oldani! Nem kell anyázni! Azért mert valakinek más a véleménye nem kell nekiesni! Ez olyan mint hogyha valaki szereti a tökfőzeléket, én meg nem és akkor elküldöm a picsába. Gondolkozzatok már! A sok facebook meg telefon nyomkodás leszívta az agyatokat vagy mi? És mi az, hogy halál Lanára? Szánalmas húzás az biztos, de azért ezt nem kéne!
2013. július 24. 18:13
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
szánalmasak az ilyen beszólogatások
2013. július 24. 18:17
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Ezt írom úgy, hogy csípem Lanát, míg a Lady-t annyira nem, DE hatalmas öngól volt. Lana rajongóinak minimum 80%-a Little Monster. Ez a kiszivárgás csúnyán meglékelte a karrierjét, kár volt.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. július 24. 18:22
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Bár Lana párti vagyok, nem tetszik ez a beszólogatás.
Mostanában pedig nagy divat lett.
Bár a Little Monsterek leállhatnának, hisz Lana sem GaGa halálát kívánta.
2013. július 24. 18:25
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Eddig is utáltam ezt a "nőt", de most már egyenesen rühellem. Ki ez, hogy ilyeneket mondjon? Az, hogy akkor kifütyülték, most pedig ennyi mindent elért, azt bizonyítja, hogy mennyire jó, hogy mennyit küzdött azért, hogy idáig eljusson. Erre ez a senki mit csinált a sikerért? Semmit. Anyuci-apuci befolyását használta fel. Egyik napról a másikra már lett "valaki". Persze a szememben mindig is egy lecsúszott szánalmas nő lesz, aki nem tett le semmit az asztalra. Ez a "dal" is. Mi ez már, úristen. Mintha éppen haldoklana. Olyan hangja van, mint egy gégerákosnak. Nem értem mit keres a sztárvilágban, mikor semmit sem ér! Mellesleg ő meg aztán nagyon szép az agyonpumpált szájával. Gratulálok neki.. és ha Lady Gaga nem is mindenek felett áll.. felette biztosan! Szóval ennyi. Hiába támadtok, hogy ennyire leszóltam. Ő is ezt tette Gagával.. én csak egyenlítettem. Meg amúgy is, igazam van.
2013. július 24. 18:27
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
hát erre nem tudok mit mondani..
2013. július 24. 18:32
Annyi jót hallottam erről a nőről, hogy ezt nem gondoltam volna. Volt olyan időszakom, amikor bírtam Gagát, ezt sosem titkoltam. És bár ugyan most már semmilyen érzelmi szál nem fűz hozzá, kénytelen leszek mellette állni. A kicsimánsztöröknek meg üzenném, hogy embernek (de még állatnak sem) nem kívánjuk a halálát, ha eddig nem tudták volna a drágák.
(hajj, de le leszek még ezért szólva...)
(hajj, de le leszek még ezért szólva...)
2013. július 24. 18:39
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Pont Ő az akitől ezt nem vártam... És csalódtam is Lanában, nem kicsit. Azt gondoltam, hogy Ő egy normális énekesnő, aki a zenéjével van a köztudatban, és nem azzal hogy másokat gyaláz. Nem vagyok a Lady rajongója, de nem tartom fairnek vele szemben. Nem árt Ő senkinek sem, nem értem mire volt ez jó. Viszont a little monsterek tényleg megtanulhatnák hogy nem kívánjuk senki halálát. Ne alacsonyodjanak már le a directionerek elvetemült és döntő hányadához.
Egyébként rég volt ugyan, hogy rögzítették ezt a felvételt, de akkor is van egy érzésem, hogy ennek még komoly visszhangja lesz... Nem kellett volna. Pláne most hogy igen szépen megy Lanának a szekér.
Egyébként rég volt ugyan, hogy rögzítették ezt a felvételt, de akkor is van egy érzésem, hogy ennek még komoly visszhangja lesz... Nem kellett volna. Pláne most hogy igen szépen megy Lanának a szekér.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
Én Lanát jobban bírom, mint GaGát, de Lana beszólásainak nem látom értelmét...
Csalódtam benne.
Főleg, hogy valami következménye biztos lesz.
Én szeretem mindkettejüket, de sokkal jobban Lanát. Szerintem egy kicsit igaza is van, és amúgy meg nem Lana a szánalmas, hanem a legtöbb little monster. Normálisak ezek? Tényleg annyira sikh*lyék, hogy "halál Lanára"- trendet akarnak csinálni? (Tisztelet a kivételnek.) És igen, ez tényleg nem tesz jót Lana karrierjének, hogy előkerült ez a dal. Ezt sajnálom.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.