Remélem nem gond ha rakok pár képecskét magamról
Fényképek a fórumozókról!
2008. november 03. 14:50
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(LCbaby @ 2008. November 3. - 14:36)
sziasztok!
Üdv a fórumon!
Persze, hogy nem gond, örülünk a képeknek. Nagyon szép vagy.
Idézet(LCbaby @ 2008. November 3. - 14:43)
szióka.köszike.lejjebb is van még tetó+egyéb finomság 
2008. november 03. 14:51
|
|
LCbabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.03. Hozzászólás: 9 Csatolások: 2 Azonosító: 76003 offline
|
Idézet(Necros @ 2008. November 3. - 14:50)
Üdv a fórumon!
Sõt, szerintem tüntetés is lesz, ha nem teszel még majd fel többet a késõbbiekben. 

oksika..megígérem, hogy csinálok még hasonló jó képeket!
2008. november 03. 14:59
|
|
frenetiq |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 928 Csatolások: 81 Azonosító: 286 offline
|
Aláírásodból ítélve meg a tetkóid földrajzi helyzetét illetõen arra számítok hogy azok az új képek se lesznek télikabát-shootok
No meg a tény hogy ismeretlenül jössz 1. hozzászólásként 2 ilyen képpel hogy levegyél a lábunkról...cseles taktika mondhatom
No meg a tény hogy ismeretlenül jössz 1. hozzászólásként 2 ilyen képpel hogy levegyél a lábunkról...cseles taktika mondhatom
2008. november 03. 15:08
|
|
LCbabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.03. Hozzászólás: 9 Csatolások: 2 Azonosító: 76003 offline
|
Idézet(frenetiq @ 2008. November 3. - 14:59)
Aláírásodból ítélve meg a tetkóid földrajzi helyzetét illetõen arra számítok hogy azok az új képek se lesznek télikabát-shootok
és hogy Te milyen jó látod a dolgokat!
Íme,nagyon friss!!
2008. november 03. 15:33
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet(Necros @ 2008. November 3. - 15:24)
Én meg gratulálok a kommentekhez lányok...
Köszi a formás képet, LCbaby!
Köszi a formás képet, LCbaby!
Lehet is gratulákni nekik, mert pasi létemre is nekik adok igazat ...
Ez a topik nem az aminek indult, nem a magamutogatásról kéne
szólnia, hanem arról, hogy esetleg megismerjük a másikat és
ne csak feltétlenül arcnélküli nick név mögé bújt fórumtársak
legyünk.
ilyen képet meg gigaszámra is találni a neten 2 kattintással.
2008. november 03. 17:37
|
|
apsilanikkkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.17. Hozzászólás: 393 Csatolások: 683 Azonosító: 49769 offline
|
Elsõ két kép OK.
Harmadik képet megsemmisíteni.
És a világ rendje helyreáll.
Egyébként nekem teljesen új, hogy bizonyos hozzászólás-szám kell ahhoz, hogy valaki felrakja a képét.
Egyébként nekem teljesen új, hogy bizonyos hozzászólás-szám kell ahhoz, hogy valaki felrakja a képét.
2008. november 03. 17:38
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet(apsilanikkk @ 2008. November 3. - 18:37)
Elsõ két kép OK.

De épp ez az, hogy nem kell. Ez egy hülyeség.
2008. november 03. 18:17
|
|
Dido_______ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.05. Hozzászólás: 10810 Csatolások: 76487 Azonosító: 6538 offline
|
üdv a fórumon LCbaby!
Tényleg jó képek...( a 3.-at nem láttam
)
Akkor most megkérek mindenkit, hogy efháem,cékáem és pléjbojszerû képeket ne rakjanak ebbe a topicba, nem azért van! ToTo már elmondott mindent!
Ha valaki mégse bírja ki, akkor tegye fel valamilyen tárhelyre és priviben küldje a linket nekem!
Akkor most megkérek mindenkit, hogy efháem,cékáem és pléjbojszerû képeket ne rakjanak ebbe a topicba, nem azért van! ToTo már elmondott mindent!
Ha valaki mégse bírja ki, akkor tegye fel valamilyen tárhelyre és priviben küldje a linket nekem!
2008. november 03. 18:26
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet(Dido @ 2008. November 3. - 19:17)
üdv a fórumon LCbaby!
)

2008. november 03. 18:26
|
|
fafa008♥Justin,Went,Chad fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.12. Hozzászólás: 3174 Csatolások: 3140 Azonosító: 36809 offline
|
Idézet(Dido @ 2008. November 3. - 18:17)
üdv a fórumon LCbaby!
)

végre egy értelmes megszólalás
2008. november 03. 19:12
|
|
McGeryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.11.24. Hozzászólás: 371 Csatolások: 239 Azonosító: 10472 offline
|
Idézet(LCbaby @ 2008. November 3. - 14:36)
sziasztok!
Szia. udv a forumon.
gyonyoru vagy
es igen baj, ha nem raksz fel tobb kepet magadrol
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: