Fényképek a fórumozókról!
2010. december 08. 16:32
Legfrissebb, és száz százalékosan photoshop-mentes.
8 felhasználónak tetszik:
Bessie,
Levente1991,
Zsüdi,
Karina197,
Beba13,
mano2,
El Mexicano,
Eszter655
2010. december 08. 17:42
Idézet (Levente1991 @ 2010.12.08. 16:40)
Miért, vannak olyan képeid, amelyek photoshopoltak? Ne legyél Kiszel Tünde, anélkül is szép arcod van! 
Köszi!
Egyébként a korábbin, amit feltettem, sem volt javítás, csak a fényviszonyokat változtattam meg... Meg szeretem kipróbálgatni, hogy hogy nem fogok soha kinézni.
1 felhasználónak tetszik:
Karina197
2010. december 08. 17:58
Idézet (kateblock @ 2010.12.08. 17:44)
Akkor téged láttalak twitteren 
Te is rakj már magadról képet! Kíváncsi vagyok, hogy hogy nézel ki. Azt hiszem, az adatlapodon olvastam, hogy hasonlítasz Emma Watsonra, vagy nem tudom.
1 felhasználónak tetszik:
Zsüdi
2010. december 08. 19:13
Idézet (Dancsy @ 2010.12.08. 17:58)
Te is rakj már magadról képet! Kíváncsi vagyok, hogy hogy nézel ki. Azt hiszem, az adatlapodon olvastam, hogy hasonlítasz Emma Watsonra, vagy nem tudom.
(de lehet, hogy összekeverlek valakivel)
Én örülnék a legjobban, ha inkább Emma Watsonra hasonlítanék de egyesek szerint Kristen Stewart-ra hasonlítok, amit nagyon nem szeretek, mások szerint viszont Brittany Murphy-re
Fotót nem fogok magamról feltenni. Kockafej vagyok, első és egyben legfontosabb szabály, no picture sajátmagamról fent a neten, nem ha nem muszáj
2010. december 08. 22:12
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Ez lennék én
2010. december 09. 10:12
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.12.08. 17:58)
(de lehet, hogy összekeverlek valakivel)
Akire Te gondolsz, az EszterLondon... Kate nem hasonlít Emmára és K. Stewartra sem szerintem. A Brittany Murphyben viszont egy leheletnyi igazság van szerintem.
2010. december 09. 10:23
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.08. 19:13)
Én örülnék a legjobban, ha inkább Emma Watsonra hasonlítanék de egyesek szerint Kristen Stewart-ra hasonlítok, amit nagyon nem szeretek, mások szerint viszont Brittany Murphy-re
Fotót nem fogok magamról feltenni. Kockafej vagyok, első és egyben legfontosabb szabály, no picture sajátmagamról fent a neten, nem ha nem muszáj
Szerintem nem is hasonlítasz Kristenre. Inkább Brittany Murphy, de rá is csak kicsit. Te magadra hasonlítasz a legjobban.
Én senki híres emberre nem hasonlítok (tudtommal). Viszont Londonban van egy "hasonmásom". A Westminster Abbey ajándékboltjában dolgozik.
2010. december 09. 10:38
Mióta egyszer visszaéltek az IWIW-re felrakott képemmel, azóta nem teszek fel semmilyen képet magamról az internetre. Bőven elég annyit tudni, hogy ronda vagyok és nem jóképű.
Na jó, talán összesen 2 kép létezik, amin meg vagyok elégedve magammal, de inkább csak egy, amin Thalía mellett állok.
2010. december 09. 10:45
|
|
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.09. 10:38)
Mióta egyszer visszaéltek az IWIW-re felrakott képemmel, azóta nem teszek fel semmilyen képet magamról az internetre. Bőven elég annyit tudni, hogy ronda vagyok és nem jóképű.
Na jó, talán összesen 2 kép létezik, amin meg vagyok elégedve magammal, de inkább csak egy, amin Thalía mellett állok. 
Nem is vagy ronda.
(Az a Thalíás kép viszont tényleg jó.
2010. december 09. 12:57
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.09. 10:23)
Szerintem nem is hasonlítasz Kristenre. Inkább Brittany Murphy, de rá is csak kicsit. Te magadra hasonlítasz a legjobban.
Én senki híres emberre nem hasonlítok (tudtommal). Viszont Londonban van egy "hasonmásom". A Westminster Abbey ajándékboltjában dolgozik.
Jaj de jó, nem szeretnék hasonlítani Kristenre
Pedig esküszöm többen mondták már, hogy a Twiligthos csajról én jutok eszükbe. Visszakérdeztem, hogy talán nem azért, mert régen az én hajam is úgy állt mint a csajé. Akkor azt mondták nem. Én pedig annyival lezártam a témát, hogy magamra hasonlítok a legjobban és ne emlegessék a kisasszony nevét, ne hasonlítgassanak hozzá mert nem szeretem ha azt teszik.
2010. december 10. 14:51
Idézet (Effy @ 2010.12.08. 22:22)
Úristenem de szép vagy

Úristen, you can't be serious!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.