Jay Park Európába látogat
2013. július 25. 14:45
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
D.KPOP nem gond ha én is meglátogatom apukádat csak úgy? XDDDDDDD
2013. július 28. 15:24
|
|
Sayaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.13. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 127021 offline
|
Imádom, mikor hatan ideírják, hogy nem ismerik, csak azért, hogy több hozzászólásuk legyen! Mert ha nem ismered, minek olvasod el? Én sem olvasok olyat, akiről azt sem tudom ki fia, borja!!
Na de a lényeg! Ennek rohadtul örülök! *-*
Nem vagyok akkora Jay Park rajongó, hogy kimenjek külföldre, de ha esetleg Budapestre jönne, tuti elmennék, bármennyi is a jegy, hisz nemcsak hogy nagyon szeretem a számait, de így megmutathatnánk, hogy mennyi Kpop fan van Magyarországon
Jay Park Fighting! :3
Na de a lényeg! Ennek rohadtul örülök! *-*
Nem vagyok akkora Jay Park rajongó, hogy kimenjek külföldre, de ha esetleg Budapestre jönne, tuti elmennék, bármennyi is a jegy, hisz nemcsak hogy nagyon szeretem a számait, de így megmutathatnánk, hogy mennyi Kpop fan van Magyarországon
Jay Park Fighting! :3
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2013. augusztus 05. 16:48
|
|
Park Ha Naúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 201303 offline
|
kár,hogy ide nem jön :c
2013. augusztus 18. 12:50
|
|
Nemmindegykivagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 372 Csatolások: 96 Azonosító: 171444 offline
|
Magyarországon is koncertezhetne vagy Ő vagy valamelyik másik banda!Jó lenne már egy koncertre elmenni
2013. október 27. 10:33
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Sajnálom, hogy ide nem jön, de persze megértem, szerény kis országunkban még kevesen ismerik, oda megy, ahol nagyobb a rajongótábor, értem én. Pedig úgy megnézném élőben.
Viszont így még mindig jobb, mintha jönne Mo-ra és nem lehetnék ott a koncertjén.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.