Nyaralással lepte meg családját Radics Gigi
2013. július 24. 13:56
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Lehet furcsa, de én utálom ezt a nőt. A hangja egy merő erőltetett borzalom, már bocs. Nem mondom, hogy nem énekel jól, csak énekhang sem ártana. És mindig olyan kis semmiségekkel kerül cikkekbe...
2013. július 24. 13:58
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
hahh szánalmas egy normális családba nem a magát mutogató gyerek viszi nyaralni a szüleit de hát náluk ez igy megy gigi eladja magát és a család nyaralhat ez vaann ,a sok hülye ember tehet rola aki kiváncsi rá , aki idén nem tudott elmenni nyaralni az olvasgassa ezt a cikket hátha gigike öröme átragad rá is :/
2013. július 24. 14:08
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
amugy a képen látni milyen jol kisminkelik gigit nem is látni az eredeti szinét ... ez szánalmas
2013. július 24. 14:54
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
És őszintén ki a lóf*szt érdekel hogy most ő nyaralni van??Ebből minek cikket írni???
2013. július 24. 15:01
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Senkit nem érdekel hol nyaral, kivel! Kicsit sem beképzelt áhhh el is húzhatna ebből az országból, nem kéne itt rontani a levegőt, nyivákolni meg vernyogni tud hangja semmi, kb. ugyanaz az eset mint Tóth Gabi indokolatlanul van felkapva!
2013. július 24. 15:08
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
jó nyaralást!
2013. július 24. 15:15
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Rocknroll: Nem értem miért ítélsz el előre embereket!
) Giginek igenis megvan a hangja, csak te ezt nem hallod, mert nagy valószínűséggel, a Rock miatt vagy a más zenei stílusod miatt "Elrontottad" a hallásod, és az ízlésed!
2013. július 24. 15:17
Kevés olyan magyar előadó van akit kifejezetten kedvelek , hát Gigi ide tartozik .
Nagyon szeretem a hangját , valamint magát a személyét is .
2013. július 24. 15:54
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Idézet
Stay Strong Bogi
Rocknroll: Nem értem miért ítélsz el előre embereket!smilee.gif) Giginek igenis megvan a hangja, csak te ezt nem hallod, mert nagy valószínűséggel, a Rock miatt vagy a más zenei stílusod miatt "Elrontottad" a hallásod, és az ízlésed!
Rocknroll: Nem értem miért ítélsz el előre embereket!smilee.gif) Giginek igenis megvan a hangja, csak te ezt nem hallod, mert nagy valószínűséggel, a Rock miatt vagy a más zenei stílusod miatt "Elrontottad" a hallásod, és az ízlésed!
rock miatt tönkre tette a hallását??
Talán az egyik olyan zenei műfaj a rock, amibe még rendesen játszanak hangszeren. Azért mert Gigi nagy részben csak feldolgoz számokat, amik a legtöbb tucat, nem kell más műfajt aláásni.
2013. július 24. 16:28
Nem tudom, mi értelme van annak, hogy közreadja, hol nyaralnak. Most nem fognak tudni rendesen pihenni, mert zaklatni fogják őket.
2013. július 24. 16:33
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
corny4 : ÉN nem azt mondtam xd Félreértesz!
Én csak próbáltam kifejteni a mondanivalómat! Nem azt mondtam, hogy elromlott a hallása miatta -.- Észlény
Én csak próbáltam kifejteni a mondanivalómat! Nem azt mondtam, hogy elromlott a hallása miatta -.- Észlény
2013. július 24. 17:04
|
Voltampúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 205894 offline
|
Jól van Gigike!Kell egy kis lazítás a nagy meló közben
Aztán 08.08. Milánó rock klasszikusok koncert(gyengébbek kedvéért:ROCK=QUEEN,DEEP PURPLE,AC-DC,U-2,PINK FLOYD,STING,
Aztán 08.10.Agárdi popstrand nagykoncert,előtte Demjén koncert
Kedves utálkozók
,ha minden Gigis hírre úgy ugrotok mint gyöngytyúk a takonyra előbb-utóbb gutaütést fogtok kapni.
2013. július 24. 17:36
|
Voltampúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 205894 offline
|
Egyébként a cikkben kifejezetten egy hétvégéről van szó, annak meg már vége.Amúgy ennek a kis semleges hírnek a kommentálásához is elég sok nyálat sikerült összegyűjtenetek.Mi lenne ha olyan jó magyaros celeb botrány híreket kapnátok,örülne a májatok mi? Na ezt nem fogjátok megkapni,Gigi már most felette áll ezeknek.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: