Megjelent a Backstreet Boys új klipje
2013. július 24. 14:01
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
Anyám hatalmas nagy rajongó.Éppen teregetni ment,és mikor mondtam neki hogy megjelet az új klippjük,félbehagyta a teregetést,és egy kupac ruhával az ölében leült a gép elé...I love you mom.Szerintem jó lett a klipp,és a zene is.Egyet nem értek.Hogyha ez most egy Backstreet Boys-os cikk,miért kell felhozni a One directiont?Mindig itt rinyáltok,hogy állandóan csak róluk van szó,akkor ti minek hozzátok fel őket?Csak élvezzétek a zenét.Fogjátok fel végre hogy mindenkinek más tetszik.Én mindkét csapatot szeretem.
2013. július 24. 14:45
Ez a szám egyszerűen fantasztikus. Bár a fiúk már kicsit megöregedtek, nem fog rajtuk az idő, és még mindig ugyanazzal a hatalmas erőbedobással, a mai tinédzsereket, és fiatalokat megszégyenítő lelkesedéssel, és persze tapasztalattal adnak elő.
Az külön öröm számomra, hogy ennyi embernek tetszik a cikk, és örülnek velem, meg persze a többi rajongóval együtt! Jó olvasni ezeket a hozzászólásokat, a fiúk is biztosan boldogok lennének, ha értenék, miről írtatok
Az külön öröm számomra, hogy ennyi embernek tetszik a cikk, és örülnek velem, meg persze a többi rajongóval együtt! Jó olvasni ezeket a hozzászólásokat, a fiúk is biztosan boldogok lennének, ha értenék, miről írtatok
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. július 24. 18:04
Nem vagyunk egyformák
Hallgass valami mást, ha jobban tetszik
Nem kényszer a palacsintaevés
Idézet (Levente00 @ 2013.07.24. 16:24)
De nem lett kedvencem!! 
2013. július 24. 19:43
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
Jó szám lett!! És.. hát húsz év az mégis csak húsz év!..
személy szerint én a 10-15 évvel ezelőtti backstreet boys-t szeretem nagyon !
2013. július 24. 21:46
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Tetszik a dal
2013. július 25. 16:40
|
Kínaikecskeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 206890 offline
|
Fantasztikus lett a szám és a klip is!<3
2013. július 26. 18:19
Lehet, h azért van A.J.nek ilyen kinézete, mert Ava ezt szereti
Tudod, jól bele tud kapaszkodni apuciba
Idézet (devilrose @ 2013.07.25. 22:12)
Cukik, megbocsájtom Brian idióta sapkáját és A.J. ősember bozontját is. 
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.