Bemutatkozott a trónörökös — fotók
2013. július 23. 21:48
1 napos és haza is mehetett? Na mind1 lehet csak nekem fura...
Gratula hozzá
2013. július 23. 21:49
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Vilmoson nem látom a boldogságot inkább Katalinon.
2013. július 23. 21:51
|
|
Kate DowneyPolly™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 94 Azonosító: 198539 offline
|
Ismét gratulálok a picihez! Már kíváncsi vagyok a nevére!
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Én meg el is hittem, hogy egy egy napos babát haza lehet vinni..porhintés volt az egész, hogy most született. Valószínű, hogy már egy hetes, tudatos média cirkuszt csináltak, csak némiképp megtervezték. Nem tudom, hogy milyen trón az, ami nem jár semmivel és minden kiadásukat megszavazzák vagy elvetik a Parlamentben?
Katika arcán most látok először őszinte mosolyt, de ha valóban tegnap szült volna, nem lenne ilyen kisimult.
|
Georgina16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.03. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 197155 offline
|
azért az, hogy csak tegnap szült és ma már haza is ment kicsit furi... mondjuk azért amit 1 napra kért a kórház a spéci szobáért az nem semmi... mondjuk igaz, hogy ők megtehetik... minden esetre GRATULÁLOK
kis herceg
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Nagyon sok boldogságot nekik!
Bár nem hiszem, hogy a pici élete olyan nagy boldogság lenne, hiszem gyerekkorától fogva testőrökkel mászkálhat mindenhova. Ezért sajnálom egy kicsit... ://
De a pöttyös ruha is tényleg elég fura, bár lehet hogy puszta véletlen az egész.
Bár nem hiszem, hogy a pici élete olyan nagy boldogság lenne, hiszem gyerekkorától fogva testőrökkel mászkálhat mindenhova. Ezért sajnálom egy kicsit... ://
De a pöttyös ruha is tényleg elég fura, bár lehet hogy puszta véletlen az egész.
2013. július 23. 21:59
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (devilrose @ 2013.07.23. 21:51)
Én meg el is hittem, hogy egy egy napos babát haza lehet vinni..porhintés volt az egész, hogy most született. Valószínű, hogy már egy hetes, tudatos média cirkuszt csináltak, csak némiképp megtervezték. Nem tudom, hogy milyen trón az, ami nem jár semmivel és minden kiadásukat megszavazzák vagy elvetik a Parlamentben?
Katika arcán most látok először őszinte mosolyt, de ha valóban tegnap szült volna, nem lenne ilyen kisimult.
Relatív. Nálunk nem engednek haza azonnal, csak 3-4 nap után, ám édesanyámat az USA-ban már másnap reggel hazaengedték miután megszülte a húgomat. Ráadásul csak azért kellett tovább bent maradnia, mert egy kis komplikáció lépett fel. Szóval az annyira nem biztos, hogy Angliában nincs véletlenül hasonló protokoll, mint az Államokban. Amúgy abban valóban igazad van, hogy a nőci arca baromira kipihent, és egy megszült hölgyemény tényleg nem így néz ki. Az a baj, hogy a babáról nincs közeli kép, csak ez, ami a cikkben van. Ha lenne egy közeli róla, akkor simán meg tudnám mondani, hogy újszülött vagy sem.
2013. július 23. 21:59
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Nagyon aranyos!
2013. július 23. 22:03
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Hát Katalinnak még a hasa sem ment le, nem lehet az két hetes, mondjuk nem is értem miért nem lehet elhinni, hogy tegnap pottyant ki. Wayne Rooney is másnap fuvarozta haza a családját.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: