Lady Gaga meztelenül pózol a V címlapján
2013. július 23. 19:52
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Hát LOL az a piercing...a nagyszüleimnél a malacoknak van ilyen karika az orrukba (csak nagyobb)...
2013. július 23. 19:52
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Áááá nekem nagyon tetszik mindkét kép. Szerintem meg pont, hogy az arca szép, de mind1... Minden adottsága megvan ahhoz, hogy ilyen képei legyenek és a szeptum meg valami istenien áll rajta.
2013. július 23. 20:03
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Szeretem Gagát mint énekesnőt, de ez a kép plusz a címlap... A fejéről meg már ne is beszéljünk:D
Arról a piercingről pedig egyből egy bika jutott eszembe.
Mondjuk Gagánál az ilyesmi nem meglepő.
Az albumot viszont várom.
Arról a piercingről pedig egyből egy bika jutott eszembe.
Az albumot viszont várom.
2013. július 23. 20:04
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Nincs bajom Gagával, de mindkét kép kegyetlen. Az első valahogy... nem is tudom, abnormálisan ül rajta, a tartása, minden. A másodikon meg a póz. Lényegében összefoglalva, (szerintem) mindkettő borzalmas.
2013. július 23. 20:10
Hát, nem tudom ki találta ezt ki, de...Gagának úgy is van merészebb fotója. :3
2013. július 23. 20:12
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Hát nagyon szép,nem mondom
2013. július 23. 20:22
Hát az a piercing nem áll jól neki.. Kicsit se.. A címplap pedig.. Örülök hogy Gaga visszatért csak nem gondoltam volna hogy megint meztelenül fog pózolni.. De ezen kivül nagyon szeretem és várom az új albumját <3 <3
2013. július 23. 20:27
Hát aki szerint ez művészet, annak fingja sincs a művészetről -.- Ez ízléstelen, bocs, és mi ez a műhaj? a homlokából nő ki a haja? Nagyon mű az egész.
2013. július 23. 20:30
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Rémijesztő még fotóboltolva is, de szépen lefogyott, bár kíváncsi lennék a striás bőrére retus nélkül. Mellesleg okosan csinálja ahogy visszavett az extrém megjelenéséből, de mégsem tért a normális, átlagos útra. Jujdejó, ismét gaga-számokat fognak nyomni a rádiók.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: