Revens:
Pedig bíbörke lesz az, aki sehol se lesz pár év múlva. Örülhetnél annak, hogy ez az i*ióta a második.
Ők a legjobban kereső, 30 alatti sztárok
2013. július 23. 22:27
Idézet (holembo @ 2013.07.23. 19:01)
Van egy jó hírem
Augusztusban kapsz egy olyant ami nem lesz olyan 'ganéj' mint a Born This Way, ami szerintem egyáltalán nem volt rossz, Edge of Glory, Judas, Born This Way, Hair, Heavy Metal Lover mind jó számok... De ha a gagyi számoknál vagyunk, Madonna is most adott ki egy poháralátétnek szánt albumot, nem beszélve Rihanna utóbbi 3 korongjáról... ja de igaz most profikról beszélünk, szóval Rihanna mind1 is
Te miért veszel mindent támadásnak? Ha ne adj Isten te szócsatába keveredsz olyan cikkben, ahol Gaga szerepel, már rögtön felhozod Madonnát és Rihannát és lehúzod a saját szempontod szerint. Miért kell folyton hasonlitgatni munkásságukat? Mindenkinél van és volt is, hogy egy albumból, kislemezből kevesebb fogyott a vártnál vagy épp nem a kivánt szintet ütötte meg dalaival. Na és? Nem egyenlő a bukással még. Rihanna utolsó albumait is vették azért szép számmal, akkor is ha nem volt túl sok köze az album készületekor. Olyan gyenge ellenérvekkel vágsz vissza, amivel magad járatod le !
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 23. 22:28
Idézet (csöki1 @ 2013.07.23. 22:21)
Nem nekik kéne ennyit keresniük, egyik sem érdemli meg...Orvosok, tűzöltók...na azok megérdemlik!
Ezt a Szociális és Munkaügyi Minisztériumban hírdesd személyesen, vagy valamelyik közalkalmazott blogján. Még ha egyet is értek, de hahó! Ez egy sztárokkal foglalkozó oldal.
2013. július 23. 22:29
Idézet (kurrek @ 2013.07.23. 19:03)
Lady Gaga szerintem nem sokat ér..hangja nincs, hiszen, ha valaki meghalgatja élőben rájön, hogy rosszabb a hangja, mint Selenának...
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?
2013. július 23. 22:42
|
|
believe.brigi98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 205969 offline
|
hAjrá Justin!
<3 Csak így tovább! :*
2013. július 23. 22:44
Nem gondoltam volna, hogy Gaga keres a legjobban a celeb világban (vagyis abban a korosztályban), lehet, hogy most hülyeséget mondok, de szerintem ennyi erővel lehetne ő az 1. helyen és leválthatná már azt a kis szeplőtlen, ex Disney-csillagot.
2013. július 23. 22:48
Idézet (Levin @ 2013.07.23. 22:27)
Te miért veszel mindent támadásnak? Ha ne adj Isten te szócsatába keveredsz olyan cikkben, ahol Gaga szerepel, már rögtön felhozod Madonnát és Rihannát és lehúzod a saját szempontod szerint. Miért kell folyton hasonlitgatni munkásságukat? Mindenkinél van és volt is, hogy egy albumból, kislemezből kevesebb fogyott a vártnál vagy épp nem a kivánt szintet ütötte meg dalaival. Na és? Nem egyenlő a bukással még. Rihanna utolsó albumait is vették azért szép számmal, akkor is ha nem volt túl sok köze az album készületekor. Olyan gyenge ellenérvekkel vágsz vissza, amivel magad járatod le ! 
Nem vettem semmit támadásnak, elmondtam amit gondolok. Ennyi. Madonnát azért hozom fel mert ezer szállal kapcsolódik hozzá Gaga, csak sokan temetik Gagát a Born This Way miatt... Rihannát pedig azért hoztam fel, mert most van a karrierje csúcsán, holott sokkal sz*rabb mint régen, pl Rated R-nél. Az Unapogeletic-ről nem beszélek ahogy te is mondtad , mindenki ott volt amikor készült csak ő nem(van rajt 3 jó szám, nem több)
2013. július 23. 22:54
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (holembo @ 2013.07.23. 19:01)
Van egy jó hírem
Augusztusban kapsz egy olyant ami nem lesz olyan 'ganéj' mint a Born This Way, ami szerintem egyáltalán nem volt rossz, Edge of Glory, Judas, Born This Way, Hair, Heavy Metal Lover mind jó számok... De ha a gagyi számoknál vagyunk, Madonna is most adott ki egy poháralátétnek szánt albumot, nem beszélve Rihanna utóbbi 3 korongjáról... ja de igaz most profikról beszélünk, szóval Rihanna mind1 is
Hát nem tudom, nekem egyáltalán nem tetszett az album. Egyszerűen a megszokott gagás hangzás helyett kaptam egy rakás elektrós kakit. Még az Edge of glory volt hallgatható, de talán másodjára azt is meguntam. Két erős album után hihetetlen visszaesés volt a BTW, pedig mint említettem az első kettőt rongyosra hallgattam, annyira tetszett az, amit csinál. Egyébként én speckó kivételesen nem Madonnára gondoltam, de mivel Rihannát sem kedvelem, így ő rá pedig pláne nem.
2013. július 23. 23:13
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
Hat en szerintem ide még lennenek emberkek..
2013. július 24. 08:20
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Kristen Stewart nem igazán értem. Mégis mi a búbánatot csinált,hogy összekapart ennyi pénzt?
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.