Ők a legjobban kereső, 30 alatti sztárok
2013. július 23. 20:20
"Justintól megfordul a kocka és Justin bamm első hely "
kiscsillag, Justinról 2-3 év múéva annyit nem tudnak majd megmondani, h fiú volt e vagy lány (lol, most se nagyon, na mindegy). Viszont akárhogy is fáj és nehéz felfogni, de Gaga a legértékesebb és legtehetségesebb MŰVÉSZ (nem előadó, művész!) akit a szórakoztatóiparba valaha láthattunk. Jusztina csak egy 2-albumos hirtelen felkapott sztár, fogadd el. azért sajnálom
jaj mégse :'D
kiscsillag, Justinról 2-3 év múéva annyit nem tudnak majd megmondani, h fiú volt e vagy lány (lol, most se nagyon, na mindegy). Viszont akárhogy is fáj és nehéz felfogni, de Gaga a legértékesebb és legtehetségesebb MŰVÉSZ (nem előadó, művész!) akit a szórakoztatóiparba valaha láthattunk. Jusztina csak egy 2-albumos hirtelen felkapott sztár, fogadd el. azért sajnálom
2013. július 23. 20:23
"Megsúgom, h ő [Gaga] sem lesz pár év múlva sehol - aki ennyi botrányt csinál, az vagy börtönben végzi, vagy rosszabb... nem megijeszteni akarlak, csak felvázoltam a rideg valóságot. "
lol ha ez így menne, nem sikerült volna 5 évet lehúznia a zeneiparba (Y)
2013. július 23. 20:26
"kurrek
Lady Gaga szerintem nem sokat ér.....hangja nincs, hiszen, ha valaki meghalgatja élőben rájön, hogy rosszabb a hangja, mint Selenának..."
ohh really?! :"D
http://www.youtube.com/watch?v=Emrc5M_I34c
Lady Gaga szerintem nem sokat ér.....hangja nincs, hiszen, ha valaki meghalgatja élőben rájön, hogy rosszabb a hangja, mint Selenának..."
ohh really?! :"D
http://www.youtube.com/watch?v=Emrc5M_I34c
2013. július 23. 20:36
Justin a második, természetesen.
Kár hogy Miley nincs itt
2013. július 23. 20:37
|
|
MademoiselleChanelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.10. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 199894 offline
|
Míg Gaga egy szerethető zenét csinál, addig Justin egy gyerek korosztályt akar megfogni. Már megbocsáss, de van egyetlen olyan 20 év feletti is aki komolyan veszi a 11-12 évesek Jusin-ját? Komolyan?? Egy 20-30 sőt 40 éves szívesebben hallgatja azt a zenét amit Gaga csinál (ismerek olyan 40 évest is meg idősebbet is ) szóval ennyi
2013. július 23. 20:40
így van, Gaga 0-99 éves embereknek csinálja a zenét, nem csak a tinip*csáknak :DDD
2013. július 23. 20:57
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Túl vannak fizetve, főleg a takony bíber!
2013. július 23. 20:58
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2013.07.23. 17:56)
_ToTo_:
Ezzel az a bibi, hogy Gaga nem ad ki szart a kezei közül. Mindenki (és minden hozzáértő) elismeri a munkásságát, aki nem elvakultan utálja.
Amúgy a "**ák" mi akart lenni? "picsák"? "kurvák"? Szóval ha én lepicsázok valakit, nekem bann jár, de te megteheted, mert moderátor vagy, vagy mi... Hogy is van ez?
Ezzel az a bibi, hogy Gaga nem ad ki szart a kezei közül. Mindenki (és minden hozzáértő) elismeri a munkásságát, aki nem elvakultan utálja.
A valamire való független kritikusok sem tartják sokra. Nem popcornból meg bravóból kéne csak tájékozodni, hanem zenei magazinok és weblapok kritikáiból.
Idióták akart lenni. 5* tettem, de nem engedte a rendszer, így rövidebb lett, de mindenki azt lát bele amit magára vesz ... Ki is írhattam volna, de csak azért nem tettem, mert így mindenki behelyettesíti amit akar.
Idézet (holembo @ 2013.07.23. 18:51)
De ez most miért is baj? Szerintem neked nem lesz tőle rosszabb, max növekszik a már így is furcsa gagaellenességed, nekem jó lesz a kedvem, meg Gagának is minden bizonnyal. Abban pedig biztos vagyok, hogy óriásit fog kaszálni ebben az évben is Gaga 
Nem baj, csak összemosódik a bevételben a zenével, meg a sok szirszar parfümmel, ruhákkal stb keresett pénz. Nem beszélve arról, hogy pl amit egy turné hoz egy énekesnek bevételt, nem egyenlő azzal amit keresett, mert egy turnénak rengeteg a kiadása. Diszlet, táncosok, stáb, szerelők, utazás - míg egy színész megkapja a szerepért a gázsit és annyi, max kifizeti belőle a menedzser jutalékát.
Gagaellenesség? Hívhatod ahogy akarod, le se sajnálnám őt és a hozzá hasonló középszerűnek is túlzással nevezhető sztárocskákat, ha nem futtatnák és hypolnák őket ennyire indokolatlanul. Velük kapcsolatban csak a menedzsereket illeti dícséret és elismerés, ők azok akik szarból építik a várat ...
Nem őket utálom, hanem ezt a médiacirkuszt amit csinálnak maguk körül és minden áron rá akarják erőszakolni az emberre, hogy ez a jó, ezt hallgasd - sajnos az emberek nagyrésze meg benyalja. Én nem fogom. Maradok a valódi zenéknél, akik botrányok és mesztelen címlap nélkül is megtöltik a stadionokat és eladják a lemezeiket és nem csinálnak magukból kiégett bazárimajmot rövid idő alatt.
2013. július 23. 21:21
Idézet (_ToTo_ @ 2013.07.23. 20:58)
A valamire való független kritikusok sem tartják sokra. Nem popcornból meg bravóból kéne csak tájékozodni, hanem zenei magazinok és weblapok kritikáiból.
Idióták akart lenni. 5* tettem, de nem engedte a rendszer, így rövidebb lett, de mindenki azt lát bele amit magára vesz ... Ki is írhattam volna, de csak azért nem tettem, mert így mindenki behelyettesíti amit akar.
Nem baj, csak összemosódik a bevételben a zenével, meg a sok szirszar parfümmel, ruhákkal stb keresett pénz. Nem beszélve arról, hogy pl amit egy turné hoz egy énekesnek bevételt, nem egyenlő azzal amit keresett, mert egy turnénak rengeteg a kiadása. Diszlet, táncosok, stáb, szerelők, utazás - míg egy színész megkapja a szerepért a gázsit és annyi, max kifizeti belőle a menedzser jutalékát.
Gagaellenesség? Hívhatod ahogy akarod, le se sajnálnám őt és a hozzá hasonló középszerűnek is túlzással nevezhető sztárocskákat, ha nem futtatnák és hypolnák őket ennyire indokolatlanul. Velük kapcsolatban csak a menedzsereket illeti dícséret és elismerés, ők azok akik szarból építik a várat ...
Nem őket utálom, hanem ezt a médiacirkuszt amit csinálnak maguk körül és minden áron rá akarják erőszakolni az emberre, hogy ez a jó, ezt hallgasd - sajnos az emberek nagyrésze meg benyalja. Én nem fogom. Maradok a valódi zenéknél, akik botrányok és mesztelen címlap nélkül is megtöltik a stadionokat és eladják a lemezeiket és nem csinálnak magukból kiégett bazárimajmot rövid idő alatt.
Én értem,hogy mit mondasz, de én bírom Gagát, de ettől függetlenül tudom, hogy sokat köszönhet a menedzsmentnek, de én nem emiatt csípem, meg amiatt, hogy meztelen vagy mert divatos. Nem vettem meg a parfümöt
2013. július 23. 21:23
Nem Gagára, hanem Jussyra értettem. Legközelebb azt is nézd meg, melyik hozzászólásra reagálok
Azt az üzenetet ugyanis egy Justin Bieber-rajongónak írtam
Egyébként a 0-99 éves korosztályban nincsenek benne a tinip*csák?
Idézet (Adrienn21 @ 2013.07.23. 20:23)
"Megsúgom, h ő [Gaga] sem lesz pár év múlva sehol - aki ennyi botrányt csinál, az vagy börtönben végzi, vagy rosszabb... nem megijeszteni akarlak, csak felvázoltam a rideg valóságot. "
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.