Ők a legjobban kereső, 30 alatti sztárok
2013. július 23. 19:06
Hát most mit mondjak? Inkább élek ennyi pénz nélkül, minthogy úgy meghülyüljek, mint az itt szerelők jelentős része. De egészségükre, legyenek boldogok a pénzükkel.
2013. július 23. 19:12
Katy hamarosan 30, bár szerintem is jóval többnek néz ki a koránál. Sokszor olyan, mint egy lehasznált playmate és nagyon mű, talán ezért. Hátha megtanulja a következő lemezéig, hogy kell élőben eltalálni azokat a hangokat, amiket a stúdióban neki olyan szépen összehoznak.
Ez még viccnek is rossz. Selenát egy vidéki alsó tagozatos kislány is leénekli.
Idézet
Lady Gaga szerintem nem sokat ér..hangja nincs, hiszen, ha valaki meghalgatja élőben rájön, hogy rosszabb a hangja, mint Selenának
- FKM? Ez még viccnek is rossz. Selenát egy vidéki alsó tagozatos kislány is leénekli.
2013. július 23. 19:16
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Rihanna
Grat!! De mindenki megérdemli.
2013. július 23. 19:16
elképesztő hogy mennyit keresnek, van aki meg éjhenhal..
2013. július 23. 19:22
Ezt a listát ki kellene hajítani a kukába, mert egyik sem ér semmit,nem hogy még azt a sok milliót amit kaszálnak.
2013. július 23. 19:23
Gondoltam, hogy Gaga lesz az első, mivel eddig is rengeteget keresett. De meglepett, hogy Calvin is szerepel a listán.
2013. július 23. 19:25
|
|
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline
|
Nem hittem volna némelyikről ,hogy ő benne lesz ..
2013. július 23. 19:30
|
|
dragon_lajdy_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 200907 offline
|
Lady Gaga
őt megértem, hogy miért keres annyit, de Kristen számomra rejtély :/
2013. július 23. 19:47
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Nem is tudom, szerintem csak Katy-nek, Adele-nak, Jennifer-nek és Kristen-nek van TÉNYLEG nagy tehetsége. De hát, mindenki máshogy gondolja, szóval 1 ember véleménye mit számít, a többség dönt, és ez így van jól! \^o^/
2013. július 23. 19:49
|
|
Encikeeeeeeeeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 206996 offline
|
Jeee Justin! ♥ ♥ ♥ jóképpű és sok pénze van? álompasi *O* <3
2013. július 23. 20:10
Magyarul, ha egy nagy kupac lósz*rra lenne ráírva, h Lady Gaga, azt is megvennétek? :/
Megsúgom, h ő sem lesz pár év múlva sehol - aki ennyi botrányt csinál, az vagy börtönben végzi, vagy rosszabb... nem megijeszteni akarlak, csak felvázoltam a rideg valóságot.
Idézet (holembo @ 2013.07.23. 18:51)
De ez most miért is baj? Szerintem neked nem lesz tőle rosszabb, max növekszik a már így is furcsa gagaellenességed, nekem jó lesz a kedvem, meg Gagának is minden bizonnyal. Abban pedig biztos vagyok, hogy óriásit fog kaszálni ebben az évben is Gaga 
Megsúgom, h ő sem lesz pár év múlva sehol - aki ennyi botrányt csinál, az vagy börtönben végzi, vagy rosszabb... nem megijeszteni akarlak, csak felvázoltam a rideg valóságot.
Idézet (Revens @ 2013.07.23. 19:51)
ez mind szép és jó de pár év és gaga seholsem lesz Justintól megfordul a kocka és Justin bamm első hely 
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 23. 20:13
|
|
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline
|
nagy része meg se kaphatná, mert nincs tehetsége hiphop kapja a pénzt... De az a kedves gesztus hogy Lady Gaga pénze nagy része eladományozza a alapítványoknak.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.