Ők a legjobban kereső, 30 alatti sztárok
2013. július 23. 18:27
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Egy cseppet sem lepett meg, hogy májli, szelena, demetria és tarsaik nincsenek itt. Rájuk sokkal kevésbé vevők ezek szerint az emberek. Hála a jó égnek. Meg sem erdemelnék
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2013. július 23. 18:28
Eddig sem gondoltam, hogy szegények, de most már! OMG! Úsznak a zöldhasúakban!
2013. július 23. 18:30
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
80 millió dollár, te atya ég! Elképzelni sem tudok ennyi pénzt, de még a 22 millió is kemény..:DDD bár meg dolgoztak érte. Attól függetlenül, hogy ki milyen tehetséggel rendelkezik, mert erről akár hetekig is beszélhetnénk, úgyis mindenkinek az izlése (néhány esetben azért a hallása:D) dönti el, hogy ki tehetséges számára.. és ki mit, és mennyit érdemel.
2013. július 23. 18:32
A fahangú carbon copy jól megszedte magát imitátorként.
Menne már a süllyesztőbe! Sebaj, már csak idő kérdése, hogy a listán szereplők nagy részét elnyelje a süllyesztő. Örülök, hogy JLaw megelőzte a szoborarcú Kristenkét.
2013. július 23. 18:44
Ez a lista nem annyira rossz. Katy, Taylor, Jennifer és Adele tökre megérdemlik. De a többiek? Pff...
Egyébként még mindig fájlalom, h ha ez az ÉLETÜK, akkor kevesebb pénzért miért nem vállalják el? Más kétkezi munkával nem keres ennyit, ami pofátlanság.
Egyébként még mindig fájlalom, h ha ez az ÉLETÜK, akkor kevesebb pénzért miért nem vállalják el? Más kétkezi munkával nem keres ennyit, ami pofátlanság.
2013. július 23. 18:45
|
|
Mimcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 195741 offline
|
JLaw és Adele. Mindkettő hipertehetséges, megérdemlik. A sejemfiú szót sem érdemel, a többiről pedig kár beszélni. Esetleg még Katy megérdemli, de a többi süllyesztő.
2013. július 23. 18:50
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2013.07.23. 17:56)
_ToTo_:
Ezzel az a bibi, hogy Gaga nem ad ki szart a kezei közül. Mindenki (és minden hozzáértő) elismeri a munkásságát, aki nem elvakultan utálja.
Ezzel az a bibi, hogy Gaga nem ad ki szart a kezei közül. Mindenki (és minden hozzáértő) elismeri a munkásságát, aki nem elvakultan utálja.
Höhh... mi ez, kandikamera?XD Nem adott ki sz*rt a kezei közül? WTF?! Én nagyon szerettem gagácskát a The Fame és a The Fame Monster idején, sőt rajongtam érte, hiszen olyan szórakoztató egyedi popot játszott, amivel megvett akkoriban egy kilóra. Aztán jött ez a mádörmonszteres agylövése és a Born this way albuma, ami egy rakás ganéj, ne haragudj meg. Olyan szintű tucat elektrós számok vannak rajta, amiktől az ember feje megfájdul. Szóval mondhatni a BTW korong egy igazi f*stalicska lett - emlékszem is, hogy mennyire csalódtam, amikor végig hallgattam a lemezt és egy darab hallgatható, illetve értékelhető dalocskát sem találtam rajta. Szóval enyhe kifejezés, azt kijelenteni, hogy nem adott ki sz*rt a kezei közül. Érdekes, más évtizedek óta van a zenei pályán, és talán csak egy tucatgagyi dalt nyomott ki, míg gaguska konkrétan eltolt egy komplett lemezt. Má' nem azé', de ilyet egy profi előadó nem követ el.
2013. július 23. 18:51
Idézet (_ToTo_ @ 2013.07.23. 17:43)
Ez is csak azt mutatja kinek a rajongói a legelvakultabb **ák, akik minden kutyaszart megvesznek, megnéznek, letöltenek, elolvasnak és belájkolnak amire az van írva, hogy gaga 
De ez most miért is baj? Szerintem neked nem lesz tőle rosszabb, max növekszik a már így is furcsa gagaellenességed, nekem jó lesz a kedvem, meg Gagának is minden bizonnyal. Abban pedig biztos vagyok, hogy óriásit fog kaszálni ebben az évben is Gaga
2013. július 23. 18:55
Ez van emberek mert ugye Justin Bíber parfümre megéri költeni...
Persze vannak akik nem abból szerezték a pénzüket ,hogy márkát csináltak a nevükből és minden szarságot eladtak rajta...
(lásd:Adele,GaGa,)
Itt kiemelném ,hogy Adele és Jen pl. még parfümöt se dobott piacra nem ,hogy ezerféle kis szuveníren villogna az arcuk...
De nem baj itt van nekünk Kristen (ajánlom beírni a twilight szót az amazon keresőbe azért abból lehet keresni).Calvin Harris mit keres ott ? Bíberékről és a "Country" sztárocskáról nem is beszélve...Annyi kacatot adnak ki ezek is ,hogy jól megszívták magukat pénzel...
Persze vannak akik nem abból szerezték a pénzüket ,hogy márkát csináltak a nevükből és minden szarságot eladtak rajta...
(lásd:Adele,GaGa,)
Itt kiemelném ,hogy Adele és Jen pl. még parfümöt se dobott piacra nem ,hogy ezerféle kis szuveníren villogna az arcuk...
De nem baj itt van nekünk Kristen (ajánlom beírni a twilight szót az amazon keresőbe azért abból lehet keresni).Calvin Harris mit keres ott ? Bíberékről és a "Country" sztárocskáról nem is beszélve...Annyi kacatot adnak ki ezek is ,hogy jól megszívták magukat pénzel...
2013. július 23. 18:55
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
gratula mindenkinek megérdemlik hiszen meg dolgoznak érte külön gartaula Gagának és azt se felejtsétek el hogy ez több mint valószínű hogy bruttó jövedelem vagyis ebből le jön az adó,pruducerek a kiadó ,a turnékon a személyzet a táncosok része stb. vagyis ha netó összeg lenne ki írva akkor is lehet ez maradna a fel állás de sokkal kevesebb összegekkel
2013. július 23. 19:01
Idézet (Beyla @ 2013.07.23. 18:50)
Höhh... mi ez, kandikamera?XD Nem adott ki sz*rt a kezei közül? WTF?! Én nagyon szerettem gagácskát a The Fame és a The Fame Monster idején, sőt rajongtam érte, hiszen olyan szórakoztató egyedi popot játszott, amivel megvett akkoriban egy kilóra. Aztán jött ez a mádörmonszteres agylövése és a Born this way albuma, ami egy rakás ganéj, ne haragudj meg. Olyan szintű tucat elektrós számok vannak rajta, amiktől az ember feje megfájdul. Szóval mondhatni a BTW korong egy igazi f*stalicska lett - emlékszem is, hogy mennyire csalódtam, amikor végig hallgattam a lemezt és egy darab hallgatható, illetve értékelhető dalocskát sem találtam rajta. Szóval enyhe kifejezés, azt kijelenteni, hogy nem adott ki sz*rt a kezei közül. Érdekes, más évtizedek óta van a zenei pályán, és talán csak egy tucatgagyi dalt nyomott ki, míg gaguska konkrétan eltolt egy komplett lemezt. Má' nem azé', de ilyet egy profi előadó nem követ el.
Magunk között meg gagácskának nincs olyan überf*sza-überklafa hangja, hogy most azonnal hasra vágódjak tőle. Én speckó régebben sem a hangja, hanem a fülbemászó zenéje miatt hallgattam meg. A hangja gagyi és baromi átlagos szvsz.
Van egy jó hírem
2013. július 23. 19:01
Katy Perry még nincs harminc?! Én meg már azt hittem, hogy legalább 35.
Azért az is félelmetes, hogy ennyi pénzt összetudnak kalapálni a koncertekből, mert lemezt venni, vagy az itunes vásárlós részét csak a... nagyon rendes emberek használják, az is biztos.
Mindenesetre nem fog el a sárga irigység, mert nekem úgy tűnik a sok, de milliárd $ alatti magánvagyon csak elveszi az ember eszét.
Azért az is félelmetes, hogy ennyi pénzt összetudnak kalapálni a koncertekből, mert lemezt venni, vagy az itunes vásárlós részét csak a... nagyon rendes emberek használják, az is biztos.
Mindenesetre nem fog el a sárga irigység, mert nekem úgy tűnik a sok, de milliárd $ alatti magánvagyon csak elveszi az ember eszét.
2013. július 23. 19:04
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Katy Perry ő még nincs harminc!!!???
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.