Starity

Ők a legjobban kereső, 30 alatti sztárok

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 23. 18:27 #61
Elody
Elody
Einzelgänger
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Egy cseppet sem lepett meg, hogy májli, szelena, demetria és tarsaik nincsenek itt. Rájuk sokkal kevésbé vevők ezek szerint az emberek. Hála a jó égnek. Meg sem erdemelnék biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: chelseagirl18
2013. július 23. 18:28 #62
lilcsa28
lilcsa28
új tag

StátuszCumberfather!!!! :) :) <3
Hozzászólás: 93
Csatolások: 0
Azonosító: 178445
Elody teljesen egyetértek veled biggrin.gif
2013. július 23. 18:28 #63
- törölt felhasználó -    
Eddig sem gondoltam, hogy szegények, de most már! OMG! Úsznak a zöldhasúakban!
2013. július 23. 18:28 #64
N. Becca
N. Becca
visszatérő vendég
Hozzászólás: 147
Azonosító: 184194
Persze, hogy Gaga az első..biggrin.gif
2013. július 23. 18:30 #65
gyurmiiiii
gyurmiiiii

StátuszA kiabálásnál a mosolygós irónia sokkal kegyetlenebb fegyver.;))
Hozzászólás: 503
Csatolások: 97
Azonosító: 149380
80 millió dollár, te atya ég! Elképzelni sem tudok ennyi pénzt, de még a 22 millió is kemény..:DDD bár meg dolgoztak érte. Attól függetlenül, hogy ki milyen tehetséggel rendelkezik, mert erről akár hetekig is beszélhetnénk, úgyis mindenkinek az izlése (néhány esetben azért a hallása:D) dönti el, hogy ki tehetséges számára.. és ki mit, és mennyit érdemel.
2013. július 23. 18:32 #66
- törölt felhasználó -    
A fahangú carbon copy jól megszedte magát imitátorként. mellow.gif Menne már a süllyesztőbe! Sebaj, már csak idő kérdése, hogy a listán szereplők nagy részét elnyelje a süllyesztő. Örülök, hogy JLaw megelőzte a szoborarcú Kristenkét.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Jody
2013. július 23. 18:33 #67
annus0328
annus0328
visszatérő vendég

Státusz2013.Október... ♥
Hozzászólás: 410
Azonosító: 205264
Kettő aki megérdemli felőle szerintem
2013. július 23. 18:44 #68
- törölt felhasználó -    
Ez a lista nem annyira rossz. Katy, Taylor, Jennifer és Adele tökre megérdemlik. De a többiek? Pff...
Egyébként még mindig fájlalom, h ha ez az ÉLETÜK, akkor kevesebb pénzért miért nem vállalják el? Más kétkezi munkával nem keres ennyit, ami pofátlanság.
2013. július 23. 18:45 #69
Mimcsi
Mimcsi
visszatérő vendég

Státuszinifinity hope.
Hozzászólás: 299
Azonosító: 195741
JLaw és Adele. Mindkettő hipertehetséges, megérdemlik. A sejemfiú szót sem érdemel, a többiről pedig kár beszélni. Esetleg még Katy megérdemli, de a többi süllyesztő.
2013. július 23. 18:50 #70
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Candy_attack @ 2013.07.23. 17:56)
_ToTo_:
Ezzel az a bibi, hogy Gaga nem ad ki szart a kezei közül. Mindenki (és minden hozzáértő) elismeri a munkásságát, aki nem elvakultan utálja. tongue.gif

Höhh... mi ez, kandikamera?XD Nem adott ki sz*rt a kezei közül? WTF?! Én nagyon szerettem gagácskát a The Fame és a The Fame Monster idején, sőt rajongtam érte, hiszen olyan szórakoztató egyedi popot játszott, amivel megvett akkoriban egy kilóra. Aztán jött ez a mádörmonszteres agylövése és a Born this way albuma, ami egy rakás ganéj, ne haragudj meg. Olyan szintű tucat elektrós számok vannak rajta, amiktől az ember feje megfájdul. Szóval mondhatni a BTW korong egy igazi f*stalicska lett - emlékszem is, hogy mennyire csalódtam, amikor végig hallgattam a lemezt és egy darab hallgatható, illetve értékelhető dalocskát sem találtam rajta. Szóval enyhe kifejezés, azt kijelenteni, hogy nem adott ki sz*rt a kezei közül. Érdekes, más évtizedek óta van a zenei pályán, és talán csak egy tucatgagyi dalt nyomott ki, míg gaguska konkrétan eltolt egy komplett lemezt. Má' nem azé', de ilyet egy profi előadó nem követ el. unsure.gif Magunk között meg gagácskának nincs olyan überf*sza-überklafa hangja, hogy most azonnal hasra vágódjak tőle. Én speckó régebben sem a hangja, hanem a fülbemászó zenéje miatt hallgattam meg. A hangja gagyi és baromi átlagos szvsz.
2013. július 23. 18:50 #71
Gina99
Gina99

StátuszNem mérheted időben az örökkévalóságot. /American Horror Story/
Hozzászólás: 773
Azonosító: 155603
Ááá gratulálok neki!
2013. július 23. 18:51 #72
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2013.07.23. 17:43)
Ez is csak azt mutatja kinek a rajongói a legelvakultabb **ák, akik minden kutyaszart megvesznek, megnéznek, letöltenek, elolvasnak és belájkolnak amire az van írva, hogy gaga pardon.gif

De ez most miért is baj? Szerintem neked nem lesz tőle rosszabb, max növekszik a már így is furcsa gagaellenességed, nekem jó lesz a kedvem, meg Gagának is minden bizonnyal. Abban pedig biztos vagyok, hogy óriásit fog kaszálni ebben az évben is Gaga biggrin.gif
2013. július 23. 18:55 #73
- törölt felhasználó -    
Ez van emberek mert ugye Justin Bíber parfümre megéri költeni...
Persze vannak akik nem abból szerezték a pénzüket ,hogy márkát csináltak a nevükből és minden szarságot eladtak rajta...
(lásd:Adele,GaGa,)
Itt kiemelném ,hogy Adele és Jen pl. még parfümöt se dobott piacra nem ,hogy ezerféle kis szuveníren villogna az arcuk...
De nem baj itt van nekünk Kristen (ajánlom beírni a twilight szót az amazon keresőbe azért abból lehet keresni).Calvin Harris mit keres ott ? Bíberékről és a "Country" sztárocskáról nem is beszélve...Annyi kacatot adnak ki ezek is ,hogy jól megszívták magukat pénzel...
2013. július 23. 18:55 #74
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
gratula mindenkinek megérdemlik hiszen meg dolgoznak érte külön gartaula Gagának és azt se felejtsétek el hogy ez több mint valószínű hogy bruttó jövedelem vagyis ebből le jön az adó,pruducerek a kiadó ,a turnékon a személyzet a táncosok része stb. vagyis ha netó összeg lenne ki írva akkor is lehet ez maradna a fel állás de sokkal kevesebb összegekkel
2013. július 23. 18:57 #75
vercsi
vercsi
visszatérő vendég

Státusz"A halál a legnagyobb kaland kezdete" /Peter Pan/
Hozzászólás: 437
Csatolások: 3
Azonosító: 183258
Taylor Lautner az igazi aki tényleg meg is érdemli,hisz ugyes...a tobbi nem tudom...nekem nem nagy kedvenceim...de még Adele,Justin,Taylor,Calvin...
2013. július 23. 19:00 #76
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
nem lepodtem meg.
2013. július 23. 19:01 #77
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.07.23. 18:50)
Höhh... mi ez, kandikamera?XD Nem adott ki sz*rt a kezei közül? WTF?! Én nagyon szerettem gagácskát a The Fame és a The Fame Monster idején, sőt rajongtam érte, hiszen olyan szórakoztató egyedi popot játszott, amivel megvett akkoriban egy kilóra. Aztán jött ez a mádörmonszteres agylövése és a Born this way albuma, ami egy rakás ganéj, ne haragudj meg. Olyan szintű tucat elektrós számok vannak rajta, amiktől az ember feje megfájdul. Szóval mondhatni a BTW korong egy igazi f*stalicska lett - emlékszem is, hogy mennyire csalódtam, amikor végig hallgattam a lemezt és egy darab hallgatható, illetve értékelhető dalocskát sem találtam rajta. Szóval enyhe kifejezés, azt kijelenteni, hogy nem adott ki sz*rt a kezei közül. Érdekes, más évtizedek óta van a zenei pályán, és talán csak egy tucatgagyi dalt nyomott ki, míg gaguska konkrétan eltolt egy komplett lemezt. Má' nem azé', de ilyet egy profi előadó nem követ el. unsure.gif Magunk között meg gagácskának nincs olyan überf*sza-überklafa hangja, hogy most azonnal hasra vágódjak tőle. Én speckó régebben sem a hangja, hanem a fülbemászó zenéje miatt hallgattam meg. A hangja gagyi és baromi átlagos szvsz.

Van egy jó hírem biggrin.gif Augusztusban kapsz egy olyant ami nem lesz olyan 'ganéj' mint a Born This Way, ami szerintem egyáltalán nem volt rossz, Edge of Glory, Judas, Born This Way, Hair, Heavy Metal Lover mind jó számok... De ha a gagyi számoknál vagyunk, Madonna is most adott ki egy poháralátétnek szánt albumot, nem beszélve Rihanna utóbbi 3 korongjáról... ja de igaz most profikról beszélünk, szóval Rihanna mind1 is
2013. július 23. 19:01 #78
- törölt felhasználó -    
Katy Perry még nincs harminc?! Én meg már azt hittem, hogy legalább 35.

Azért az is félelmetes, hogy ennyi pénzt összetudnak kalapálni a koncertekből, mert lemezt venni, vagy az itunes vásárlós részét csak a... nagyon rendes emberek használják, az is biztos.
Mindenesetre nem fog el a sárga irigység, mert nekem úgy tűnik a sok, de milliárd $ alatti magánvagyon csak elveszi az ember eszét.
2013. július 23. 19:03 #79
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Lady Gaga szerintem nem sokat ér.....hangja nincs, hiszen, ha valaki meghalgatja élőben rájön, hogy rosszabb a hangja, mint Selenának...biggrin.gif
2013. július 23. 19:04 #80
Kitti love J. B.
Kitti love J. B.
Hozzászólás: 656
Azonosító: 192145
Katy Perry ő még nincs harminc!!!???
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!