Starity

Selena Gomez továbbra is szingli

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 23. 21:43 #101
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Öcsém, ez a csaj szó szerint erőlködik azon, hogy minél felnőttesebbnek illetve, minél érettebbnek tűnjön, de egyszerűen annyira nevetséges, hogy már a gáz kategóriába sorolható.XD Olyan tök alapvető, egyébként baromi egyértelmű dolgokat mondott el, hogy én már ezeket tíz évesen is tudtam. Of course, hogy nem mondom el a legféltettebb titkaimat senkinek sem, mert nagy az esélye, hogy tovább adja az illető és kinevet másokkal együtt a hátam mögött. Szalonna fogadja őszinte gratulációmat, ha ez olyan huszonegy éves korára esett le neki. Elvégre jobb később, mint soha. Az egóról ne is beszéljünk, mert kissé képmutatás azt mondani, hogy utálja az egoizmust, holott benne is megvan az a bizonyos nárcisztikusság - ha nem lenne meg, akkor nem kéne naphosszat munka után az ő fejét bámulni a neten vagy a tévében, illetve nem arról hallanék 41564325468.-dik epizódban, hogy ő most együtt van bíbőrrel vagy sem. Úgyis annyi gondom van, és akkor még foglalkozzak azzal, hogy az elkényeztetett fruska és másik elkényeztetett páva mikor hol és miként vannak együtt. Szóval kissé túlzás a kiscsaj részéről, hogy utálja az egoistákat, miközben 0-24-ben vele van tele a sajtó.

Idézet (Chelsy @ 2013.07.23. 21:26)
Őszintén meglepődtem a hozzászólásodon. Miért is csodálkozol? Mindketten marionettbábuk, akik a menedzsereik tanácsát követve mondanak és tesznek mindent össze-vissza. De ne menjünk vissza Ádám, Éva, meg az alma koráig. Egyébként még mindig nincs olyan szó, h unszimpatikus, a keresett szó az ANTIPATIKUS! (aki nem vágja, írjon üzenetet, elmagyarázom!)
A lényeg, h bár teljesen igazad van, de ne lepődj meg azon, h egyszer ezt, másszor azt mondanak - különben nem maradnának a középpontban wink.gif

Így van. Ők csak eszközök a pénzszerzésre egyébként. Megkreálják őket, a stílusukat, az imidzsüket, a karrierjüket, magát a zenéjüket is, sőt, azt sem dönthetik el, hogy most fekete vagy piros ruhát vegyenek fel, vagy éppen milyen színű alsóneműt. Az interjúk javarészt már lezsírozott fix kérdések, amikre fix válaszok vannak, amiket nem ők válaszolnak meg, hanem az erre fizetett emberek. Ha valamiről mást gondol, akkor ő annak nem adhat hangot, nem mondhatja el, mert a szerződés köti őt. Ugyanez volt bíbőr gyerekkel is. Kötöttek egy x éves szerződést, hogy együtt lesznek, támogatják egymást, fellendítik egymás hírnevét, majd miután lejárt az, előadták a hatalmas szakítási sztorijukat mindenkinek. Ez az egész üzletpolitika csupán és csak is a pénzről szól, semmi másról. Elég kiábrándító, hogy egy zenésznek nem a zenéről és az érzésekről szól, hanem erről. Az a probléma, hogy a rajongók minden szir-sz*rt megvesznek, amit a nevükkel vagy az arcukkal forgalmaznak, s ebből folyik be mindig az a nagy összeg, emiatt lesznek híresek és keresettek, de tehetségileg mindegyik egy nagy rakás kaki.
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2013. július 23. 21:54 #102
- törölt felhasználó -    
Pontosan erről van szó, barátném! beer.gif
Amúgy az még nem is lenne baj, h vannak olyan termékek, amiket velük reklámoznak - és eszembe jutott a mérgezett chips, amit Seleníta és Májli arcával reklámoztak, majd betiltották őket _nevet.gif _nevet.gif -, de még baromi drágák is. A szülők meg természetesen megveszik a hálátlan kölkeiknek, hadd örüljön a gyerek. Ördögi egy kör. De majd később - talán! - rájönnek, h egy hamis "Istent" imádtak. Hálát adok az Istennek, h nem ebben a korban kell felnőnöm, és még volt szerencsém megismerni VALÓDI tehetségeket!

Idézet (Beyla @ 2013.07.23. 21:43)
Öcsém, ez a csaj szó szerint erőlködik azon, hogy minél felnőttesebbnek illetve, minél érettebbnek tűnjön, de egyszerűen annyira nevetséges, hogy már a gáz kategóriába sorolható.XD Olyan tök alapvető, egyébként baromi egyértelmű dolgokat mondott el, hogy én már ezeket tíz évesen is tudtam. Of course, hogy nem mondom el a legféltettebb titkaimat senkinek sem, mert nagy az esélye, hogy tovább adja az illető és kinevet másokkal együtt a hátam mögött. Szalonna fogadja őszinte gratulációmat, ha ez olyan huszonegy éves korára esett le neki. Elvégre jobb később, mint soha. Az egóról ne is beszéljünk, mert kissé képmutatás azt mondani, hogy utálja az egoizmust, holott benne is megvan az a bizonyos nárcisztikusság - ha nem lenne meg, akkor nem kéne naphosszat munka után az ő fejét bámulni a neten vagy a tévében, illetve nem arról hallanék 41564325468.-dik epizódban, hogy ő most együtt van bíbőrrel vagy sem. Úgyis annyi gondom van, és akkor még foglalkozzak azzal, hogy az elkényeztetett fruska és másik elkényeztetett páva mikor hol és miként vannak együtt. Szóval kissé túlzás a kiscsaj részéről, hogy utálja az egoistákat, miközben 0-24-ben vele van tele a sajtó.
Így van. Ők csak eszközök a pénzszerzésre egyébként. Megkreálják őket, a stílusukat, az imidzsüket, a karrierjüket, magát a zenéjüket is, sőt, azt sem dönthetik el, hogy most fekete vagy piros ruhát vegyenek fel, vagy éppen milyen színű alsóneműt. Az interjúk javarészt már lezsírozott fix kérdések, amikre fix válaszok vannak, amiket nem ők válaszolnak meg, hanem az erre fizetett emberek. Ha valamiről mást gondol, akkor ő annak nem adhat hangot, nem mondhatja el, mert a szerződés köti őt. Ugyanez volt bíbőr gyerekkel is. Kötöttek egy x éves szerződést, hogy együtt lesznek, támogatják egymást, fellendítik egymás hírnevét, majd miután lejárt az, előadták a hatalmas szakítási sztorijukat mindenkinek. Ez az egész üzletpolitika csupán és csak is a pénzről szól, semmi másról. Elég kiábrándító, hogy egy zenésznek nem a zenéről és az érzésekről szól, hanem erről. Az a probléma, hogy a rajongók minden szir-sz*rt megvesznek, amit a nevükkel vagy az arcukkal forgalmaznak, s ebből folyik be mindig az a nagy összeg, emiatt lesznek híresek és keresettek, de tehetségileg mindegyik egy nagy rakás kaki.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. július 23. 21:58 #103
- törölt felhasználó -    
Nos ő is belátta, hogy Bieber kiszoritotta őt nagy arcával. Szerintem sose illettek össze, és az egész egy nagy maréknyi megjátszás volt, hogy minél felkapottabbak legyenek, mivel amúgy is úgy ajnározzák. A sokak szerint média által kreált kapcsoltuk pedig kiszámithatatlan. Most az mondja szingli, jövőhéten meg ismét egymás karjába ugranak. 110.gif Miért keritenek ilyen nagy feneket ennek? Én csak örülni tudok, hogy nem botlok bele mindennap a cimlapnál, abba hogy "Selena és Justin újra együtt: fotóval", és ehhez hasonlóak. Régebben sokkal normálisabbnak tűnt Selena, de most kezd egyre lefelé csúszni a lejtőn és a végén Taylor szintjére huppad. Annyira álszent, hogy arra nincs megfelelő szó. Kiváncsi leszek meddig húzza még a lóbőrt, mert a csinos pofiján kivűl másban nem jeleskedik túlzottan. Szinészként el is megy, mert volt néhány jó alakitása, énekesként se lenne rossz, mert vannak hallgatható dalai, csak fikarcnyi hangja sincs abban a kis torkában.. Már nagyon ellaposodott a régi énjéhez képest, de még igy is népszerűnek vélik.. (többnyire a fiatal generáció számára.)
2013. július 23. 22:50 #104
- törölt felhasználó -    
Inkább arról írjanak cikket ha véletlenül lekerülne az 1. helyről ^^
2013. július 23. 23:10 #105
Bogica0430
Bogica0430

StátuszHogy ki vagyok?! Kérdezd azokat, akik nem ismernek, ők szívesen elmondják. :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 953
Csatolások: 8
Azonosító: 198815
ugyan mar hagyjuk,ezekbol a cikkekbol mar rengeteg van,ugy is tudjuk,hogy egyutt vannak,mikor mindig lekapjak oket egyutt.. dontse mar el mit akar,unalmas,amit muvel-,- mostansag jatsza azt a 'felnott' gondolkodasat,de akkor nem igy kene videlkedni. Selena ert az emberek megtevesztesehez!!
2013. július 23. 23:35 #106
turoszandii
turoszandii
új tag

StátuszHát Nem Tom:D
Hozzászólás: 10
Csatolások: 0
Azonosító: 191669
nem hiszem el!!!
2013. július 23. 23:52 #107
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Hiába panaszkodunk, hogy marketing, üzleti húzás, marionett bábúk, meg hasonló okosságok, mert már azzal is támogatjuk a dolgot, hogy ide feljövünk, szépen megtárgyaljuk, hogy mennyire unalmas a téma, hogy minket ez mennyire nem érdekel, hogy mennyire nincs nekünk időnk erre, és mindezt az összes, NAPONTA megjelenő, ugyan erről szóló, ugyanilyenre sikeredett cikkhez hozzáírjuk... Illetve én kimaradok belőle inkább. Nem unjátok még, hogy olyan cikkekhez szóltok hozzá, ami ennyire látványosan nem érdekel titeket? És ha olyan cikk lesz, ami még érdekel is, mit csináltok majd? Kerestek egy olyat inkább, ahol lehet jókat hozzászólni, meg kiselőadásokat tartani, hogy ki mennyire keni-vágja a világ dolgait?
Unalmas a téma. Minek jelenik meg erről még cikk? Ne kínozzuk a többieket, akik nem bírják megállni, hogy olyan témákat, és cikkeket látogassanak, amiket unnak, utálnak, ja és nincs rá idejük... Kicsordul még egy könnycseppem is, ha erre gondolok.
1 felhasználónak tetszik: Hayley.5
2013. július 24. 00:32 #108
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Már az a cikk sem volt igaz amikor azt írták újra összejöttek. Csak azt nem értem miért nem lehet végre leszállni a témáról? Selena világosan elmondta, hogy végzet Justin-nal akkor meg minek kell minden héten arról írni, hogy összejöttek? Megint. Számomra nem volt újdonság a cikk. Selena végzet Justinal. Azt is csodálom ha valaki elhiszi, hogy újra összejöttek. dry.gif
2013. július 24. 08:07 #109
réé15
réé15
visszatérő vendég

StátuszI am confident, but I still have my moments
Hozzászólás: 143
Csatolások: 12
Azonosító: 177801
Chelsy
Őszintén meglepődtem a hozzászólásodon. Miért is csodálkozol? Mindketten marionettbábuk, akik a menedzsereik tanácsát követve mondanak és tesznek mindent össze-vissza. De ne menjünk vissza Ádám, Éva, meg az alma koráig. Egyébként még mindig nincs olyan szó, h unszimpatikus, a keresett szó az ANTIPATIKUS! (aki nem vágja, írjon üzenetet, elmagyarázom!)
A lényeg, h bár teljesen igazad van, de ne lepődj meg azon, h egyszer ezt, másszor azt mondanak - különben nem maradnának a középpontban

Egyet értek veled tényleg, egyáltalán nem lepődtem meg és valahogy nekem az unszimpii szó jobban tetszik bocsii^^ de ha szeretnéd használom az ANTIPATIKUS kifejezést wink.gif
2013. július 24. 08:21 #110
- törölt felhasználó -    
Tudod, elég nehéz olyan cikket találni, ami kedvünkre való. Ami nekem tetszik, magam szoktam megírni, mivel csak a kedvenceimről írok. Sőt, már nem is nagyon szólok hozzá olyan cikkekhez, amiben Demi, Seleníta és társaik vannak, mivel meguntam azt, h az elvakult kis rajongók hisztiznek, mint az óvodások a homokozólapátért. Mivel hiába mondja el az ember a véleményét normálisan, megutálják érte, mivel nem egy divatmajom, és el merte mondani, amit gondol. És tette mindezt úgy, h egy káromkodás nem hagyta el a száját.
Ennyi erővel, ha azok, akik nem szeretik Selenát, és nem írnak a cikkeihez, esetleg csak ritkán, akkor a rajongók se törődjenek azokkal, akik negatív véleménnyel vannak róla. Ismét a bagoly mondja verébnek tipikus esete...

Idézet (Kelsey @ 2013.07.23. 23:52)
Hiába panaszkodunk, hogy marketing, üzleti húzás, marionett bábúk, meg hasonló okosságok, mert már azzal is támogatjuk a dolgot, hogy ide feljövünk, szépen megtárgyaljuk, hogy mennyire unalmas a téma, hogy minket ez mennyire nem érdekel, hogy mennyire nincs nekünk időnk erre, és mindezt az összes, NAPONTA  megjelenő, ugyan erről szóló, ugyanilyenre sikeredett cikkhez hozzáírjuk... Illetve én kimaradok belőle inkább. Nem unjátok még, hogy olyan cikkekhez szóltok hozzá, ami ennyire látványosan nem érdekel titeket? És ha olyan cikk lesz, ami még érdekel is, mit csináltok majd? Kerestek egy olyat inkább, ahol lehet jókat hozzászólni, meg kiselőadásokat tartani, hogy ki mennyire keni-vágja a világ dolgait? 
Unalmas a téma. Minek jelenik meg erről még cikk? Ne kínozzuk a többieket, akik nem bírják megállni, hogy olyan témákat, és cikkeket látogassanak, amiket unnak, utálnak, ja és nincs rá idejük... Kicsordul még egy könnycseppem is, ha erre gondolok.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. július 24. 10:22 #111
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
Nina10 teljesen egyetértek veled
2013. július 24. 10:54 #112
liptakanna21
liptakanna21
Love is friendship set on fire..:) <3

StátuszI'm in love with all your little things....
Hozzászólás: 1128
Azonosító: 193938
édesek voltak egyutt de majd jon mas...
2013. július 24. 11:54 #113
- törölt felhasználó -    
Justinnal pedig nagyon összeillettek. smileeee.gif
2013. július 24. 13:10 #114
Ginuu
Ginuu
❌Faded ❌

StátuszAre you insane like me?
Hozzászólás: 1356
Csatolások: 6
Azonosító: 203876
még hányszor fognak arról cikket írni hogy Selena és Justin nincsenek együtt? -.- kicsit idegesítő!
2013. július 24. 13:44 #115
BTRésDemi
BTRésDemi
visszatérő vendég

Státusz#SzJGER #Rusher #Mixer #Lovatic #Selenator
Hozzászólás: 307
Csatolások: 1
Azonosító: 204073
Selena jobbat érdemel Justinnál.Kövezzetek meg,de szerintem jobb neki nélküle.Hiszen,nézzétek meg Justin milyen süllyedt!
2013. július 24. 16:21 #116
- törölt felhasználó -    
Justinnak olyan kéne, aki határozottan megfogja és nem nyalja ki a s*ggét, csak mert híres. Valaki, aki nem fél a képébe mondani az igazságot, bár szerintem körülötte igen kevés az ilyen ember. Selenáról is meg van a véleményem, lerítt róluk, hogy érdekkapcsolat volt. Justin amúgy is gyerekes, de nem a 21 éves Selenától várnám el, hogy ilyen szerelmes drámákat rendez, amikor Ő már "felnőtt". Szánalmas, ezzel csak azt mutatja meg, milyen álszent és tulajdonképpen mennyire kell neki Bieber hírneve - akár negatív, akár pozitív értelemben, a hírnév akkor is hírnév.
2013. július 24. 17:15 #117
Reggi94
Reggi94
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 207107
Most komolyan. Ha nem bírjátok, akkor minek olvassátok el a cikkeket róla, és ha nincs olyan ami a kedvetekre lenne, akkor meg minek nézitek meg az egész oldalt??
2013. július 24. 19:20 #118
adamski
adamski
új tag
Hozzászólás: 54
Azonosító: 162672
Szerintem nagyon igaza van.Bár,azért kicsit sajnálom,hogy szakítottak.sad.gif
2013. július 24. 19:55 #119
Kriszta5
Kriszta5

StátuszFogadd el magadat olyannak amilyen vagy!!!
Hozzászólás: 1235
Azonosító: 203214
Egyet értek veled BTR és Demi!!
2013. július 24. 19:59 #120
- törölt felhasználó -    
Nekem nincs bajom Selenával, de már kezdem unni, hogy az is hír róla, hogy éppen NEM jár senkivel sem.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok