Selena Gomez továbbra is szingli
2013. július 23. 16:58
Idézet (coney island queen. @ 2013.07.23. 16:16)
Nem tudom de amit eddig kiolvastam a hozászolásokból csak én gondolom visszataszítónak amit ezek művelnek...
Holnap meg megint összejönnek komolyan ennyire vakok vagytok ,hogy nem veszitek észre ,hogy itt van nekik ez a tökéletesen egyszerű marketing fogás...
Úgy ontják egymásról a nyilatkozatokat mint a Niagara-vízesés.
Csak én vettem észre ,hogy mostanában ez megy egész nap ,hogy Justin Bíber képet posztol Selena Gomezről Selena meg tagadja az egészet fogadjunk ,hogy egy hét és jön az újabb közös twitteres fotó...És a szar ügy az ,hogy simán berakják őket a címlapokra mert ez kell a népnek...
Az a baj ,hogy a normális emberekről meg nincs cikk mert mindenki arra kíváncsi ,hogy Demi Lovato miért is sajnálja az istenverte Miley-t.
Vagy ,hogy Selena Gomez és Justin Bieber mit is csinál egymással...
Furcsa ,hogy Selena Gomeznek a születésnapjáról külön cikk születik de tehetségesebb és híresebb (mert igen van ilyen) emberek megünnepelik és kész nem csinálnak róla 8474698628353 fotót és tolják az arcodba...
Az egész csak egy nagy marketing szarság ez van.. Ezekre csak egy valamit tudok mondani:
"Azt hiszed vicces vagy, azt hiszed okos vagy,
De nehogy már azt gondold, hogy felérsz egy műalkotással." (igen ez egy idézet volt)
Holnap meg megint összejönnek komolyan ennyire vakok vagytok ,hogy nem veszitek észre ,hogy itt van nekik ez a tökéletesen egyszerű marketing fogás...
Csak én vettem észre ,hogy mostanában ez megy egész nap ,hogy Justin Bíber képet posztol Selena Gomezről Selena meg tagadja az egészet fogadjunk ,hogy egy hét és jön az újabb közös twitteres fotó...És a szar ügy az ,hogy simán berakják őket a címlapokra mert ez kell a népnek...
Az a baj ,hogy a normális emberekről meg nincs cikk mert mindenki arra kíváncsi ,hogy Demi Lovato miért is sajnálja az istenverte Miley-t.
Furcsa ,hogy Selena Gomeznek a születésnapjáról külön cikk születik de tehetségesebb és híresebb (mert igen van ilyen) emberek megünnepelik és kész nem csinálnak róla 8474698628353 fotót és tolják az arcodba...
Az egész csak egy nagy marketing szarság ez van.. Ezekre csak egy valamit tudok mondani:
De nehogy már azt gondold, hogy felérsz egy műalkotással." (igen ez egy idézet volt)
2013. július 23. 17:39
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
Selena és Justin már soha nem lesznek együtt.!! végülis örülök neki! és mostmár végre selena mondta el, és nem csak vmi közeli barátja vagy mittudomén..
2013. július 23. 17:43
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
remélem már nem fog összejönni justinnal...
2013. július 23. 17:43
Idézet (coney island queen. @ 2013.07.23. 16:16)
Nem tudom de amit eddig kiolvastam a hozászolásokból csak én gondolom visszataszítónak amit ezek művelnek...
2013. július 23. 18:03
|
|
Bettykeh Barócsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 199668 offline
|
Hála!! Én amúgy sem bírtam őket együtt!!!
2013. július 23. 18:05
Van az úgy, hogy az ember nem tudja hogy mi a következő lépés, és hogy miért történt ami történt, de 21 éves létére lehetne Selena olyan érett hogy nem az instagramon keresztül játszadoznak egymással. Ha pedig csak a cikkek miatt teszik, áldásom rájuk! Buta Y-generáció ...
2013. július 23. 18:07
Én örülök neki, hogy nincsenek együtt Justinnal..nem szerettem őket..mondjuk külön-külön se, de együtt...
2013. július 23. 18:18
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Már korábban is saját maga erősítette meg, hogy nincsenek együtt, rá pedig alig egy hétre ismét jöttek a képek meg, hogy együtt látták őket. Honnan tudjuk, hogy most sem lesz másképp?
De ha tényleg szakítottak akkor szerintem már ideje volt. Nem illettek egymáshoz.
De ha tényleg szakítottak akkor szerintem már ideje volt. Nem illettek egymáshoz.
2013. július 23. 18:25
Már azért ez is kezd már unalmassá válni.. egyszer az van, hogy együtt vannak egyszer meg az, hogy nem Justinnal. Akkor én már egy kép bizonyítékot sem fogok elhinni, mert eddig az volt, hogy ha készítettek egy közös fotót magukról akkor már egyből együtt vannak. Mivel most Sel megerősítette -ismét- hogy nincsenek együtt remélem ez már igaz.
És remélem nem lesz pár napon belül olyan cikk, hogy ismét összejöttek -fotóval vagy egyéb más "bizonyítékkal" mert már ez picit halálra untat ez a kapcsolat...
2013. július 23. 18:46
Selena igazán tehetséges! Én soha nem foglalkoztam azzal hogy most együtt vannak vagy nem, nem nagyon érdekelt a szerelmi élete. Szerintem Selena a legeslegjobb példakép, énekes- és színésznő. Nem nagyon érdekel senki véleménye róla. Én őt tartom a legjobbnak és kész! Ez a Jelena dolog meg kicsit sem érdekel. Ha együtt vannak legyenek, ha nem nem. Ezt csakis ők tudják.
2013. július 23. 18:57
|
N. Beccavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 184194 offline
|
Végül is csak fél éve megy ez a "Jelenanak vége, újra együtt, stb" téma, szóval tök izgalmas ezt olvasgatni ennyi ideje. Se.
Tudom, akkor miért olvasom el... Mert kíváncsi vagyok a véleményekre;)
Tudom, akkor miért olvasom el... Mert kíváncsi vagyok a véleményekre;)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

1 felhasználónak tetszik: