Megjelent Ariana Grande új dala
2013. július 23. 14:34
Komolyan mondom, végre egy tinisztár, aki felkeltette a figyelmemet. Az összes agyonhypeolt diznicsemete elbújhatna emögött a kiscsaj mögött. Nagyot néztem, amikor meghalllottam őt először énekelni. Annyira nem ismerem, de azt észrevettem, hogy nagyon majmolja az én Mörimet' és hasonlóképpen is énekel, de azért maradjon a maga egyéniségén belül. Nem szeretem a wannabe' sztárokat. A dal nem az én világom, de hallgatható. nem rossz.
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2013. július 23. 14:57
|
|
csilluskahercegnoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 206498 offline
|
Nagyon jó lett
Nem csak jól énekel de még gyönyörű is <3
Nem csak jól énekel de még gyönyörű is <3
2013. július 23. 15:03
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Nagyon jó, de mintha a hangját eltorzították volna!:// De tényleg jó lett: ) Csak így tovább! Továbbra is Arianátor vagyok!
2013. július 23. 15:22
Nekem nagyon tetszik a dal. Imádom a hangját, ő tényleg nagyon jól énekel. Várom már az albumát! ^^
2013. július 23. 15:29
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Épp ma láttam, hogy JB írt neki...
Az album neve biztos a Yours Truly lesz?
Mert én mást hallottam régebben, vagyis még Ariana egyszer kiírta a Twitterre, de az lehet hogy egy dal címe volt. Mindegy
Hú, egy kicsit másra számítottam ennél a dalnál, bár is amikor megtudtam a címét, azt hittem hogy olyasmi lesz mint a The Way...de ez picit gyorsabb vagy nem tudom.
Attól még szeretem és jó lett!
Hú, egy kicsit másra számítottam ennél a dalnál, bár is amikor megtudtam a címét, azt hittem hogy olyasmi lesz mint a The Way...de ez picit gyorsabb vagy nem tudom.
Attól még szeretem és jó lett!
2013. július 23. 15:33
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Szerintem,nagyon jó dal.
2013. július 23. 15:36
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Nekem annyira nem nyerte el a tetszésemet a dal, de az tény,hogy nem a hallgathatatlan kategória.Ariana-nak pedig azt hiszem,sokkal nagyobb tehetsége van,mint amit a dalaiban megmutat.Ha kicsit a sarkára állna,és függetlenebb lenne a menedzserektől,ennél sokkal jobbat is képes lenne alkotni.Különlegesebb zenei alap,egy-egy igazán mély tartalmú szöveg,kibontakozás...Csak ez kéne, és talán valami sokkal szerethetőbbel is előállna ez a lány, mert pl. a The Way ritka gagyi lett.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.