Brutálisan lefogyott Gáspár Evelin
2013. július 23. 18:44
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Szép teljesítmény, de ez a hír már kicsit elavult nem?
2013. július 23. 19:11
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Jó, leadott egy pár kilót, és akkor most mi van? Avassuk szentté, mert sikerült leadni egy pár kilót és esetleg mellette elkezdett egészséges életmódot folytatni? Húgomról nem akartok írni egy cikket, aki pár hónap alatt mindenféle fogyasztó tabletta és lötyi nélkül leadott több mint tíz kilót?
Nem igazán értem mi ebben az akkora cucc, tény, csinosabb lett, mert hát persze, hogy csinosabb az ember-lánya, ha nem éppen nyolcvan kiló. Más magyar családokban az is kérdéses, hogy tej vagy kenyér kerüljön a kosárba, mert mindkettőre sokszor nincs pénz, de az, hogy Gáspár Evelinke májámiban tanuljon és modellkedjen, hát ahhoz nem kevés mani kell. Igaz, apuci adásonként összekapart lazán egy millió forintot adómentesen, így most apuci kicsi lánya dőzsöl a pálmafák alatt. Ja, és tegyük hozzá azt is, hogy Amerikában minden oktatásért fizetni kell, és nem igazán létezik olyan, hogy állami és fizetős. Javarészt csak az utóbbi van. És mivel az én szüleim nem sikkasztottak milliókat, ezért kénytelen vagyok itt tanulni, hogy ott kint csak megvédhessem a szakmámat majd két-három év múlva, ha Isten is úgy akarja. Bár azért kíváncsi vagyok, hogy ki ez a kiscsaj, akitől hanyatt kéne vágnom magamat, sőt, valahogy az sem tiszta, hogy mi a lópikulát keres ez a Starityn...
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. július 23. 19:20
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Szerintem Gáspár Evelinnek nincsen helye Starity-n.
2013. július 23. 19:38
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Könyörgööööm, ez ízlésficamos? Arra a fekete ruhára rávett egy olyan undorító, fiús deszkás cipőt? Kis híján kiszúrja a szemem - lefogyott, de normálisan felöltözni még mindig nem tud.
2013. július 23. 19:39
Hát nem gurul a bicikli, összéb kell húzni a nadrágszíjat.
2013. július 23. 20:12
nádszál vékony? ez azért már túlzás, már nem azért a két forintért. Ennyi erővel én is nádszál vékony vagyok mert ilyen az alakom? na hagyjuk már!!!
2013. július 23. 20:20
|
|
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline
|
Nagyon szép lett
2013. július 23. 20:49
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Nagyon szép lett! : )
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.