Zayn nagyon dögös volt xD
Így még sosem láttad a One Direction tagjait
2013. július 22. 21:09
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
2:40-ig tetszett. Ez a rész tényleg haláli volt
Annak ellenére, hogy nem ismerem őket, felfogtam, hogy ők nem gúnyt akartak űzni a B.A.P tagjaiból, egyszerűen csak arra próbáltak rávilágítani, hogy nekik VAN saját stílusuk (nem sikerült...). A hátralévő résznek pedig semmi, ismétlem SEMMI köze nincs a rockhoz, ez csak egy egyszerű tucat dalocska.
2013. július 22. 21:14
|
|
Lola76visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.03. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 193125 offline
|
anyiraaaaaaaaaaaaaa jóóóóóóó! *-* imádom! az egyik legjobb!
D ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
2013. július 22. 21:15
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Egyszerűen tökéletes! Annyira jó lett... vicces, fantáziadús, a dal tényleg a legjobb, ami alatta szól... Nem találok benne hibát. Talán, hogy Zayn még nőnek is isteni
2013. július 22. 21:16
2013. július 22. 21:17
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
nagyon imádom
ezek tényleg bármire képesek
ja és az utálóknak ha valaki nem szereti őket miért nézi meg a videót?
ja és az utálóknak ha valaki nem szereti őket miért nézi meg a videót?
2013. július 22. 21:17
|
|
Grell Sutcliffeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 170462 offline
|
Candy_attack
látom neked k*rvára fogalmad nincs arról,hogy mi az a kpop és hogy hogyan is működik...:') könnyű úgy pofázni,hogy fingod sincs a dologról,és úgy elhordani a kpopot "nem is zenének" h sztem kb 2 számot hallgattál valaha is...és az semmi nem volt ahhoz képest milyen kibaszott jó zenék és emberek vannak a kpop előadók között.a B.A.P az egyik legelismertebb kpop banda,hozzájuk képest PSY és a Gangnam Style meg a Gentleman semmi :') tehát kérlek ne pofázz olyanról,amiről szart se tudsz ^^
látom neked k*rvára fogalmad nincs arról,hogy mi az a kpop és hogy hogyan is működik...:') könnyű úgy pofázni,hogy fingod sincs a dologról,és úgy elhordani a kpopot "nem is zenének" h sztem kb 2 számot hallgattál valaha is...és az semmi nem volt ahhoz képest milyen kibaszott jó zenék és emberek vannak a kpop előadók között.a B.A.P az egyik legelismertebb kpop banda,hozzájuk képest PSY és a Gangnam Style meg a Gentleman semmi :') tehát kérlek ne pofázz olyanról,amiről szart se tudsz ^^
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 22. 21:19
|
|
PinkLili_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 194981 offline
|
<333333 A klipben nekem a kedvencem a táncolós jelenetek. A régieket is látni benne... Végig nézném a vágatlan formában <33
2013. július 22. 21:20
|
|
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline
|
Úristen,én nem bírom őket,kivéve Harryt,mert vicces,ahogyan beszél,és egész helyes,meg aranyos,de a zenéjüket meg a stílusukat nem igazán.De ez most poénos volt,még ha a zene nem is ért meg nálam annyit,hogy teljesen végig hallgassam,a videó klip elég jó
)
2013. július 22. 21:21
Hát , mit mondjak... a dal szerintem nem jó . Mindegyik 1D-dal nekem egyforma. Semmi új nincs benne , csak énekelnek , a dal egyhangú . Ez is ilyen . A klip tényleg vicces , jól kitalálták . De könyörgöm ?? Nem tudnak ők mást csinálni mint hülyét csinálni magukból ? (Az tény hogy az első pár klipjük , dalok még nekem is úgy ahogy tetszettek , de mind ugyanolyan , így egy idő után megunja az ember ) Ez nem tehetség. És ez nem művészet. Igen , röhögtem rajta , de miért? Kínomba , és csak reménykedem hogy ennél rosszabb nem lesz .
2013. július 22. 21:23
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Szerintem fölösleges volt arról csinálni videót, hogy ők a maguk urai, a szórakoztatóipar nem tudja irányítani őket, amikor alapból az hozta létre az egész bandát...
2013. július 22. 21:24
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Az előző klipjükbe egy motoron ülve ölelgették egymást, és csókolóztak, tele olyan jelenetekkel, amelyeket más híres, és sikeres előadóktól vettek.Meg se nézem a klipet, előre látom, hogy nincs értelme. Ugyanolyan gagyi, mint a többi. Ha semmi komollyal nem fognak tudni előállni, hamar lekerülnek ők a terítékről.
2013. július 22. 21:28
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Hát megnéztem. Utána csak azt kérdeztem magamtól, hogy DE MIÉRT???? Nem kellett volna. Ez a zeneipar abszolút hanyatlása. A számnak ezt a címet adni erős túlzás volt, egyszerűen sz@r és kész. A klipben vannak béna megoldások meg koppintások is. Egyébként szerintem az egyik legundorítóbb dolog ha egy pasi nőnek öltözik, attól valahogy a hányinger tud kerülgetni. A másik dolog ami még szúrta a szemem: a tánc, ha annak lehet ezt nevezni. Nekem a tánc az egy művészet,úgyanúgy mint a zene. Ha már táncolunk, csináljuk rendesen! Nem is értem, hogy akinek szemernyi ritmusérzéke sincs az minek áll neki, úgy festettek mint egy csapat fogyatékos! A másik amit nem értek, hogy ha valaki énekes (bár őket a legnagyobb jóindulattal sem nevezném annak) hogy lehet az, hogy nincs ritmusérzékük? Szóval valahogy borzalmas az egész! Vannak fiúbandák akik szintén táncoltak, nincs ezzel baj, de mondjuk azoknak ment is. A klip is és a dalocska is kritikán aluli...
2013. július 22. 21:32
a szám egész jó, de a klipp borzalmas amikor ezeknek a nem tudom miknek vannak öltözve, amikor saját maguk vannak az egész normális:S
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.