Így még sosem láttad a One Direction tagjait
2013. július 22. 20:55
Na jó ez eddig a legjobb! Nem tudom, hogy fogják ezt felülmúlni....Nem semmi..
2013. július 22. 20:56
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Tényleg mindenben benne vannak!Nagyon jó lett!!
Büszke vagyok rájuk!
Büszke vagyok rájuk!
2013. július 22. 20:59
|
|
dragon_lajdy_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 200907 offline
|
Nekem állatira nem tetszik. 1-2 résztől eltekintve nem is vicces. Egy nagy szar az egész!!!!
2013. július 22. 21:00
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Remegek, nevetek, nevetve sírok, alig kapok levegőt
Annyira őrültek, hogy nagyon♥
Egyébként az egész videó engem rohadt nagy büszkeséggel töltött el... szerintem minden Directionernek átjött a videó üzenete. Legalábbis nekem az jött le, hogy hiába akarják őket megcsinálni menedzserek, okoskodó marketingesek, és mindenféle koreográfusok. Ahogy a végén is látható, ezek ők, ilyenek ők és mi így imádjuk őket. Mindenféle műanyag, megcsinált, megkoreografált szarság nélkül♥
Én véleményem, senkinek nem kell egyetértenie velem, az utálkozás meg annyira hidegen hagy, hogy nagyon:)
Szóval, ja...:') A klip és a dal is nagyon-nagyon jó lett*p* Imádom
Egyébként az egész videó engem rohadt nagy büszkeséggel töltött el... szerintem minden Directionernek átjött a videó üzenete. Legalábbis nekem az jött le, hogy hiába akarják őket megcsinálni menedzserek, okoskodó marketingesek, és mindenféle koreográfusok. Ahogy a végén is látható, ezek ők, ilyenek ők és mi így imádjuk őket. Mindenféle műanyag, megcsinált, megkoreografált szarság nélkül♥
Én véleményem, senkinek nem kell egyetértenie velem, az utálkozás meg annyira hidegen hagy, hogy nagyon:)
Szóval, ja...:') A klip és a dal is nagyon-nagyon jó lett*p* Imádom
2013. július 22. 21:02
Csak azután mondják le a B.A.P-t miután ezt a 2 Klipet megnéztétek
B.A.P - COFFEE SHOP
Bang Yong Guk & ZELO 'Never Give Up'
És ha még ezek után is utálni akarjuk őket hát hajrá
B.A.P - COFFEE SHOP
Bang Yong Guk & ZELO 'Never Give Up'
És ha még ezek után is utálni akarjuk őket hát hajrá
1 felhasználónak tetszik:
cintia11
2013. július 22. 21:05
Na én nem vagyok nagy One Direction fan de nem bírtam megállni a röhögőgörcsöt
2013. július 22. 21:08
|
|
lineafittnes99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 171402 offline
|
Imádom**Legjobb klip
♥
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
OMFG a kpop-osok szidják a 1D-t, hogy milyen tehetségtelenek?? XD Azt még lenyelem, mikor tehetséges, tapasztalt, egyedi előadók rajongói szidják őket, de könyörgöm! kpop??? Az nem is zene. Az egész világ rajtuk röhög, plusz semmi tehetségük sincs, nem egyediek, mind meg van csinálva. Nem az a vérciki, hogy a 1D belerakta a képüket a klipbe, hanem az, amit a kpop előadók magukkal művelnek.
|
|
LittleAngel26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 198597 offline
|
Imádom ezt a klipet!!! <3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.