Így még sosem láttad a One Direction tagjait
2013. július 22. 20:39
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
JustMe18 teljesen egyetértek!
Csak még annyit, hogy amikor Marcel Leeroy után kiabált, eltörött a mécses, úgy röhögtem, hogy majdnem leestem a székről. A többiről nem is beszélnék... x'DD
Csak még annyit, hogy amikor Marcel Leeroy után kiabált, eltörött a mécses, úgy röhögtem, hogy majdnem leestem a székről. A többiről nem is beszélnék... x'DD
2013. július 22. 20:40
|
|
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline
|
ezek tényleg nem tudnak táncolni de nem tudom ezen miért csodálgozok
2013. július 22. 20:40
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
cintia11 le lehet nyugodni. Mindenkinek más az ízlése és ezt FOGADD EL. Megértem, hogy kiakadtál de attól még lehet normális véleményt írni. Te őket szereted sokan meg a One Directiont és azért nem kellett volna addig lesüllyedni hogy "ROHADJON MEG MINDEN AMERIKAI SZARHÁZI" képzeld (tudom nagyon nehéz felfogni) vannak akik ŐKET SZERETIK. tartsd tiszteletben! Egyébként britek..de ez mellékes. Egyikőjük se nóném, lehet híresebb az egyik mint a másik de akkor sem nónémek.
2013. július 22. 20:41
Idézet (Elody @ 2013.07.22. 19:49)
Én most hallottam először a számot is, így az igazi, hát maga a dal nem nagyon tetszik, nem véletlenül nem műfajom nekem a rock, bár magamat ismerve úgyis megszeretem xd viszont a klip az ötletes, pont gondolkoztam úgy régebben, hogy kéne csinálniuk egy olyan klipet, amiben mindenki totál máshogy néz ki, és hát tessék, szerintem szuper kis video lett, de a dal olyan furcsa, meg elég lapos >.< sebaj, majd legközelebb xd
Heló, szia, csá, üdv, hali, viszlát. Ezek után kérem az elmés, ,,azegydéegyrockbanda" kommenteket.
2013. július 22. 20:48
Megnéztem a klippet és k***a jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. július 22. 20:48
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
cintia11 Vérciki!? Hidd el biztos vagyok benne, hogy nekik ez nem volt vérciki! Az itt lévő emberek nagyon nagy százalékának fogalma sem volt eddig arról, hogy kik ők(nekem se többek között) úgyhogy legalább kaptak ingyen reklámot! És akár szereted az 1D-t akár nem el kell ismerned, hogy világhírűek így megtiszteltetés velük egy lapon esetünkben klipben említeni a B.A.P-ot!
2013. július 22. 20:49
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Soha nem gondoltam volna, hogy ezt is megéljük, hogy azt mondom egy One Direction klipre,hogy: Baromi jó lett.
És kivételesen a szám is tetszik. Egy-két jeleneten sírtam.xddd Ja és nagy gratula a sminkeseknek is.
Amúgy akik azt mondják, hogy ez rock zene,( mert egy kicsit másabb a hangzása mint az eddigi dalaiknak,) azoknak csak annyit, hogy ez még nagyon messze áll a rendes rock zenétől;)
Amúgy akik azt mondják, hogy ez rock zene,( mert egy kicsit másabb a hangzása mint az eddigi dalaiknak,) azoknak csak annyit, hogy ez még nagyon messze áll a rendes rock zenétől;)
2013. július 22. 20:51
nincs velük különösebb bajom, de ezeknek nincs egy normális klipjük sem o.o
2013. július 22. 20:52
Ennél jobb klipet még nem láttam...még most is a földön fetrengek!
Bár szegény Zayn csetlik-botlik abban a magassarkúban.(úgy hallottam hogy az volt rajta
2013. július 22. 20:52
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (Elody @ 2013.07.22. 19:49)
Én most hallottam először a számot is, így az igazi, hát maga a dal nem nagyon tetszik, nem véletlenül nem műfajom nekem a rock, bár magamat ismerve úgyis megszeretem xd viszont a klip az ötletes, pont gondolkoztam úgy régebben, hogy kéne csinálniuk egy olyan klipet, amiben mindenki totál máshogy néz ki, és hát tessék, szerintem szuper kis video lett, de a dal olyan furcsa, meg elég lapos >.< sebaj, majd legközelebb xd
Miről beszélsz?
2013. július 22. 20:54
|
|
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline
|
ezek tényleg nem normálisak xddd nagyon jó lett
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: