Így még sosem láttad a One Direction tagjait
2013. július 22. 20:24
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Imádom! Nagyon jó lett a klip és a fiuk is nyújtják a szokásos teljesítményüket!
Nem tudom hányszor hallgattam már újra!
2013. július 22. 20:24
|
|
cintia11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 262 Csatolások: 57 Azonosító: 133217 offline
|
Kedves Courtneyy itt a te kis 'nóném' bandád!! :''))) a nevük B.A.P http://www.youtube.com/watch?v=eBSaX3jvyEc
2013. július 22. 20:26
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
Szerintem nagyon vicces kipp lett,imádom a számot,a fiúk önmagujat adták.Akinek nem tetszik annak nem kell kommentet írni,legalábbis nem ilyen sítlusban.Mindenki más zenét szeret,nem kell mindent kritizálni,a zene azért van hogy jól érezzük magunkat tőle.Szeretnék megkérni mindenkit hogy amennyiszer csak tudja,nézze meg youtubon,döntsük meg a rekordot,de ha már egyszer megnéztétek,ne a visszajátszás gombra kattintsatok,frissítsetek,mert csak úgy érvényes.
2013. július 22. 20:28
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Ezek öten is csak ahhoz értenek, hogy a menedzsment utasításai szerint pattogjanak. Gondolom a szórakoztatóipar igyekszik a lehető legtöbb hasznot húzni ebből a "bandából", ameddig még lehet.
2013. július 22. 20:29
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Oké tényleg nem tudnak táncolni:D
2013. július 22. 20:30
Nos, nem fogok órák hosszat zengeni arról, hogy mennyire jó lett a klip, ezért pár sorban megpróbálom összefoglalni a véleményem. A klip, mint ahogy a dal is teljesen más, mint az eddigi dalaik és ennek nagyon örültem. Ez a dal pörgős igazi nyári dal. A klip tökéletesen illik hozzá. A sminkeseknek nagy gratula amiért ennyire meg tudták változtatni a fiúk kinézetét ( főleg Niall és Louis ). A klip is energikus, fiatal, vidám, mint ahogy ez a banda is az. Ha valakinek pedig nem tetszik akkor ez van. Senkinek nem lehet ugyanaz az ízlése és ez így van jól. Csak a nagyon utálkozó kommentároktól meg lehetne kímélni mindenkit, mert az már szánalmas. A klip és a dal is jó.
2013. július 22. 20:31
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
cintia11 ők nem amerikaiak hanem britek!
2013. július 22. 20:31
Imádom imádom imádom.
Messze az egyik legjobb klipjük, hatalmasakat röhögtem. És miért hülyülnek? Mit csináljanak akkor? Üljenek egy széken a sarokban és bámuljanak maguk elé? Az is érdekes lenne.
Mindenesetre, nekem iszonyatosan bejön.
2013. július 22. 20:32
Zaynre csaj ként rá se ismertem.. De fantasztikus lett a klip és a dal is <3 <3 <3.. Imádom
2013. július 22. 20:32
|
|
Fruzsina123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.29. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 188567 offline
|
IMÁDOM! Nagyon jó lett!
Zayn jól néz ki nőként... Ez fura.
Zayn jól néz ki nőként... Ez fura.
2013. július 22. 20:34
Courtneyy: nem akarok belédkötni mert mindenkinek más az ízlése, de az mi hogy a "B.A.P a One Directionhoz képest semmi"?! Lehet, én vagyok az, aki nagymennyiségű ízlésficammal rendelkezik, de akkor is azt is... Lehwt hogy nem ismerik annyira őket, mint az 1D-t, de TÖBB dolgot tettek meg azért hogy híresek legyenek, elismerjék őket. Egyedi stílust képviselnek és még sorolhatnám. A One Directionról ezt nem tudom elmondani elsősorban azért mert nem ismerem őket. Jó, attól hogy én utálom őket, lehetnek tehetségesek, nem mondtam, hogy nem azok, mielőtt valaki félreértené... De ők nem egy holmi American Idol vagy egyéb sz*r tehetségkutató miatt váltak híressé. Ők tényleg tettek azért hogy VALAKIK legyenek. Csak ennyit akartam.
2013. július 22. 20:36
|
|
|
de ez most mért lenne sértés a B.A.P-nak?? nem gúnyolták ki sem őket sem pedig a stílusukat csupán csak kifejezték, hogy ez a stílus messze áll tőlük, soha nem néznének ki úgy! De hiszen ők britek, ez természetes!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: