Így még sosem láttad a One Direction tagjait
2013. július 22. 20:11
most csináljunk már úgy, mintha ők lennének az egyetlenek akik beletettek más bandákat is a klippjükbe
amúgy ez nem arról szólt, hogy kiröhögik őket, hanem hogy ők önmaguk lesznek, és nem akarnak senkire hasonlítani, ezért is a végén a nagy poszter róluk és rajta a felirat: Ezek vagyunk mi. meg persze ez a filmjük címe is. amúgy meg arra, hogy "Én hülye meg terveztem, hogy újra megszeretem őket." csak annyit mondanék, hogy nem hiszem, hogy ilyen rajongókra van szükségük, akik egyszer szeretik őket, egyszer nem, szóval inkább akkor tényleg ne is szeresd őket!
2013. július 22. 20:13
Courtneyy igazad van, de nem nóném bandák! Sokan ismerik őket, mondjuk én nem nagyon, de nem bántsuk meg a kpoppereket ezzel a kifejezéssel
2013. július 22. 20:14
|
|
Grell Sutcliffeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 170462 offline
|
most lett elegem végérvényesen az 1D-ből...
2013. július 22. 20:14
|
|
Ancsaaa2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.08. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 205539 offline
|
Zayn tényleg úgy néz ki mint egy nő
2013. július 22. 20:15
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Eléggé fura.
2013. július 22. 20:16
|
Crazymofovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 203385 offline
|
köszi anett1997 hogy leírtad helyettem!!!
A klip nagyon tetszik, bár egy kicsit elüt az ezelőttiektől, de maga a dal is szóval ez így
Per-fect, ahogy Leeroy mondaná
A klip nagyon tetszik, bár egy kicsit elüt az ezelőttiektől, de maga a dal is szóval ez így
Per-fect, ahogy Leeroy mondaná
2013. július 22. 20:19
|
|
Directioner177új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 206731 offline
|
Fúúú... Hát ez nagyon jó lett szétröhögtem rajtuk megam szerintem jólett a zene és a klip is. <3 <3 <3
2013. július 22. 20:19
Nem kapok levegőt a röhögéstől XDDD
Annyira imádom ezt a klipet. ♥♥♥
Annyira imádom ezt a klipet. ♥♥♥
2013. július 22. 20:20
Idézet (Lizzanna @ 2013.07.22. 20:13)
Courtneyy igazad van, de nem nóném bandák! Sokan ismerik őket, mondjuk én nem nagyon, de nem bántsuk meg a kpoppereket ezzel a kifejezéssel 
Igaz, de most ha belegondolunk, hogy mondjuk a BAP klipjeit mennyien nézik, meg ezt mennyien fogják (ízlésficam!), a BAP szinte nem is létezik hozzájuk képest. Sőt, a One Directionhöz képest semmi sem. Sajnos.
Imádom a brit akcentust, de ha ezek ott hablatyolnának a fülembe, lapáttal verném őket képen.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
|
|
Kate DowneyPolly™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 94 Azonosító: 198539 offline
|
Idézet (symor @ 2013.07.22. 19:42)
Louis teljes mértékben Tom Cruse legendás paródiaproducerét Les Grossmant koppintotta hozzáteszem rém gyengén.
Itt az eredeti:
Itt az eredeti:
Ez így van. Amikor a nagy Directioner barátnőm megmutatta a Louis-os előzetest, az első pillanatok után mondtam neki, hogy meg ne haragudjon, de azt a figurát először Tom Cruise játszotta a Trópusi viharban...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
|
|
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline
|
Hát még nem tértem magamhoz,a hatása alatt vagyok!
Imádom!IMÁDOM ÉS IMÁDOM!!!
A klipp fantasztikus!Hát Leeroy,Marcel,Veronica és a két másik egyszerűen fanatsztikusak voltak!Nagyon jól átalakították őket!De külön dícséret jár Zaynnek hisz ő nőt játszott.
A dal a kedvencem nem hiába BSE a címe.
Mindég jobbnál jobb dalaik és klippjeik lesznek.Soha nem fogom őket megutálni az már biztos.Nem lehet őket semmiért sem utálni.Inkább imádni kell.
A klippek kapcsoltban minden nagyon tetszik és végre valami nagyon,de nagyon újjal előkkoltak elő ami eddig még nagyon ritkáaság.
Kétszer kellet megnéznem,mert elsőnek majd megfultam a röhögéstől ez a 6:13 perc is nagyon kevásnek tünt!De nagyon jó!!!!
És nagyon várom már a TIU-t!Biztos nagyon jó lesz.És az a kis részlett belőle is nagyon jó!
Directioner FOREVER!!!! <3
Imádom!IMÁDOM ÉS IMÁDOM!!!
A klipp fantasztikus!Hát Leeroy,Marcel,Veronica és a két másik egyszerűen fanatsztikusak voltak!Nagyon jól átalakították őket!De külön dícséret jár Zaynnek hisz ő nőt játszott.
A dal a kedvencem nem hiába BSE a címe.
Mindég jobbnál jobb dalaik és klippjeik lesznek.Soha nem fogom őket megutálni az már biztos.Nem lehet őket semmiért sem utálni.Inkább imádni kell.
A klippek kapcsoltban minden nagyon tetszik és végre valami nagyon,de nagyon újjal előkkoltak elő ami eddig még nagyon ritkáaság.
Kétszer kellet megnéznem,mert elsőnek majd megfultam a röhögéstől ez a 6:13 perc is nagyon kevásnek tünt!De nagyon jó!!!!
És nagyon várom már a TIU-t!Biztos nagyon jó lesz.És az a kis részlett belőle is nagyon jó!
Directioner FOREVER!!!! <3
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Irtó vicces lett a klip, a szám fülbemászó végre semmi gond nincs. DE PERSZE ilyen baromságokba bele kell kötni, hogy 2 másodpercig látszik ennek meg annak a képe. Biztos vagyok benne, hogy ezt megbeszélték velük. Úristen de rossz nem tudok semmibe belekötni valami hülyeséget ki kell találni mert a One Direction akkor is egy sz*r. Igen persze. Nevetségesek vagytok. AZ ilyenek inkább ne kommenteljenek.
Egyébként nekem nagyon tetszik, és ebben a klipben minden benne van, ami miatt szeretem őket.♥ megint hozták a formájukat és már vagy 10-jére nézem meg a klipet
Egyébként nekem nagyon tetszik, és ebben a klipben minden benne van, ami miatt szeretem őket.♥ megint hozták a formájukat és már vagy 10-jére nézem meg a klipet
2013. július 22. 20:21
|
|
xoxoLillaxoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 206456 offline
|
Valaha a lehető legjobb klippjük.Egyszerűen imádnivaló.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.