Így még sosem láttad a One Direction tagjait
2013. július 22. 19:59
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
nagyon jó lett...a twitteren közös visszaszámlálás volt a clip kezdetéig, és már az első perc után több mint 17 ezren lájkolták...szerintem simán megdöntjük a rekordot!
2013. július 22. 20:00
Úristen.. ez nagyon nagy
. Niallt és Louist alig ismertem meg. Zayn meg...uramatyám
2013. július 22. 20:01
|
|
Eszterkeeezeeko™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 684 Csatolások: 7 Azonosító: 134619 offline
|
de miért van benne b.a.p kép az ő fejükkel?
2013. július 22. 20:02
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
nagyon jóó lettt
2013. július 22. 20:02
Hát én őszintén megvallva, végignevettem az egész klipet. Kíváncsi voltam mitől 6 perc, és nem csalódtam bennük. Addig jó még ilyen jókedvűek és bolondosak.
És nekem nagyon tetszik a dal és a klip is. Ám az egészen klipben Zayn viszi a pálmát..
2013. július 22. 20:03
Miért is tették bele a B.A.P-t megszerkesztve?? Én hülye meg terveztem, hogy újra megszeretem őket. AZ EGYIK KEDVENC BANDÁMAT RÖHÖGTÉK KI!!! Hülye mocskos barmok, azt hiszik övék a világ-.-""
2013. július 22. 20:03
|
|
cintia11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 262 Csatolások: 57 Azonosító: 133217 offline
|
Nem szeretnék ebe beleszólni de mi az hogy kpop bandáknak a képeit rakják oda? oké rendben meg minden hogy híresek és hogy a csóri gyerekek őértük nyáladzanak de azért mindennek van haáta!! MBLAQ B.A.P BIG BANG U-KISS mi az hogy kivágják a tagok fejét és az övéjükét rakják bele?? kicsit se feltűnő áhh dehogy! :"D átszínezik a ruhát az eredeti bandának a tagjainak a fejét kivágják és lás csodát ott az elméletileg 1d buzi csajszikák banda.... Azért tényleg van mindennek határa és most már jó lenne ha leállnának ezzel!!
A KPOP ÖRÖKKÉ ÉLNI FOG! ÉS AHOGY A KPOP ÚGY KPOPPEREK IS ÖRÖKKÉ LESZNEK! KPOP FOREVER! :"))
A KPOP ÖRÖKKÉ ÉLNI FOG! ÉS AHOGY A KPOP ÚGY KPOPPEREK IS ÖRÖKKÉ LESZNEK! KPOP FOREVER! :"))
2013. július 22. 20:05
Áááá
Tök jó lett, direkt nem néztem meg a forgatási videókat előtte, hogy meglepetés legyen, és nem csalódtam. Nekem a szám is tetszik amúgy.
2013. július 22. 20:05
Jaaaj már mióta vártam hogy 19:10-kor megjelenjen ez a klipp.Imádom ezt az öt bolondot.!!♥ Veronica a legeslegnagyobb
2013. július 22. 20:06
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Legjobb
A legjobb mikor belép Leeroy xd
2013. július 22. 20:10
Kpopperek! Szabályt szegnének, ha nem szólnának erről az alább említett bandáknak. Nyilván megbeszélték, a nóném bandák meg örülhetnek, mert milliók fogják megtekinteni a klipet.
2013. július 22. 20:10
Idézet (Courtneyy @ 2013.07.22. 20:10)
Kpopperek! Szabályt szegnének, ha nem szólnának erről az alább említett bandáknak. Nyilván megbeszélték, a nóném bandák meg örülhetnek, mert milliók fogják megtekinteni a klipet.
Mennyire igazad van!!:
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: