Így még sosem láttad a One Direction tagjait
2013. július 26. 16:40
Paródiával eladhatóbb ez az 5 mitugrász? Mikor jönnek rá, hogy bárhogyan is próbálkoznak sose válnak elismert bandává? 20 éves létükre ilyen ugri-bugri meg miatyánk klipekkel támadják a nagyérdeműt o.O Roppantul nem találtam viccesnek.. Semmi extra. Biztosan izlés ficamom van.. ja, na hogyne.. XD De a kislányok pont ilyenre fogékonyak sajnos, ezekkel sorvasztják az agysejtjeiket.
2013. július 26. 17:53
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Nagyon jó a klip, és sztem eddig ez a legjobb számuk
. Mondjuk, sajnálom, hogy Niall nem énekel szólót.
Amúgy nektek is feltűnt, hogy a dalok oroszlánrészét mindig Zayn, Harry és Liam kapja? Louis és Niall csak keveset szólóznak, rosszabb esetben pedig egyáltalán nem. Titeket ez nem zavar? Engem igen.
Amúgy nektek is feltűnt, hogy a dalok oroszlánrészét mindig Zayn, Harry és Liam kapja? Louis és Niall csak keveset szólóznak, rosszabb esetben pedig egyáltalán nem. Titeket ez nem zavar? Engem igen.
2013. július 26. 17:55
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (Levin @ 2013.07.26. 16:40)
Paródiával eladhatóbb ez az 5 mitugrász? Mikor jönnek rá, hogy bárhogyan is próbálkoznak sose válnak elismert bandává? 20 éves létükre ilyen ugri-bugri meg miatyánk klipekkel támadják a nagyérdeműt o.O Roppantul nem találtam viccesnek.. Semmi extra. Biztosan izlés ficamom van.. ja, na hogyne.. XD De a kislányok pont ilyenre fogékonyak sajnos, ezekkel sorvasztják az agysejtjeiket.
ha már az éneklés nem megy nekik, akkor bohóckodnak. Ám én szakadtam rajta, mert ezen csak röhögni lehet
Eddig is tudtuk, hogy az agyi szintjük nem éri el a 20 évesét.
2013. július 26. 17:56
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (bohóc9 @ 2013.07.26. 17:53)
Nagyon jó a klip, és sztem eddig ez a legjobb számuk
. Mondjuk, sajnálom, hogy Niall nem énekel szólót.
Niall háttérbe szorult az ír származása miatt, Louist nem tudom
2013. július 26. 20:33
|
|
PandaPannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 207346 offline
|
Imádom ezt a számot! bohóc9 nekem Niall a kedvencem és engem is zavar!!!
2013. július 26. 21:37
Sztem nagyon joooooo lettt
Engem is zavar hogy Louis és Niall nem kapnak sok szólót
2013. július 27. 00:11
Én mindegyiküket elsőre felismertem, csak Zayn-t nem
Amúgy nagyon idióta egy klip lett, nekem tetszik
2013. július 27. 10:49
|
LambikaCseh Banán |
|
Idézet (sztarfan1122 @ 2013.07.26. 21:37)
Sztem nagyon joo lettt
bocs h ezt mondom, de általában azok szorulnak háttérbe akik gyenge jellemek, lehet h ők ketten azok. Niallról tudom h az, Louist nem ismerem annyira.
Nem merik kinyitni a szájukat, míg a másik három igen. Ez lehet az oka. Erre még Niall ír származása is rájátszik.
2013. július 27. 12:18
Öhm.. igen... Ez messze nem egy "best song ever".. Ugyan az a ritmus minden egyes dalnál.
2013. július 27. 12:19
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Liam az nagyon nagy :') one two three four hát az ... xdddddddddddd
2013. július 27. 16:17
|
|
roxy4visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 415 Csatolások: 15 Azonosító: 157329 offline
|
Mindenki azt mondja h ez a legjobb számuk,kétségtelen h jó lett,de nekem még mindig jobban tetszenek pl a:Little Things,One Way Or Another stb :s <3 De nagyon aranyosak benne! Főleg Veronica <3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: