Így még sosem láttad a One Direction tagjait
2013. július 23. 11:55
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
Niall hogy néz már ki?
2013. július 23. 12:24
|
|
cukivivuusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 203031 offline
|
nagyon vicces. nagyon jó. imádom. minden nap vagy 100-szor meghallgatom. <3
2013. július 23. 12:30
|
|
Bianka Tomlinsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 202919 offline
|
Imádom!!
Nagyon jól sikerült! nem tudom megunni!
2013. július 23. 13:11
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
annyira vicces hogy egymásnak esik itt minden hülye:D nem lehetne elfogadni hogy vki szereti őket mások meg nem??? és aki nem...az meg ne nyissa meg a róluk szóló cikkeket..mert aztán baromi jó elfoglaltság lehet mocskolódó kommenteket hagyni minden egyes cikknél...
2013. július 23. 13:16
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
hagyjad lillát , te ostoba elb@szott kis majom! b@zdmeg!!!
Ne haragudj de erre nem tudok mit írni,a te értelmi színtedet tükrözi.Legalább lenne benned annyi kurázsi hogy ne névtelenül írj.Ennyire jól ismersz,hogy ilyet írsz rólam vagy mi a tökszár?Szánalmas vagy
Ne haragudj de erre nem tudok mit írni,a te értelmi színtedet tükrözi.Legalább lenne benned annyi kurázsi hogy ne névtelenül írj.Ennyire jól ismersz,hogy ilyet írsz rólam vagy mi a tökszár?Szánalmas vagy
2013. július 23. 13:17
|
|
Janetúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.27. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 190534 offline
|
Istenem! Néha elgondolkozok azon, hogy ők komolyan nem buzik-e a valóságba. Amit itt produkálnak az...fúúúj! Niall és Louis nem, de a többiek nagyon buzisak, élen Harry is Liam... :/
2013. július 23. 13:23
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Dzsízöszkrájsz, mónikashowt megszégyenítő amit ti itt csináltok
Őszintén, egyik szemem sír, a másik nevet ezeken a kommenteken. Az igazat megvallva én abszolút nem vagyok 1D-s, de kíváncsiságból megnéztem a klipet, és igen, tetszett, vicces. A szám nem, de az már más tészta.
Igen, én is k-popper vagyok, és a főbb kedvenc csapataim közt van a B.A.P. Ki is szúrtam a klipben, de érdekes módon nem ez volt az első reakcióm, hogy úristen mit művelt a 1D, hogy megbecstelenítették a mi drága B.A.P-nket.
Egy-két előttem szólóval egyet érthetek abban, hogy tényleg ezzel csak azt akarták üzenni, hogy ez nem az ő (1D) stílusuk, ahogy pl. a Village People-ös sem
De őszintén én egyik felet se értem, hogy ezen miért kell ekkora vérre menő vitákat folytatni... ezért nem tart sehol ez a k*va társadalom, mert kb. a 60%-a (vagy több) ennyire primitív. És most nem leszólni akarok senkit, de a kommentekből ez jön le... legyen az Directioner vagy K-Popper, mindenhol akadnak értelmesek és a kákán is csomót keresők, akik ezzel kritikusoknak próbálják előadni magukat és segget csinálnak a szájukból
Én azt mondom ez tényleg egy 1D-s videó és cikk, és nincs helye itt más csapatokkal való összehasonlításnak, akkor nyissatok erre egy külön fórumot
Beleképzelem magam a 1D-s rajongók helyébe, és én se örülnék, ha mondjuk egy B.A.P-s cikk alatt más amerikai/brit/stb. csapatokkal belemennének a fanjaik az erőfitoktatásba
Szóval minimális tolerancia és megértés csodákra képes, higgyétek el
Nem mondom, az olyan hozzászólások engem is felháborítottak mint, hogy a B.A.P és a K-poposok "tehetségtelennek" vannak kikiáltva, de jobb ha ezeken én is csak inkább röhögök, mert (ahogy már többen írták is) rohadtul nem ismerik a műfajt és így okoskodnak. És most őszintén, csak nézz meg mondjuk egy B.A.P - One Shot koreót és hasonlítsd össze pl. akkor (tessék, hogy a témába vágjunk
) a 1D BSE- "táncával"
!És ezzel nem azt mondom, hogy az említett második fél nem tehetséges, csupán bizonyos területeken a k-poposok sokkal jobban ráfekszenek a képességeik fejlesztésére, amiért aztán végképp egy rossz szót nem érdemelnek, csak tiszteletet.
És akkor most jönne, hogy ezzel szidtam a 1D-t. NEM. Csupán annyi az egész, hogy ÖSSZE SE LEHET HASONLÍTANI A KETTŐT MERT TELEJEN MÁS MŰFAJBAN MOZOGNAK. Ezért is volt hülyeség kb. az előző kommentek 80%-a
Az egyik a maga műfajában páratlan, egyedi és SZERETHETŐ, a másik úgyszintén
Hiszen erről tanúskodik az is, hogy világszerte mindegyiküknek több százezer rajongója van, és épp ez a szép és jó a zenei műfajokban, mindenki kiválaszthatja azt ami neki tetszik. És éppen ezért is hülyeség és csak a csekély intelligenciahányadosáról ad tanúbizonyságot, ha köpködi a másikat és ott szidja ahol tudja, ahelyett hogy nyitott lenne a másikra, és ha nem tetszik, vagy egy normális építő kritikát mond, vagy inkább csöndbe marad.
És jó lenne itt le is zárni a témát, de ez is csak egy szép ábránd mert mindig lesznek utálkozók, akiknek ez a lételeme, és ez sem az utolsó hozzászólás volt az ügyben, de nem lehet elégszer elmondani, mert akinek már eljutott az agyáig az megérti és felfogja, akinek meg nem, az soha nem is fogja, bármennyi komment születik az üggyel kapcsolatban... ördögi kör, ez van
Visszatérve amiért idejöttem: A klip tényleg jól sikeredett, még az eddig látott 1D klipek közül amit láttam ez tetszett a legjobban, a sminkesek és maszkmesterek munkája hatalmas, leborulok előttük, különösen azért is mert a jövőben én is ilyen pályán akarok majd mozogni
A szám felejthető, de egy laza kis nyári slágernek megteszi
És őszintén szólva szerintem a srácokon is látszik a fejlődés, még úgy is hogy nem követem minden mozzanatukat napról-napra
Igen, én is k-popper vagyok, és a főbb kedvenc csapataim közt van a B.A.P. Ki is szúrtam a klipben, de érdekes módon nem ez volt az első reakcióm, hogy úristen mit művelt a 1D, hogy megbecstelenítették a mi drága B.A.P-nket.
Egy-két előttem szólóval egyet érthetek abban, hogy tényleg ezzel csak azt akarták üzenni, hogy ez nem az ő (1D) stílusuk, ahogy pl. a Village People-ös sem
De őszintén én egyik felet se értem, hogy ezen miért kell ekkora vérre menő vitákat folytatni... ezért nem tart sehol ez a k*va társadalom, mert kb. a 60%-a (vagy több) ennyire primitív. És most nem leszólni akarok senkit, de a kommentekből ez jön le... legyen az Directioner vagy K-Popper, mindenhol akadnak értelmesek és a kákán is csomót keresők, akik ezzel kritikusoknak próbálják előadni magukat és segget csinálnak a szájukból
Én azt mondom ez tényleg egy 1D-s videó és cikk, és nincs helye itt más csapatokkal való összehasonlításnak, akkor nyissatok erre egy külön fórumot
Nem mondom, az olyan hozzászólások engem is felháborítottak mint, hogy a B.A.P és a K-poposok "tehetségtelennek" vannak kikiáltva, de jobb ha ezeken én is csak inkább röhögök, mert (ahogy már többen írták is) rohadtul nem ismerik a műfajt és így okoskodnak. És most őszintén, csak nézz meg mondjuk egy B.A.P - One Shot koreót és hasonlítsd össze pl. akkor (tessék, hogy a témába vágjunk
És akkor most jönne, hogy ezzel szidtam a 1D-t. NEM. Csupán annyi az egész, hogy ÖSSZE SE LEHET HASONLÍTANI A KETTŐT MERT TELEJEN MÁS MŰFAJBAN MOZOGNAK. Ezért is volt hülyeség kb. az előző kommentek 80%-a
És jó lenne itt le is zárni a témát, de ez is csak egy szép ábránd mert mindig lesznek utálkozók, akiknek ez a lételeme, és ez sem az utolsó hozzászólás volt az ügyben, de nem lehet elégszer elmondani, mert akinek már eljutott az agyáig az megérti és felfogja, akinek meg nem, az soha nem is fogja, bármennyi komment születik az üggyel kapcsolatban... ördögi kör, ez van
Visszatérve amiért idejöttem: A klip tényleg jól sikeredett, még az eddig látott 1D klipek közül amit láttam ez tetszett a legjobban, a sminkesek és maszkmesterek munkája hatalmas, leborulok előttük, különösen azért is mert a jövőben én is ilyen pályán akarok majd mozogni
A szám felejthető, de egy laza kis nyári slágernek megteszi
2013. július 23. 13:37
|
|
JustAMuffin__új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 37 Csatolások: 9 Azonosító: 187658 offline
|
nagyon tetszik a klip is, meg a szám is.
Mikor megláttam Zaynt, akkor majdnem beborultam az asztal alá a röhögéstől.
nagyon jó. ^^
2013. július 23. 13:44
|
|
Bettykeh Barócsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 199668 offline
|
Én nem rajongok értük....ezért még csak hallani sem akarom azt a dalt!!!
2013. július 23. 14:01
|
|
YoonHeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 181431 offline
|
Most nem vitába akarnék szállni, de muszáj megemlítenem, hogy a B.A.P-be a még fel nem fedezett, ám de szinte a legtehetségesebb tagokat válogatták be. Himchan híres modell volt, Daehyunnak 8 (8!!!!) oktávos hangja van, Jongup brutálisan tehetséges táncos, Zelo 16 szótagot képes egy másodperc alatt elrappelni, Jongguk... az ő hangja elég durva, de illik az imidzshez, illetve évek óta promotálják őt. Youngjae meg kitűnő taktikai ember, okos, csöndes illetve a hangja sem utolsó.
Csupán, ennyit szerettem volna mondani, és kiegészíteni pár linkkel:
Yongguk rap: http://www.youtube.com/watch?v=Y8s3K5bSWAM
Zelo rap: http://www.youtube.com/watch?v=RvN5b9tY9mA
Daehyun 8 oktáv: http://www.youtube.com/watch?v=qSJLr-m8zWg
Jongup dance: http://www.youtube.com/watch?v=Z8SE0ISMCNc
Ezeket nem azért mondom, mert azt hiszem, hogy a B.A.P jobb, mint az 1D, nem is tudhatom, mert nem ismerem (és nem is szeretném megismerni) azt a britt bandát. Mindenkinek más az ízlése. Csupán, szeretném tudatni, hogy itt nem seggnyaló senkiházikról van szól. c:
A másik: Megnézném, ahogy ázsiában az 1D-re pörögnek! XD Ők viszont ott hódítanak.
Csupán, ennyit szerettem volna mondani, és kiegészíteni pár linkkel:
Yongguk rap: http://www.youtube.com/watch?v=Y8s3K5bSWAM
Zelo rap: http://www.youtube.com/watch?v=RvN5b9tY9mA
Daehyun 8 oktáv: http://www.youtube.com/watch?v=qSJLr-m8zWg
Jongup dance: http://www.youtube.com/watch?v=Z8SE0ISMCNc
Ezeket nem azért mondom, mert azt hiszem, hogy a B.A.P jobb, mint az 1D, nem is tudhatom, mert nem ismerem (és nem is szeretném megismerni) azt a britt bandát. Mindenkinek más az ízlése. Csupán, szeretném tudatni, hogy itt nem seggnyaló senkiházikról van szól. c:
A másik: Megnézném, ahogy ázsiában az 1D-re pörögnek! XD Ők viszont ott hódítanak.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.