Így még sosem láttad a One Direction tagjait
2013. július 23. 00:08
|
|
Frizzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 154644 offline
|
Atyaég! XD Komolyan elgondolkodtam, miközben néztem, hogy a titkárnő vajon ki lehet, mert biztos, hogy nem nő... és a videó végén nagy meglepetés ért: Zayn volt az! XD Nem ismertem fel.
2013. július 23. 00:20
A dal nem igazán, de a klip szerintem most jól sikerült.
2013. július 23. 00:27
|
|
Didi95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 133836 offline
|
Tudjátok nagyjából végig olvastam a komikat és azt a "nagy" veszekedést is és rájöttem ennél mélyebbre az emberiség nem is süllyedhetne...Igen különbözőek vagyunk, különböző stílusokat képviselünk de hát nem pont ezért jó, mert nem vagyunk egyformák? legalább nem unalmas az élet... Amúgy gondoljatok bele ha mondjuk egy magyar zenekart raktak volna bele akkor jujj de nagy lenne az öröm mert magyar, de nem ehelyett ha jól emlékszem koreait választottak na bumm...nem gondoltatok bele, hogy mondjuk a koreai 1D rajongók és BAP vagy milyen rajongók pedig pont ennek örülnek, hogy egyszerre mondjuk két kedvencük is benne vagy egy klipben? Meg igen egy ember szeretheti mindkettőt...Aki pedig ilyeneken fenn akad szégyellje el magát, nem illik így viselkedni egymással! Igenis tiszteletben kell tartani a másik stílusát, és el kell fogadni, mely szerintem nem nehéz. Csak meg kell tanulni érett módjára viselkedni és nem úgy mint egy kis gyerek az óvodában, aki akkor tanulja,azt az illemet, hogy hogyan viselkedjen a másikkal szemben.
Végül így utólag megjegyezném a klip és a szám nagyszerű lett,de cikk is fantasztikus. Gratulálok mind a fiúknak, s mind a cikk írójának!
Végül így utólag megjegyezném a klip és a szám nagyszerű lett,de cikk is fantasztikus. Gratulálok mind a fiúknak, s mind a cikk írójának!
2013. július 23. 02:57
Jared Leto ekkora divatot teremtett volna? o_O xD
1 felhasználónak tetszik:
VanessaVani
2013. július 23. 08:32
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Didi95 teljesen egyetértek!
nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az ízlése! ha nem szereted őket nem kell csúnya szavakkal ihletni az együttest szimplán csak ne foglalkozz vele mert vannak akik meg szeretik őket és nekik meg fáj ha lebuzizzák őket!
2013. július 23. 08:46
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Hát velük nincs bírás....
Magát a zenét imádom
már akkor imádtam mikor a film előzetesben benne volt
a klip pedig eszméletlen
Liamon annyit kacagtam..
Magát a zenét imádom
a klip pedig eszméletlen
2013. július 23. 09:08
Nekem tetszik a dal és a videoklipp is, mellesleg tetszik hogy másban is kipróbálják magukat a fiúk, de még igy is hűek önmagukhoz.
2013. július 23. 09:11
Igazából végigröhögtem az egészet. Zayn szerintem tök jó nőnek, de komolyan. :'D Szóval, ez is egy jól megszokott 1D klip lett.
2013. július 23. 09:19
|
|
Brellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 83 Csatolások: 4 Azonosító: 194497 offline
|
Nekem is nagyon tetszik, főleg a klip.
Már reggel óta vártam, mert már eleve a dal is nagyon bejött. És főleg ez az ötlet az ami miatt imádom. Így átalakítani magukat.
Bárki bármit mond, nekem az egyik kedvenc dal lett tőlük. Azóta pedig már vagy 100x meghallgattam.
2013. július 23. 09:30
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Nekem nagyon tetszik a klipp
2013. július 23. 09:55
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Igaz nem rajongók értük, de király kis videó lett.
2013. július 23. 10:01
|
|
JunBiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 192114 offline
|
Én vagyok hülye vagy az egyik 'táncmozdulat' hasonlit arra amit a B1A4 szokott táncolni? xD De gyépkén azon kívül, hogy nem tetszik, hogy levágták Zelot arról a képről egész jó. Érdekesen néznek ki úgy beöltöztetve xDD
2013. július 23. 10:04
ez zseniális lett!!!!
a tánc: 5* ezeket a srácokat nem lehet megunii
a tánc: 5* ezeket a srácokat nem lehet megunii
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.