Így még sosem láttad a One Direction tagjait
2013. július 22. 22:59
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Nekem így szimpatikusabbak, mint nem beöltözve..
2013. július 22. 23:02
|
|
melody12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 206901 offline
|
Cassie3: Azért ezt ajánlottam, mert ha már új dal miatt megy a vita, akkor tőlük is a legújabbat nézzék meg.
Amúgy meg szívesen ajánlom a többi B.A.P. számot is, mert egytől egyig jók.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2013. július 22. 23:13
Kezdeném először az őszinte véleményemmel. Nem vagyok rajongó, ezt tisztázzuk. De ettől még pozitív leszek. Nekem igazából nagyon tetszik a klip, a végére már kisebb röhögőgöcsöt kaptam. Úgy gondoltam, hogy ne b*ssza már meg, egy próbát megérnek régi kedvenceim. Megnéztem, és élveztem. Kedvencem Marcel volt, valahogy tetszett az esetlensége, Harryre pedig ez pont ráillett - ha a való életben nem is ilyen. Viszont, hogy őszinte legyek, Leeroyon is röhögtem egy sort, Liam abszolút jól alakította! :D Zayn pedig felejthetetlen lesz Veronica szerepével. Niallt Louisval az oldalán pedig olyan jól elmaszkírozták, hogy először azt sem tudtam, kik ők. A srácok tagadhatatlanul formában vannak! :) A zene pedig az egyik legjobb tőlük. Tényleg nagyon tetszik. Bár a címével nem teljesen értek egyet, de ha úgy vesszük, hogy a Best Song Ever tőlük, akkor egyetértek. Az egész zene és klip jól meg lett csinálva, azt hiszem többször is meg fogom nézni. Ez a klip ösztönzött arra, hogy végignézzem 4 videó-naplójukat. Előtörtek belőlem az emlékek, ezeknek köszönhetően most nem utálom őket. Gratula ennek az 5 idiótának. :D Minden jól sikerült. Ezek azok a srácok, akiket régen én úgy szerettem. Szóval hajrá nekik.
Most egy picit a cikkről is írok. Nagyon jól meg lett fogalmazva, örülök, hogy most nem sablonos lett a címe, mint például hogy "Klippremier" meg ilyenek, hanem kicsit szórakoztatóbb, én így szívesen olvastam el. Szóval köszi Courtneyy.:)
Most pedig más. Komolyan, nincs időm végigolvasni a kisregényeiteket, de már az az 1-2 amit láttam is kiakasztott egy kicsit. Ti minek veszekedtek? Ha valami nem tetszik, el kell siklani felette, aztán csókolom. Ne foglalkozzatok másokkal, egyedül a cikkben leírtakról kialakult véleményedet kérdezik, nem azt, hogy mással mennyire nem értesz egyet. Ha valami nem tetszik, van még egy megoldás. Ott az ajtó, ki lehet rajta fáradni, aztán kétfelé menni. Ennyi az egész. Tényleg nem értem mire jó a veszekedés, de nem is akarom megtudni, to be honest. Mindegy.
Szóval a srácok is és a cikk írója is jól teljesített.:)
Most egy picit a cikkről is írok. Nagyon jól meg lett fogalmazva, örülök, hogy most nem sablonos lett a címe, mint például hogy "Klippremier" meg ilyenek, hanem kicsit szórakoztatóbb, én így szívesen olvastam el. Szóval köszi Courtneyy.:)
Most pedig más. Komolyan, nincs időm végigolvasni a kisregényeiteket, de már az az 1-2 amit láttam is kiakasztott egy kicsit. Ti minek veszekedtek? Ha valami nem tetszik, el kell siklani felette, aztán csókolom. Ne foglalkozzatok másokkal, egyedül a cikkben leírtakról kialakult véleményedet kérdezik, nem azt, hogy mással mennyire nem értesz egyet. Ha valami nem tetszik, van még egy megoldás. Ott az ajtó, ki lehet rajta fáradni, aztán kétfelé menni. Ennyi az egész. Tényleg nem értem mire jó a veszekedés, de nem is akarom megtudni, to be honest. Mindegy.
Szóval a srácok is és a cikk írója is jól teljesített.:)
2013. július 22. 23:14
|
|
esztikeee12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 234 Csatolások: 2 Azonosító: 203689 offline
|
Szuper lett! nekem nagyon tetszik
:D
2013. július 22. 23:17
|
|
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline
|
Hát ez nagyon nagy ez a klip
:'D mondjuk Liam külsején nincs nagy változás
xd
2013. július 22. 23:18
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
OMG this is the best song and video ever sztem ez a legeslegjobb klippjük nem is tudom h jöhetett ez az ötlet de imádom ezeket a kis édi idiótákat I loveOne Direction and the best video ever xdd
2013. július 22. 23:19
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
Én őszintén büszke voltam amikor megpillantottam a B.A.P-t a klipben. (Bár Zelot hiányolom :c
) Egyébként a klip nem rossz, bár tényleg csak a B.A.P miatt néztem meg.
Mindenkinek saját véleménye, hogy mi a nevetséges és mi nem. Az 1D is és a Kpop is ugyanolyan élvezhető ( a magam nevében most nem beszélek..
), az egyetlen különbség a kettő közt az az, hogy az egyik fél "húzott szemű" és más nyelvezetet használó. Meg kell jegyeznem, hogy a koreai idolok évekig gyakorolnak, hogy arra a szintre jussanak amin most vannak. Ha valaki megnéz egy Kpop klipet láthatja, azt a bizonyos harmadik leheletnyi különbséget ami a táncban fejeződik ki. (Egy random tény, hogy azért még se tűnjön lebecsülendőnek a munkájuk.
)
A lényeg a lényeg, hogy egyik rajongói tábornak sincs joga kritizálni a másikat. A 1D és a Kpop is megérdemli a rajongást.
A klipről ismét: tényleg nem lett rossz, megmosolyogtatott.
Mindenkinek saját véleménye, hogy mi a nevetséges és mi nem. Az 1D is és a Kpop is ugyanolyan élvezhető ( a magam nevében most nem beszélek..
A lényeg a lényeg, hogy egyik rajongói tábornak sincs joga kritizálni a másikat. A 1D és a Kpop is megérdemli a rajongást.
A klipről ismét: tényleg nem lett rossz, megmosolyogtatott.
Cassie3
2013. július 22. 23:34
Imádom! Sírva hallgattam végig. Nagyon büszke vagyok rájuk. Nem is tudom szavakba önteni mit érzek most. Nagyon tetszik ez dal és ügyesek voltak.
Mind az öten nagyon helyesek, még ezekben a maszkokban és ruhákban is! :)1D Forever! <3 *-*
2013. július 22. 23:35
|
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline
|
Imádom a zenét is és a klipet is ♥
Szerintem nagyon beteg lett...végig röhögtem az egészet..xd ♥
Amúgy meg én sem értem miért kell megint veszekedni...azért vannak különböző előadok és stílusok,mert mindenkinek más az ízlése...és ahogy már más is írta le lehet írni a véleményeket,de akinek nem tetszik az tegyen úgy mintha nem olvasta volna el..hisz nem mindenkinek tetszhet úgyanaz....milyen unalmas lenne már minden ha mindenkinek úgyanaz tetszene..-.- ami pedig a BAP-et illeti..nem ismerem annyira őket...de a Mercy számukat imádom...és örülök,hogy "benne voltak a klipbe",mert így legalább többen megismerik őket
Szerintem nagyon beteg lett...végig röhögtem az egészet..xd ♥
Amúgy meg én sem értem miért kell megint veszekedni...azért vannak különböző előadok és stílusok,mert mindenkinek más az ízlése...és ahogy már más is írta le lehet írni a véleményeket,de akinek nem tetszik az tegyen úgy mintha nem olvasta volna el..hisz nem mindenkinek tetszhet úgyanaz....milyen unalmas lenne már minden ha mindenkinek úgyanaz tetszene..-.- ami pedig a BAP-et illeti..nem ismerem annyira őket...de a Mercy számukat imádom...és örülök,hogy "benne voltak a klipbe",mert így legalább többen megismerik őket
Cassie3
2013. július 22. 23:44
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Tudjátok mit nem értek? Miért kell most egy darab képen ennyire fent akadni, hogy véletlenül is az a nem tudom milyen bandát merte ki "parodizálni".
Amúgy a klipben volt egy pár olyan rész amire azt lehet mondani, hogy vicces de nekem valahogy nem tetszett. A dalnak meg szerintem csak a refrénje jó a többi valahogy nem nyerte el a tetszésemet.
2013. július 22. 23:50
Idézet (baisée @ 2013.07.22. 23:44)
Tudjátok mit nem értek? Miért kell most egy darab képen ennyire fent akadni, hogy véletlenül is az a nem tudom milyen bandát merte ki "parodizálni".
Amúgy a klipben volt egy pár olyan rész amire azt lehet mondani, hogy vicces de nekem valahogy nem tetszett. A dalnak meg szerintem csak a refrénje jó a többi valahogy nem nyerte el a tetszésemet.
jajmá te kis kakis ríbanc
2013. július 22. 23:54
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
Lillácskaah
mielőtt kommentelsz,vegyél a kezedbe egy helyesírási kézikönyvet vagy valamit,hanyadikos vagy drága hogy nekjed a buzi az búzi?
mielőtt kommentelsz,vegyél a kezedbe egy helyesírási kézikönyvet vagy valamit,hanyadikos vagy drága hogy nekjed a buzi az búzi?
2013. július 22. 23:59
hagyjad lillát , te ostoba elb@szott kis majom! b@zdmeg!!!
2013. július 23. 00:04
Idézet (inez01 @ 2013.07.23. 00:02)
Ez nagyon király!! 
szerintem naon szar
2013. július 23. 00:06
Idézet (inez01 @ 2013.07.23. 00:05)
Nyajjál sót Üllöspicsa! Egyébként is minek olvasod el a cikket ha nem jönnek be?
mert homokládák buzzancsok és naon szarok
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.