Így még sosem láttad a One Direction tagjait
2013. július 22. 22:17
|
|
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline
|
Nem értem miért állítják be magukat minden klipben buzinak?
2013. július 22. 22:22
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Vááá amikor megláttam, hogy itt vita van, első gondolat: "Hozom a popcornt
" Köszönöm ezt a szép estét nektek de komolyan:DDD
Én nem fogok senkit leszólni, mert sem 1D fan, sem pedig Kpop-os nem vagyok. De most azért kell itt kiakadni, mert 2 másodpercre bemerték tenni a képüket???! WTF??!
Ingyen reklám a másik bandának és kész fogjuk fel így.
Én nem fogok senkit leszólni, mert sem 1D fan, sem pedig Kpop-os nem vagyok. De most azért kell itt kiakadni, mert 2 másodpercre bemerték tenni a képüket???! WTF??!
2013. július 22. 22:23
|
|
Bambyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 260 Csatolások: 0 Azonosító: 139696 offline
|
háh jó híreim vannak Directionerek , ahogy elnézem a kommenteket megdöntjük a rekordot ugyanis sokan csak a röhögés kedvéért is megnézik és az nekünk csak jó ! Egyébként meg TÖKÉLETES lett ! ♥ *-*
2013. július 22. 22:25
|
|
melody12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 206901 offline
|
Kedves VampireDiariesLover! A különbség közted és egy normál intelligenciával rendelkező ember - mint például Cassie3 - között az, hogy ő a saját véleményét a lehető legkulturáltabban próbálja meg kifejezni nem pedig vulgáris megnyilvánulásokkal. Üdvözlet: egy másik normális ember.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2013. július 22. 22:25
|
|
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline
|
Mi abban olyan fergetegesen humoros,hogy ez az öt tehetségtelen kis ficsúr - amellett,hogy elősegítik a zeneipar hanyatlását - beöltözik valaminek,és majomkodnak 3 percen keresztül. Komolyan terroristákat lehetne vallatni ezzel a szánalmas , igazi zenéhez nem hasonlítható nyekegés - nyikogással. Best song ever.Bitch please!
2013. július 22. 22:30
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Kedves Kpop rajongók kérlek mondjátok el ezt a 'bűnt'a többi rajongónak is hogy még többen nézzék meg a klipet
2013. július 22. 22:33
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Louis egyértelműen Les Grossmant alakítja, akit eredetileg Tom Cruise játszott a Trópusi Viharban. Csak az a gond, hogy abszolút nem azt a figurát hozza, ezért jogosan felmerülhet az az érv, hogy bizony ez (is) koppintás. Egy az egyben Grossman-kinézete van, viszont Tom Cruise egy önelégült, arrogáns s*ggfej volt (imádtam is érte), míg itt a klipben szó sincs ilyen viselkedésről, gyengusz az a gyerek. Most azt hitték, hogy mivel a rajongóik közül nem sokan látták azt a filmet, ezért úgysem ismerik fel, honnan jön Louis jelmeze?
Valaki világosítson már fel, mert a Trópusi Vihart nagyon kedvelem, és ez így bizony nekem plágiumgyanús, már ha nem írták fel valahová nagy betűkkel, hogy 'az egyik ferdehajú gyerek Les Grossmant alakította'. Gondolom, szó sincs ilyesmiről...
2013. július 22. 22:34
|
|
Mimcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 195741 offline
|
Nincs kedvem végignézni a kommenteket, úgyhogy kivételesen azt nem kritizálom.
A klippen jót röhögtem, a szám nem nagy valami, olyan 1D-s az egész. Szóval a szokásos.
A klippen jót röhögtem, a szám nem nagy valami, olyan 1D-s az egész. Szóval a szokásos.
2013. július 22. 22:37
|
|
Harry rajongóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 206908 offline
|
Harry még így is nagyon helyes <3
2013. július 22. 22:37
|
|
melody12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 206901 offline
|
Kedves Elody, nem tudok elsiklani a kommented felett úgy, hogy nem írjak valamit (sajnálom ha ezzel a lelki világodba gázolok). Először is ennek a bandának neve is van, amit az előző kommentekben már láthattál, de elmondom még egyszer. Az együttest B.A.P-nek hívják. Nem régen alakultak csupán 2012-ben dedebütáló középlemezük, a Warrior két nap alatt 10 000 példányban fogyott, ezzel elég sok rekordot döntöttek meg. Nem olyan ismertek a nyugati világban,mert sajnos túl sok a hozzád hasonló nemtörődöm és előítéletes ember. Megnézném meddig létezhetne a One Direction az egyhangú és koppintós zenéikkel, ha a K-pop kaphatna egy esélyt arra, hogy előítéletek nélkül robbanhassanak be a nyugati világ tudatába. Hozzád hasonló emberek miatt ez lehetetlen, de ahogy mondani szokás a remény hal meg utoljára és én kitartóan reménykedem.
2013. július 22. 22:43
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idéznék a Galaxis Útikalauz Stopposoknak, című filmből: "A Galaktikus Művészetmanipuláló Tanács elnöke úgy maradt életben, hogy lerágta az egyik lábát." - Én is ennek a határán vagyok. Nem hiszem el, hogy végignéztem. Továbbra sem kedvelem őket, nem sikerült meggyőzniük ezzel a produkcióval sem.
Viszont a szívem majdnem megállt 4:08-nál, a nyakkendős csávó, az egyik 1D-s srác mellett úgy néz ki, mint Tom Hanks fia, Colin. Egy hatalmas kő esett le a szívemről, amikor rájöttem, hogy az nem ő.
Viszont a szívem majdnem megállt 4:08-nál, a nyakkendős csávó, az egyik 1D-s srác mellett úgy néz ki, mint Tom Hanks fia, Colin. Egy hatalmas kő esett le a szívemről, amikor rájöttem, hogy az nem ő.
2013. július 22. 22:51
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (melody12 @ 2013.07.22. 21:51)
És, ha már valaki a B.A.P-t szidja, akkor annak először is azt javaslom, hogy hallgassa meg az új számukat és az után szidja őket.
http://www.youtube.com/watch?v=PfOtieDrDkA
http://www.youtube.com/watch?v=PfOtieDrDkA
Bocsi a spamért, ki lehet törölni ezt a kommentemet nyugodtan, csak annyit, hogy én inkább a 'One Shot'-ot és a 'No Mercy'-t ajánlanám.
2013. július 22. 22:57
Nem értem mit kell most szidni Louis alakítását. Nem színész. A cél szerintem amúgyis az volt,hogy jót derüljünk rajtuk.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.