Starity

Így még sosem láttad a One Direction tagjait

26 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 22. 22:02 #201
WaKa
WaKa
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 147
Csatolások: 0
Azonosító: 184939
Amúgy már szörnyen irritálnak a kritizáló emberkék. biggrin.gif Nagyon hosszú ideig nem szóltam le őket, de már kiborítanak.
Mindig vannak olyan emberek, akik beülnek a moziba, véginéznek egy filmet, majd a végén "Ezt nem így kellett volna", "Ezt a féle humort sosem értettem meg", "Ennek semmi értelme sem volt", "Ez a színész szörnyű volt". Oké, lehet valami filmkritikus oldalon kritizálni, vagy olyannal, aki kíváncsi a véleménydre (én is szoktam), de amikor olyannak rizsáznak, akit nem érdekel, mert kikapcsolódott a filmen, és élvezte, az szörnyen idegestő. Nem érdekel, hogy nem tetszett, mert nekem igen. De az a személy azért is elrontja az élményt azzal, hogy mindent kritizál.
Egyik legidegesítőbb tulajdonsága egyes embereknek.
Csak azt nem értem, hogy ha valaki nem szereti a bandát, és TUDTA, hogy nem lesz ez sem sokkal másabb, mint a többi klipjük/zenéjük, akkor minek nézte meg?
Én vagyok az egyetlen épeszű, aki, ha lát egy cikket, hogy: "Justin Bieber új dala megérkezett", akkor nem kattint rá? Komolyan, ha nem szeretem, nem kínzom magam vele.
Ha meg mégis kíváncsi vagyok, érdekel, akkor megnézem, majd ott hagyom. Nem írom le a véleményemet, mert tudom, hogy sok rajongónak nem esne jól. Senki sem olvassa szívesen, ha leszólják a kedvenceit, no meg a kedvenceik rajongótáborát...
Csináljatok egy "Ki utálja még a One Directiont?" fórumot, és abban hordjátok le, ha annyira akarjátok. Amúgy meg nincs bajom a normális véleménnyel. "Nekem nem tetszett". Nem érdekel, de ha annyira közölni akarja valaki, hát tegye.
Csak már szörnyen unalmas a "Minőségtelen sz@r zene. Bu*zik. Kopiznak. Erőltetett. Nem tudnak táncolni. Nem tudnak énekelni. Sok kis idióta kislány szereti csak. Részvétem annak, akinek ez tetszik". Na ez röhejes. Majd ha én szidom az anyukátokat, de ti nem reagáltok semmit, és nem is zavar titeket, akkor azt mondom, hogy ti is nyugodtan csinálhatjátok ezt, amit csináltok.
De amúgy is, miért jó az nektek, hogy felhúzzátok az agyatokat ezen a "hanyatló világon", próbáljátok minől ütősebben leszólni, és kiakadtok rajta? Ez nektek is rossz, és a rajongóknak is, amikor elolvassák. Szóval szerintem nyomjatok egy dislike gombot a videóra, ha annyira nem tetszik, és beszéljétek meg az anti-directioner barátaitokkal, mennyire gagyi az egész. Aztán meg nyugodjatok le, és felejtsétek el!
2013. július 22. 22:02 #202
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Grell Stucliffe:

Egy kérdés. Nálatok kpop-osoknál előírás, hogy alpári módon beszéljetek? Amúgy nem PSY-ra gondoltam, az egyik legjobb barátnőm japán meg mindenféle ázsiai kultúra megszállott, bár ő inkább japán rockot hallgat, de két közös ismerősünk kpop-os. Szóval sajnos túl sok ilyet hallottam, mind nevetséges...
2013. július 22. 22:02 #203
Hencsó.h
Hencsó.h

Státusz세게 떨어질수록 더 높이 튕겨 올라간다.
Hozzászólás: 547
Csatolások: 34
Azonosító: 131907
Úristen röhögnöm kell.. aki nem ismeri a kpopot, miért magyaráz?
Mi az, hogy nincs hangjuk? nézd meg azt, utána magyarázz! http://www.youtube.com/watch?v=-bRvzmFTUEY
Nincs ritmusérzékük? Szerinted olyan koreográfiákat amiket ők táncolnak, hogy lehetne ritmusérzék nélkül tökéletesen eltáncolni? :""DD
Nincs stílusuk? Hallottál drágám már CL-ről akit Jeremy Scott divattervező a múzsájának tart? vagy épp G-Dragonról? Nézz utána!
Hülyeék? Jézusom :'DD ennek mi köze a zenéhez?! és egyáltalán honnan tudod, velük jártál matekórára? -.-
Nem helyesek? akkor miért vannak milliók oda értük? Lehet,hogy te ilyen rasszista vagy, csak tudod nem mindenki az.
2013. július 22. 22:04 #204
Gurs
Gurs

Státusz10 years ago
Hozzászólás: 945
Csatolások: 8137
Azonosító: 193043
"Ha nem tetszik, ne nézd meg" - Ecsém, ha nem nézem meg, hogyan alkossak véleményt?? Az ilyen beszólásoktól, a falra mászok. Amúgy pedig rossz a klipp és a zene is.
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. július 22. 22:04 #205
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
Idézet (Candy_attack @ 2013.07.22. 22:02)
Grell Stucliffe:
Egy kérdés. Nálatok kpop-osoknál előírás, hogy alpári módon beszéljetek? Amúgy nem PSY-ra gondoltam, az egyik legjobb barátnőm japán meg mindenféle ázsiai kultúra megszállott, bár ő inkább japán rockot hallgat, de két közös ismerősünk kpop-os. Szóval sajnos túl sok ilyet hallottam, mind nevetséges...

Nem. Ne így általánosíts, kérlek. Nem attól fog valaki csúnyán beszélni, hogy kpopper. Kérlek ne gondold ezt.
2013. július 22. 22:05 #206
- törölt felhasználó -    
Louis koppintott!! A sok ember meg csak azt veszi észre, hogy milyen cukik. Ezt most irónikusan mondtam. Hogy néznek már ki? Jó mondjuk Zayn tényleg csaj meg a többi is...Amúgy, hogy került oda a B.A.P. k-pop zenekar??
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. július 22. 22:05 #207
miley900
miley900
Cyrus Girl

StátuszBecause of you I'm ashamed of my life because it's empty
Hozzászólás: 1363
Csatolások: 82
Azonosító: 164097
Komolyan a K-Popról vitáztok, egy One Direction cikknél? Szerintem nincs itt a megfelelő idő. Amúgy én szeretem a K-popot is, és teljesen más a kettő, szóval ne hasonlítgassunk semmit.
Viszont: a BSE nagyon jó lett. :3
1 felhasználónak tetszik: Cassie3
2013. július 22. 22:08 #208
- törölt felhasználó -    
Esküszöm olyan jót röhögök az utálkozó kommentárokon :'D Feldobják a napomat. Mindenki azon sír, hogy a srácok fejének a képeit milyen együttesek képeire rakták rá. NEM MINDEGY? Ez egy videó. Könyörgöm..szánalmas amit itt művelnek egyesek. Az utálkozóknak pedig azt üzenném, hogy ne itt éljék ki magukat. Tudom máshol nem lehet és szinte felüdülés nektek egy ilyen 1D-s cikk ahol végre kiélhetitek magatokat. De már unalmas *ásít* Én se írok egy általam utált együtteshez egy olyan alpári és szánalmas véleményt amiben őket meg az 1D-t hasonlítom össze. Vagy nem is kezdem el fik*zni azt a bandát amit nem szeretek mert van bennem annyi tartás, hogy megtartom magamnak a véleményem.
2013. július 22. 22:08 #209
- törölt felhasználó -    
nagyon jó leeeeeett! Imádoooooom! biggrin.gif wink.gif<3333333 Aki meg nem szereti őket, fogja be a pofáját és ne nézze őket! Senkinek nem kötelező, csak feleslegesen ne nyomkodja a billentyűt! biggrin.gif
2013. július 22. 22:09 #210
- törölt felhasználó -    
Mindig is tudtam hogy nagy gyökerek biggrin.gif
2013. július 22. 22:09 #211
- törölt felhasználó -    
Idézet (miley900 @ 2013.07.22. 22:05)
Komolyan a K-Popról vitáztok, egy One Direction cikknél? Szerintem nincs itt a megfelelő idő. Amúgy én szeretem a K-popot is, és teljesen más a kettő, szóval ne hasonlítgassunk semmit. 
Viszont: a BSE nagyon jó lett. :3

VÉGRE VALAKI! KÖSZÖNÖM meghajolo.gif
2013. július 22. 22:12 #212
Fanncsii
Fanncsii
visszatérő vendég

Státuszasd
Hozzászólás: 428
Azonosító: 151201
Időpocsékolás lenne lolvasni a regényeket amiket itt írtatok, de azt látom hogy egymás kedvencének a fikázása megy. Miért nem tudtok megférni egymás mellett? biggrin.gif Fogalmam sincs hogy jutottatok el a kpop-hoz és a veszekedéshez - megint -, de nem a 1D legújabb, egyébkéntkhm, állat klipjénél kéne ezt megvitatni, no. biggrin.gif
A kliphez visszatérve, nem okoztak csalódást, Leeroy hatalmas figura lett, ahogy Marcel is hahhahaha biggrin.gif a két "médiamogul" remekül lett eltalálva, pont így képzelek el egy castingot a nagyokkal biggrin.gif Veronica meg... egyhamar nem feljtük el az ikertestvéredet Zayn! wink.gif
Nagy kijelentésnek tűnik, de a Srácok tényleg kezdik felvenni a harcot a régi nagy bandákkal. Aki azt mondja, hogy el fognak tűnni hamar, vagy azt mondta, annak üzenném/üzennénk, hogy haha, még mindig itt vannak és lesznek is! biggrin.gif

http://25.media.tumblr.com/443eb848a236892e6c6d399551e16b3b/tumblr_mqcma4PuGP1r3wk77o2_250.gif biggrin.gif
2013. július 22. 22:13 #213
orsi14678
orsi14678
visszatérő vendég
Hozzászólás: 237
Azonosító: 195103
miley900 igazad van!!! szerintem nem kéne ennyire megsértődni ti szeressétek azt, mi meg szeretjük ezt!!! és most mi van ha belerakták a K-popot??szerintem evvel nem akartak senkit megbántani!!!
2013. július 22. 22:13 #214
- törölt felhasználó -    
Idézet (WaKa @ 2013.07.22. 22:02)
Amúgy már szörnyen irritálnak a kritizáló emberkék. biggrin.gif Nagyon hosszú ideig nem szóltam le őket, de már kiborítanak.
Mindig vannak olyan emberek, akik beülnek a moziba, véginéznek egy filmet, majd a végén "Ezt nem így kellett volna", "Ezt a féle humort sosem értettem meg", "Ennek semmi értelme sem volt", "Ez a színész szörnyű volt". Oké, lehet valami filmkritikus oldalon kritizálni, vagy olyannal, aki kíváncsi a véleménydre (én is szoktam), de amikor olyannak rizsáznak, akit nem érdekel, mert kikapcsolódott a filmen, és élvezte, az szörnyen idegestő. Nem érdekel, hogy nem tetszett, mert nekem igen. De az a személy azért is elrontja az élményt azzal, hogy mindent kritizál.
Egyik legidegesítőbb tulajdonsága egyes embereknek. 
Csak azt nem értem, hogy ha valaki nem szereti a bandát, és TUDTA, hogy nem lesz ez sem sokkal másabb, mint a többi klipjük/zenéjük, akkor minek nézte meg?
Én vagyok az egyetlen épeszű, aki, ha lát egy cikket, hogy: "Justin Bieber új dala megérkezett", akkor nem kattint rá? Komolyan, ha nem szeretem, nem kínzom magam vele. 
Ha meg mégis kíváncsi vagyok, érdekel, akkor megnézem, majd ott hagyom. Nem írom le a véleményemet, mert tudom, hogy sok rajongónak nem esne jól. Senki sem olvassa szívesen, ha leszólják a kedvenceit, no meg a kedvenceik rajongótáborát...
Csináljatok egy "Ki utálja még a One Directiont?" fórumot, és abban hordjátok le, ha annyira akarjátok. Amúgy meg nincs bajom a normális véleménnyel. "Nekem nem tetszett".  Nem érdekel, de ha annyira közölni akarja valaki, hát tegye.
Csak már szörnyen unalmas a "Minőségtelen sz@r zene. Bu*zik. Kopiznak. Erőltetett. Nem tudnak táncolni. Nem tudnak énekelni. Sok kis idióta kislány szereti csak. Részvétem annak, akinek ez tetszik". Na ez röhejes. Majd ha én szidom az anyukátokat, de ti nem reagáltok semmit, és nem is zavar titeket, akkor azt mondom, hogy ti is nyugodtan csinálhatjátok ezt, amit csináltok. 
De amúgy is, miért jó az nektek, hogy felhúzzátok az agyatokat ezen a "hanyatló világon", próbáljátok minől ütősebben leszólni, és kiakadtok rajta? Ez nektek is rossz, és a rajongóknak is, amikor elolvassák. Szóval szerintem nyomjatok egy dislike gombot a videóra, ha annyira nem tetszik, és beszéljétek meg az anti-directioner barátaitokkal, mennyire gagyi az egész. Aztán meg nyugodjatok le, és felejtsétek el!

végre valaki akkor értelmesen kifejti a véleményét!! meghajolo.gif
2013. július 22. 22:13 #215
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
Most azért, mert volt a B.A.P-ről egy kép a videóban.. pár másodpercig, nem kell, hogy kitörjön a harmadik világháború a Directionerek és a Kpopperek között. Mindenkinek megvan a saját véleménye. Ez ugyanúgy szól mind a két tábornak, hogy tartsuk tiszteletben a másikat és a másik véleményét.. meg a kedvenceit. Nekem nem a kedvencem a One Direction, de elfogadom, hogy rajonganak érte és ezért nem is szólom le őket. Hülyeség. Na meg, én ha megadom azt a tiszteletet, hogy nem szólom le, akkor ők is megadják nekem. Legalábbis nagyon remélem. Viszont azt is meg kell hagyni, hogy a kpoppos hírességek nagyon tehetségesek. Azt szeretném kérni, hogy addig ne szóljátok le őket, amíg nem tudtok róluk semmit. Ne azért ítélkezzetek, mert koreaiak. Ahogy ezt a profilom elején is leírtam! Ők is vannak olyan jók, mint mások! Nagyon sokat dolgoznak és megérdemlik legalább a tiszteletet. Kpopperek, ne szóljuk le a One Directiont! Directionerek, ti se szóljátok le a mi kedvenceinket, kérlek titeket. Ne "b*zizzuk" és "kínaizzuk" le a másik kedvencét. Nem kell szeretni, csak tisztelni a munkásságukat, ahogy a rajongókat is. A kpoppereknek is ezt mondom, tiszteljük mi is a One Direction munkáját. Legyen béke. Felesleges ez a veszekedés, úgy sem tudja az egyik meggyőzni a másikat, így csak feleslegesen idegesíti magát az ember! Csak ennyit akartam. Remélem egyetértetek velem! smileeee.gif
2013. július 22. 22:14 #216
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Sírok a nevetéstől! Ez inkább Best Music Video Ever biggrin.gif
2013. július 22. 22:14 #217
Bogica0430
Bogica0430

StátuszHogy ki vagyok?! Kérdezd azokat, akik nem ismernek, ők szívesen elmondják. :)
Hozzászólás: 953
Csatolások: 8
Azonosító: 198815
Zayn szebb,mint en lany letemre:o xd
2013. július 22. 22:14 #218
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó lett! IMÁDOMM!!!! Aki nem szereti Őket ne koptassa le a billentyűzetéről a betűket, fogja be a pofáját!!!
2013. július 22. 22:15 #219
Fancsilio
Fancsilio
azélettúlszép.

Státusz2ÉV UTÁN VISSZATÉRTEM. *frissités alatt az starityfiokom*
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 199
Azonosító: 205287
sírooooook rajtatok. XDDDDDDDDDDDDDD k-pop ot ne hasonlítsatok már semmihez.. könyörgöm.
2013. július 22. 22:16 #220
mirjam333333
mirjam333333

Státusz♬♪ Az élet nem egy főpróba, ez már maga az előadás! : ) ♬♪
Hozzászólás: 1549
Csatolások: 439
Azonosító: 198007
Szerintem egyáltalán nem jó..... De viszont röhögni lehet rajtuk enélkül is _nevet.gif
26 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok