Mindig vannak olyan emberek, akik beülnek a moziba, véginéznek egy filmet, majd a végén "Ezt nem így kellett volna", "Ezt a féle humort sosem értettem meg", "Ennek semmi értelme sem volt", "Ez a színész szörnyű volt". Oké, lehet valami filmkritikus oldalon kritizálni, vagy olyannal, aki kíváncsi a véleménydre (én is szoktam), de amikor olyannak rizsáznak, akit nem érdekel, mert kikapcsolódott a filmen, és élvezte, az szörnyen idegestő. Nem érdekel, hogy nem tetszett, mert nekem igen. De az a személy azért is elrontja az élményt azzal, hogy mindent kritizál.
Egyik legidegesítőbb tulajdonsága egyes embereknek.
Csak azt nem értem, hogy ha valaki nem szereti a bandát, és TUDTA, hogy nem lesz ez sem sokkal másabb, mint a többi klipjük/zenéjük, akkor minek nézte meg?
Én vagyok az egyetlen épeszű, aki, ha lát egy cikket, hogy: "Justin Bieber új dala megérkezett", akkor nem kattint rá? Komolyan, ha nem szeretem, nem kínzom magam vele.
Ha meg mégis kíváncsi vagyok, érdekel, akkor megnézem, majd ott hagyom. Nem írom le a véleményemet, mert tudom, hogy sok rajongónak nem esne jól. Senki sem olvassa szívesen, ha leszólják a kedvenceit, no meg a kedvenceik rajongótáborát...
Csináljatok egy "Ki utálja még a One Directiont?" fórumot, és abban hordjátok le, ha annyira akarjátok. Amúgy meg nincs bajom a normális véleménnyel. "Nekem nem tetszett". Nem érdekel, de ha annyira közölni akarja valaki, hát tegye.
Csak már szörnyen unalmas a "Minőségtelen sz@r zene. Bu*zik. Kopiznak. Erőltetett. Nem tudnak táncolni. Nem tudnak énekelni. Sok kis idióta kislány szereti csak. Részvétem annak, akinek ez tetszik". Na ez röhejes. Majd ha én szidom az anyukátokat, de ti nem reagáltok semmit, és nem is zavar titeket, akkor azt mondom, hogy ti is nyugodtan csinálhatjátok ezt, amit csináltok.
De amúgy is, miért jó az nektek, hogy felhúzzátok az agyatokat ezen a "hanyatló világon", próbáljátok minől ütősebben leszólni, és kiakadtok rajta? Ez nektek is rossz, és a rajongóknak is, amikor elolvassák. Szóval szerintem nyomjatok egy dislike gombot a videóra, ha annyira nem tetszik, és beszéljétek meg az anti-directioner barátaitokkal, mennyire gagyi az egész. Aztán meg nyugodjatok le, és felejtsétek el!

0 felhasználónak tetszik: