Így még sosem láttad a One Direction tagjait
2013. július 22. 21:39
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
Bevallom nem annyira szeretem a One Direction-t, de ez jó. Tetszik picit.
2013. július 22. 21:41
|
|
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline
|
Barbus87 teljesen egyetértek. Nincs hangjuk, ritmusérzésük, hülyék, és még nem is helyesek! Nem értem mit esznek ezekben...
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 22. 21:43
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Megnéztem, még mindig nem tudom, hogy melyik kicsoda. A szám messze nem egy best, de a nőnek öltözött srác nagyon jól hozza a karaktert.
Szandiiii
2013. július 22. 21:43
|
|
Magyar Reginaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.08. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 185679 offline
|
Imádom az 1D-t és ezt a zenét is!!! Nagyon jó lett
2013. július 22. 21:46
|
|
Lili5512 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 371 Azonosító: 185626 offline
|
Oké lehet hogy nem ez a legjobb számuk de a videóklip rohadt vicces lett
Felesleges keresni az okokat hogy miért?!
Egyszerűen azért mert ezt szeretik bennük a Directionerek hogy viccesek és ők ehez hűek maradnak és csinálnak egy vicces videót! Miért érdekelné őket hogy a többi emberek akik amúgy sem szeretik őket minek akarnának megfelelni??!!
Szép volt fiúk gratula!!!
Amúgy Zaynnek milyen jó alakja van ebben a női ruhában!!
Felesleges keresni az okokat hogy miért?!
Egyszerűen azért mert ezt szeretik bennük a Directionerek hogy viccesek és ők ehez hűek maradnak és csinálnak egy vicces videót! Miért érdekelné őket hogy a többi emberek akik amúgy sem szeretik őket minek akarnának megfelelni??!!
Szép volt fiúk gratula!!!
Amúgy Zaynnek milyen jó alakja van ebben a női ruhában!!
2013. július 22. 21:47
Nagyon jóóóóóóó!!!! A klip és a dal is szuper!!!
1D 4ever
2013. július 22. 21:51
|
|
melody12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 206901 offline
|
Nekem semmi bajom a 1D-vel,a számaik közül is van, ami tetszik. Nem azért mondom, de iszonyú koppintósak. Minden poénjukat 1990-es menő számokból szedik. Van pár régi szám, amit feldolgoztak.. persze engem nem zavar, mert jók lettek, de akkor ne fikázzák ki a k-pop-ot!
A Beatles leghíresebb borítóját másolták le és így tovább.
Konkrét példák is vannak, de most nem állok neki keresni. Tehát összességében nem lehet rájuk mondani, hogy eredeti stílusuk lenne.. ezzel együtt nem rossz az, amit csinálnak. De a lényeg,
hogy akinek egy ilyen koppintós banda a szívszerelme annak semmi joga kritizálni a kpop előadókat, akik lehet, hogy mások, de legalább eredetiek a saját műfajukban.!
És, ha már valaki a B.A.P-t szidja, akkor annak először is azt javaslom, hogy hallgassa meg az új számukat és az után szidja őket.
http://www.youtube.com/watch?v=PfOtieDrDkA
A Beatles leghíresebb borítóját másolták le és így tovább.
Konkrét példák is vannak, de most nem állok neki keresni. Tehát összességében nem lehet rájuk mondani, hogy eredeti stílusuk lenne.. ezzel együtt nem rossz az, amit csinálnak. De a lényeg,
hogy akinek egy ilyen koppintós banda a szívszerelme annak semmi joga kritizálni a kpop előadókat, akik lehet, hogy mások, de legalább eredetiek a saját műfajukban.!
És, ha már valaki a B.A.P-t szidja, akkor annak először is azt javaslom, hogy hallgassa meg az új számukat és az után szidja őket.
http://www.youtube.com/watch?v=PfOtieDrDkA
2013. július 22. 21:52
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
A klipet végig mosolyogtam, szerintem nagyon jó lett. A dal is nagy kedvencem. Remélem megdöntjük a nézettségi rekordot. Egy szó mint száz. Számomra tökéletes.
2013. július 22. 21:52
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Hát ez valami állati.
Zayn a legjobb, esküszöm. Niallt alig ismertem fel, Harry meg nagyon jól játszotta a srácot. Liam meg egyszerűen csak imádni való volt. Tetszett az ötlet benne és jól játszották a szerepüket. A dalt még mindig imádom, szóval az egész nagyon jó lett.
2013. július 22. 21:58
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
WTF did I just watch?
~ Na jó, nem szólom le őket. Én nem szeretem őket, de ez nem volt vészes.. és még nevettem is rajta. Volt benne egy-két jó jelenet. A zene nem tetszett annyira. Eddig csak egy dala van a One Directionnek, amit szeretek és ez a szám most sem gyarapodott. Nekem nem tetszett annyira, de nem fogom őket szapulni. Tiszteletben tartom mások véleményét és a Directionereket. Na meg vaan annál jobb dolgom is, hogy őket szidjam. ~ Btw, 2:25 körül, az ott tényleg a B.A.P-ről egy kép?
Imádom őket!!!
2013. július 22. 21:59
|
ReaDeaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 193086 offline
|
Embereeeek! Békét kéne kötni, nem gondoljátok?
Nem igazán vagyok oda a 1D ért. Annyira, hogy még helyesen sem tudom leírni. >.< De nem szidom őket, hiszen a legjobb Barátnőm szereti őket, és tudom, hogy rosszul esne neki.
Nagy K-popper vagyok. Az egyik kedvenc bandám a B.A.P és a Biasom Zelo, akit sajnálatos módon, pont levágtak.
Beleolvasgattam a kommentekbe és láttam, hogy néhányan azt mondták, hogy no name banda és hogy sehol sem vannak az 1D hez képest. hahaha. Pedig de! Sőt! Lemerem fogadni, hogy még többet dolgoznak a sikerért mint az 1D. DE nem akarnak sokan belehallgatni, mert "kínaiak" és elég elítélő már ez az emberiség. Ez van.
Szerintem meg egyébként is. A B.A.P ügynökei biztos lebeszélték már az 1D ügynökeivel. Ha nem is, azóta meg biztos rendezték az ügyet.
Szóval relax mindenki! És kössünk békét! Hallgassatok bele néhány k-pop számba! Biztos vagyok benne, hogy találtok olyan bandát, ami tetszeni fog nektek!
És mellékesen sokan azt mondják, hogy azért buzizzák az 1D-t mert úgy öltözködnek, mint az Ázsiaiak.
És teljesen legutolsó sorban.
Fighting! ~~
Nem igazán vagyok oda a 1D ért. Annyira, hogy még helyesen sem tudom leírni. >.< De nem szidom őket, hiszen a legjobb Barátnőm szereti őket, és tudom, hogy rosszul esne neki.
Nagy K-popper vagyok. Az egyik kedvenc bandám a B.A.P és a Biasom Zelo, akit sajnálatos módon, pont levágtak.
Beleolvasgattam a kommentekbe és láttam, hogy néhányan azt mondták, hogy no name banda és hogy sehol sem vannak az 1D hez képest. hahaha. Pedig de! Sőt! Lemerem fogadni, hogy még többet dolgoznak a sikerért mint az 1D. DE nem akarnak sokan belehallgatni, mert "kínaiak" és elég elítélő már ez az emberiség. Ez van.
Szerintem meg egyébként is. A B.A.P ügynökei biztos lebeszélték már az 1D ügynökeivel. Ha nem is, azóta meg biztos rendezték az ügyet.
Szóval relax mindenki! És kössünk békét! Hallgassatok bele néhány k-pop számba! Biztos vagyok benne, hogy találtok olyan bandát, ami tetszeni fog nektek!
És mellékesen sokan azt mondják, hogy azért buzizzák az 1D-t mert úgy öltözködnek, mint az Ázsiaiak.
És teljesen legutolsó sorban.
Fighting! ~~
Cassie3
2013. július 22. 21:59
|
|
emyzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 197944 offline
|
Én személy szerint az olyan embereket nem értem, mint amilyenek kommenteltek lejjebb. Nem értem, hogy miért nézitek meg az 1D-ről szóló cikkeket, ha egyáltalán nem érdekelnek titeket. Én sem fikázom, kötözködök mások kedvenceiről szóló poszt alatt. Ezt szerintem tiszteletben lehetne tartani. Ha van egy olyan cikk, ami nem érdekel, mert nem szeretem az adott szereplőt abban akkor nem nézem meg, ennyi! Szerintem ezt mindenki a fejecskéjébe véshetné.
A fiúk kitettek magukért, a szám tetszik és a klip is vagány lett. 1D (L)
A fiúk kitettek magukért, a szám tetszik és a klip is vagány lett. 1D (L)
2013. július 22. 22:00
|
|
PöttönPannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 206144 offline
|
hát ez ferge-most figyelj-teges!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.