Így néz ki Lady Gaga smink nélkül
2013. július 22. 19:00
Júúj de csúnya. Szerintem sminkkel se valami szép de úúú de csúnya... :S
2013. július 22. 19:03
Kedves és egyben ijesztő,hogy így is megmerte mutatni magát
De SZERINTEM -szóval ez az ÉN VÉLEMÉNYEM ! -sminkkel vagy anélkül,de csúnya :/
2013. július 22. 19:05
Ez tök ijjesztö
de respect mert megmerte mutatni ennyi embernek
de respect mert megmerte mutatni ennyi embernek
2013. július 22. 19:07
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Régen nem ilyen volt.
2013. július 22. 19:08
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Soha nem volt a klasszikus értelemben vett szép nő, de korábban azért csinosnak volt mondható. Mielőtt elcsúfította magát az őrült sminkjeivel és frizuráival. Amúgy Engem nem érdekel hogy néz ki valaki. A kinézetéért senki nem felelős.. Mármint nem Mi választottuk a külsőnket...
2013. július 22. 19:09
Ha kicsit jobban megnézitek a képet, azért láthatjátok, hogyha alakítana egy kicsit magán, pl. a szemöldökén, és egy kis halvány sminket is feltenne (de közel sem olyan őrültet, mint néhány alkalommal) igazán helyes is lehetne. És ezt úgy mondom, hogy egyáltalán nem kedvelem, hidegen hagy a munkássága és ő maga is.
2013. július 22. 19:10
Imádom Gagát,sokkal többet jelent nekem mint 1 zenész... meg még több millió embernek rajtam kívül.Rengeteget volt studióban az elmúlt hetekben, most forgatják állítólag Steven Spielberg-el a klippet, csinálják a fotósorozatot, szegényem nem nagyon aludhatott. Na,de 1 a lényeg, hogy készen áll a harcra... Mondjuk szerintem Gaga lemos majd mindenkit, nem lesz itt semmilyen harc
(de az elején megijedtem tőle)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: