Így néz ki Lady Gaga smink nélkül
2013. július 23. 11:13
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
hát sminkel sem olyan szép de így
2013. július 23. 11:16
"Gaga maga" - ez olyan fülbemászó így
Amúgy minden elismerésem. Akárhogy is fikázza bárki, én még így is felnézek rá, mert egyrészt felmeri vállalni önmagát, és nem akar mindenáron sminkpajzs mögé bújni, másrészt pedig mert még mindig totálisan lesz@rja ki mit gondol róla
Amúgy minden elismerésem. Akárhogy is fikázza bárki, én még így is felnézek rá, mert egyrészt felmeri vállalni önmagát, és nem akar mindenáron sminkpajzs mögé bújni, másrészt pedig mert még mindig totálisan lesz@rja ki mit gondol róla
2013. július 23. 11:47
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
szerintem sokkal szebb ,mint egy vakolat festékkel..
2013. július 23. 11:48
úristen, mennyire gáz amit itt írtok ._.
inkább azt kéne nézni, h ő fel meri vállalni, h milyen smink nélkül. és tényleg igaz, amit már írtak előttem, h akárhogy is fikázzátok, ha az utcán szembe jönne, nyálcsorgatva futnátok hozzá fotózkodni -.- egyébként meg kíváncsi lennék rá, hogy a fujj-olók hogy néznek ki...
amúgy csak a szemöldöke és a szemszög miatt tűnik furának a képen, egyébként teljesen átlagos ő is mint mindenki más.
JA, és nem tudom ti hogy néznétek ki, ha átmennétek pár hónap alatt azon, amin ő... a szeretett turnéja eltörlése, csípő-protézis műtét, hónapokig lábadozás, családtag elvesztése, + mindeközben folyamatos munka az új albumon. ezek eléggé megviselik az embert, ami nem csak lelkileg b*ssza szét az embert, hanem külsőleg is!
ARTPOP IS COMING ♥
inkább azt kéne nézni, h ő fel meri vállalni, h milyen smink nélkül. és tényleg igaz, amit már írtak előttem, h akárhogy is fikázzátok, ha az utcán szembe jönne, nyálcsorgatva futnátok hozzá fotózkodni -.- egyébként meg kíváncsi lennék rá, hogy a fujj-olók hogy néznek ki...
amúgy csak a szemöldöke és a szemszög miatt tűnik furának a képen, egyébként teljesen átlagos ő is mint mindenki más.
JA, és nem tudom ti hogy néznétek ki, ha átmennétek pár hónap alatt azon, amin ő... a szeretett turnéja eltörlése, csípő-protézis műtét, hónapokig lábadozás, családtag elvesztése, + mindeközben folyamatos munka az új albumon. ezek eléggé megviselik az embert, ami nem csak lelkileg b*ssza szét az embert, hanem külsőleg is!
ARTPOP IS COMING ♥
2013. július 23. 11:50
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
miley98 kicsit izlésficamod van!xd szerintem nem túl szép, sőt.. nagyon ijesztő
neki tényleg szüksége van sminkre. bár az se segít rajta sokat.
2013. július 23. 12:03
Először látom smink nélkül!
Így most annyira fura!
2013. július 23. 12:26
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
azta! nem valami szép!
2013. július 23. 12:27
Nem egy szépség, de becsülöm benne hogy így is felvállalja magát nem csak 5 kg sminkben flancos ruhákban...
2013. július 23. 12:39
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Hát nagyon furán néz ki, de tényleg tiszteletreméltó dolog, hogy így is megmutatja magát annyi sztárral ellentétben...
2013. július 23. 13:08
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Nagyon csúnya szegény.:S
2013. július 23. 13:40
|
|
Sárababa14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 429 Csatolások: 0 Azonosító: 172641 offline
|
inkább sminkel.
2013. július 23. 13:45
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Szerintem inkább átlagos mint csúnya.A fekete haj öregíti... :/
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: