Demi Lovato aggódik Miley Cyrusért
2013. július 23. 19:10
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Egyet értek Demi-vel.
2013. július 23. 19:33
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ki ez a csaj, basszus? Teréz anyu 2.0?!
Májlikát sem szívlelem túlzottan, sőt kifejezetten irritál az, hogy jelen van a médiában, de úgy látszik demi lovátó magánélete olyan szegényes, hogy ő mindig másokéval foglalkozik, mindig másokéban turkál és a sztéjsztrong igéje alatt, az iszonyatosan sz*r életével és azzal a hatalmas élettapasztalatával oktat ki mindenkit. Persze ez a csitri mindenkit "barátnak" aposztrofál, holott vagy havonta váltanak egyszer üzenetet tviteren. Uhh, ez olyan nagy barátság!
Mondom, ez a csaj addig nyalizik mindenkinek, míg ki nem bulizza magának a díjakat. Neki olyan hatalmas nagy szíve van, őt csak szeretni lehet, hisz ő is szeret mindenkit - undorító ez a cukormáz, ami ezen a csajon van. Az emberek nem ilyenek. Nincs olyan ember, aki csak adni szeret és nem kapni. Valószínűleg a "hatalmas jó szívű" - egyébként hányinger - imidzséhez tartozik hozzá, hogy ő mindenkit félt és mindenkiért annyira aggódik. Eskü, ha ennyire előtörtek belőle az anyai ösztönök, akkor csináltasson lombik bébi programból egy-két gyereket, mert már fáj nézni azt, ahogyan erőlködik ezzel a nyalizással. A csaj nyelve hosszabb, mint gondoltam...
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. július 23. 19:35
Már vártam a nyers hozzászólásodat, nem csalódtam most sem!
Az imidzses részen nagyot nevettem, de teljesen igazad van
Idézet (Beyla @ 2013.07.23. 19:33)
Ki ez a csaj, basszus? Teréz anyu 2.0?!
Májlikát sem szívlelem túlzottan, sőt kifejezetten irritál az, hogy jelen van a médiában, de úgy látszik demi lovátó magánélete olyan szegényes, hogy ő mindig másokéval foglalkozik, mindig másokéban turkál és a sztéjsztrong igéje alatt, az iszonyatosan sz*r életével és azzal a hatalmas élettapasztalatával oktat ki mindenkit. Persze ez a csitri mindenkit "barátnak" aposztrofál, holott vagy havonta váltanak egyszer üzenetet tviteren. Uhh, ez olyan nagy barátság!
Mondom, ez a csaj addig nyalizik mindenkinek, míg ki nem bulizza magának a díjakat. Neki olyan hatalmas nagy szíve van, őt csak szeretni lehet, hisz ő is szeret mindenkit - undorító ez a cukormáz, ami ezen a csajon van. Az emberek nem ilyenek. Nincs olyan ember, aki csak adni szeret és nem kapni. Valószínűleg a "hatalmas jó szívű" - egyébként hányinger - imidzséhez tartozik hozzá, hogy ő mindenkit félt és mindenkiért annyira aggódik. Eskü, ha ennyire előtörtek belőle az anyai ösztönök, akkor csináltasson lombik bébi programból egy-két gyereket, mert már fáj nézni azt, ahogyan erőlködik ezzel a nyalizással. A csaj nyelve hosszabb, mint gondoltam...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 23. 19:43
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (miley98 @ 2013.07.23. 19:38)
Beyla: Engem meg te irritálsz..De már k*rvára...Neked mindig okoskodni kell? A múltkor is jól pofára estél..
Öhh, akkor nem kell elolvasni a hozzászólásaimat, ennyi.
2013. július 24. 20:22
|
|
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline
|
Idézet (miley98 @ 2013.07.23. 19:38)
Beyla: Engem meg te irritálsz..De már k*rvára...Neked mindig okoskodni kell? A múltkor is jól pofára estél..
És nektek fanoknak, meg mindig egyet kell érteni a cikkben olvasottakkal, hogy "ez rendes volt Demitől", meg hogy "Jól teszi Demi, hogy védi". Mindjárt, hányok.
Elárulom neked, hogy Májli lesz*rja Demit, úgy ahogy, van - hiszen most van a lázadó kamaszkorban- szóval feleslegesen "védi" (??) a kis Demike, az agykárosodott Májlikát.
És egyáltalán nem okoskodott Beyla, csak véleményt nyilvánított.
De ahogy látom, neked megy a lek*rvázás, meg a trágár beszéd, mint a vízfolyás. Anyud helyébe kétszer szájon törölnélek, és akkor majd változtatnál a viselkedésen
Beyla: Ne foglalkozz vele, a szín tiszta igazat írtad le a véleményedben...
2013. július 25. 07:30
|
|
viktoria17200102visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 292 Csatolások: 41 Azonosító: 172577 offline
|
Totálisan igaza van Deminek
2013. július 25. 15:13
|
|
Sárababa14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 429 Csatolások: 0 Azonosító: 172641 offline
|
Mire valók a barátok
2013. július 26. 09:27
|
|
NRoxiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 206091 offline
|
Én is féltem Miley-t. Régebben gyönyörű volt, és kedves. Most.. nem tudom, lehet, hogy még mindig kedves, de külsőre elrontja magát, de ez a legkisebb baj, azt hiszem. Az életével játszik, és Deminek teljesen igaza van.
2013. július 26. 10:52
Miley tökre megváltozott. Oké, lehet nem így kéne viselkedni neki, de ha ő ezt akarja, mit kell beleszólni? Meg ha Demi annyira féltené és aggódna érte, akkor (szerintem) nem a médiában kellene róla beszélni és "nyávogni" hogy jaj, mennyire féltem, mennyire aggódok érte, hanem akkor tegyen érte. Nekem ez a véleményem.
2013. július 26. 19:19
Én mondjuk nem hallottam róla,hogy Miley barátja lenne Demi...de ha ő igazi barát lenne,komolyan elbeszélgetne Miley-val,mert hasonlóan vélekedek,mint ő(bár én nem féltem annyira),de Demi csak a Stay Strongot erőlteti szerintem.Beszélni könnyű,hogy megint reklámozza magát.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.