Demi Lovato aggódik Miley Cyrusért
2013. július 22. 20:15
Elody-nak teljesen igaza van! Demike is csak egy álszent, azt hiszi, hogy így népszerűbb lesz. hát nagyon nem. x) unalmas már, hogy mindenhonnan ez jön, hogy mennyire félt mindenkit, meg, hogy milyen erős mert mennyi mindenen ment keresztül - jó az lehet, de ő még híreszteli is és szerintem ez szánalmas...
2013. július 22. 20:16
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Idézet (bogbianka @ 2013.07.22. 19:07)
Miley egy dög demi meg a rajongoi segiteni akarnak neki de:csá hagy béken te r*.most nem? Hol van az a miley akit a rajongoi tiszteltek,szeretek miley a régi miley de csak nagyon megváltozott sokan ezért meg magamutogatásáért meg utálta ja
Én is amikor a hanna montánában játszot tiszteltem imádtam de most már ugy vagyok vele mint a többi száral mert .hol van az a miley akit szeretünk?
Én is amikor a hanna montánában játszot tiszteltem imádtam de most már ugy vagyok vele mint a többi száral mert .hol van az a miley akit szeretünk?
Mielőtt izléstelen sz*rságokat, és lealázó kommenteket kezdenél irogatni, előtte kérlek szépen, tanulj meg írni. Egyetlen kivehető mondatot találtam. Azt is tele hibákkal. Köszönöm.
2013. július 22. 20:16
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Demi olyan aranyos:) <3
2013. július 22. 20:18
Egyetértek Demivel,tényleg megváltozott Miley,remélem,nem lesz ő is botrányhősnő.De Demi már kicsit visszavehetne.Milliókat ment meg gyönyörű kis két szavával,ami már a könyökünkön jön ki.Tényleg abbahagyhatja,mert már aki olyan helyzetben szenved,mint ő,az már meg fogja találni a segítséget.De most már arra megy ki a játék,hogy mindenkin segíteni akar,pedig csak azt reklámozza folyton,hogy neki milyen rossz.Ez már idegesítő,mert én jó embernek tartom Demit,de komolyan mondom,a végén még attól fog elpártolni tőle egy csomó rajongója(és köztük én is),hogy unjuk a Stay Strongot.
2013. július 22. 20:19
|
|
Mester Diánaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 154630 offline
|
Nem kell aggódni miatta..és azért mert bulizik és levágatta a haját..már rossz útra tért?
Viccesek vagytok,én imádom őt!!! <3
2013. július 22. 20:24
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Demi mostanában sok emberért aggódik, amit igencsak furcsállok. De aranyos tőle... Viszont... Semmi oka rá. Miley felnőtt, hagyja, élni akar. Alig volt gyerekkora, nem is tudom mit várnak tőle egyesek. Majd hatvanévesen jár szórakozni? Ahogy Miley is elmondta, mindent ki kell próbálni. Fogadok a Starity felhasználók azon része, akik csak a negatívat látják Mileyban, pár év múlva, vagy esetleg már most is, ezerszer rosszabb dolgot csinálnak. Undorítónak, és szánalmasnak minősíthető, hogy itt jópáran, a sok negatív gondolkozású ember hogy tud megalázni bárkit is. Nem kell, hogy Miley legyen. Bárki lehet. Akár híres, akár nem. És akkor ti vagytok megsértődve, ha ugyanazt kapjátok vissza. Lyukból gödörbe. Gondolkozzatok már!
2013. július 22. 20:31
Én is aggódok Mileyért. Félek, hogy a mostani életvitele miatt még bajba esik.
2013. július 22. 20:38
Nem csodálom, hogy aggódik érte! Miley mostanában tényleg nagyon botrányosan viselkedik.
2013. július 22. 20:50
„Nagyon szeretem Miley-t, és szerintem az új dala [We Can't Stop] is nagyszerű.. Ő pontosan tudja, hogyan állok ehhez a partidologhoz... a halálomig szeretem őt, mindig csak annyit mondok: 'Légy óvatos', mire ő: 'Haver, csak szórakozom, minden oké.' Nagyon sokat törődöm vele, védelmező vagyok az irányában”
Demi van annyira jóbarát, hogy szándékosan Mileyt halljon Molly helyett. Ezért is tisztelem többek között.
Más kérdés, hogy Mileyt már ő sem fékezheti meg.
Demi van annyira jóbarát, hogy szándékosan Mileyt halljon Molly helyett. Ezért is tisztelem többek között.
Más kérdés, hogy Mileyt már ő sem fékezheti meg.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: