Ke$ha Magyarországon nyaral
2013. július 22. 15:46
|
|
lázadóvirágszálúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 204615 offline
|
jjjjuuuuj de jó
2013. július 22. 16:30
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
manapság már mindenkiről kiderül h valakije magyar ..xd
2013. július 22. 16:43
|
|
Kesha_Hungaryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 206867 offline
|
Én 3 napja találkoztam Ke$hával és az egész családjával Bécsben. Ke$hával 15 percet, a családjával pedig majdnem 1 órát együtt töltöttem. Nagyon jó fejek, közvetlenek voltak. És igen, nekem emíltették, hogy a koncert után jönnek Magyarországra. Semmilyen pontos dolgot nem említettek, csak ennyit.
Keresni, kutatni lehet őket, de családostul jöttek Magyarországra NYARALNI.
Amúgy nem teljesen mindent tudtok jól, de segítek
1. Ke$ha augusztus 10-én kezdi a koncertezést, mert augusztus 9-ei állomást törölték!
2. A volán buszon nem egy idős nő ült mögötte, hanem a testőre!
3. Elvileg Budapestre is ellátogatnak.
4. Augusztusig lesz itt, tehát augusztus 20-án sem lesz itt, mivel 10-étől koncertezik.
A legédesebb, és tündéribb nő az egész földön! (Nem véletlen, hogy 2009 óta ő a nagy kedvencem, és még az első számú Ke$ha rajongói oldalt is én vezetem róla!)
Üzenetet is küldött a MAGYAR rajongóinak, amit feltöltöttünk YouTube-ra is, ha valakit érdekel, akkor keressen meg!
Keresni, kutatni lehet őket, de családostul jöttek Magyarországra NYARALNI.
Amúgy nem teljesen mindent tudtok jól, de segítek
1. Ke$ha augusztus 10-én kezdi a koncertezést, mert augusztus 9-ei állomást törölték!
2. A volán buszon nem egy idős nő ült mögötte, hanem a testőre!
3. Elvileg Budapestre is ellátogatnak.
4. Augusztusig lesz itt, tehát augusztus 20-án sem lesz itt, mivel 10-étől koncertezik.
A legédesebb, és tündéribb nő az egész földön! (Nem véletlen, hogy 2009 óta ő a nagy kedvencem, és még az első számú Ke$ha rajongói oldalt is én vezetem róla!)
Üzenetet is küldött a MAGYAR rajongóinak, amit feltöltöttünk YouTube-ra is, ha valakit érdekel, akkor keressen meg!
2013. július 22. 16:52
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
OMFG Ha megy Pestre, csak azért felmegyek én is 2 napra, hogy őt vadászzam. Kell vele egy kép, imádom ezt a nőt. =DDD
suzy1212:
"Ha nem tetszik, el lehet takarodni a p****ba külföldre, végülis az sokkal jobb. -.- "
Igen, sokkal jobb és megyek is jövő nyáron, hála Istennek.
A dicső történelemről meg annyit, hogy azzal sajnos nem fogok jól lakni, meg a rezsit sem fizeti. Majd ha lesz egy értelmes indok rá, hogy ebben a putriban maradjak, akkor talán meggondolom.
suzy1212:
"Ha nem tetszik, el lehet takarodni a p****ba külföldre, végülis az sokkal jobb. -.- "
Igen, sokkal jobb és megyek is jövő nyáron, hála Istennek.
2013. július 22. 16:58
Valóban rengeteg probléma van az országgal - mert senki nem akar változtatni! Ez az egyik.
A másik: sokaknak arra nincs pénzük, h ételt vegyenek, akkor hogy menjenek külföldre? Ami ráadásul nem is egyszerű?
A másik: sokaknak arra nincs pénzük, h ételt vegyenek, akkor hogy menjenek külföldre? Ami ráadásul nem is egyszerű?
Idézet (suzy1212 @ 2013.07.22. 14:58)
Azért egy- két felhasználó megválogathatná a szavait. ( akinek nem inge...) Szidjátok Magyarországot, mint a fene , ugyanakkor ezen a földön szemeteltek és pihentetitek a seggeteket. Igen, van benne hiba, nem is kevés. De tökéletes ország nincs. Ha nem tetszik, el lehet takarodni a p**ba külföldre, végülis az sokkal jobb. -.- Még akad sok ember , aki büszke a hazájára, akármilyenis. Egy történelem könyvet azért ajánlok pár fórumozónak. Örüljetek, hogy nem kellett azoknak az embereknek a helyébe lennetek, akik még ezért a kis országért is harcoltak.
Bencewtf! süt belőled az értelem!
Bencewtf! süt belőled az értelem!
2013. július 22. 17:37
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Az biztos, hogy mint külföldi Kesha jól fogja érezni magát hazánkba. Valójában Magyarország igenis egy szép hely. Vannak hibái, főként a gazdaságban, de egy külföldinek, akinek van pénze, annak biztos tetszeni fog. Hiszen Magyarországnak számos szép és értékes történelmi helye van, a tájról meg nem is beszélve. Sokan leszóljátok Magyarországot, de például én nagyon hiányolom.
2013. július 22. 17:44
Hát ez kedves volt tőle, hisz mégiscsak csörgedezik benne egy kicsi magyar vér is.
Reméljük tetszeni fog neki Magyarország! Ám smink nélkül sokkal szebb szerintem.
2013. július 22. 17:44
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Nee! Mennyen csak vissza ^^
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: