A legnagyobb sztárviták
2013. július 31. 13:57
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Nem vagyok eltévedve! Már bocs... csak egyszerű tényeket mondok amiket nem vesz észre rengeteg Fan..de mindegy.. a másik A.S. hogy ebből a szempontból nem fogok leállni veled vitázni mert semmi értelme nem lenne..ugyanis már benne volt a mondatodban h a Directioner vagy te is mint mindenki más..bár mondtad h kedveled őket is egy kicsit! (TW) szóval.. ja és még annyi ha nem olvastátok volna el rendesen a fenti 1D vs. TW akkor olvassa el mert igen csak le van írva benne és ki van fejezve hogy az 1D nem száll le a Wantedről és folyton beléjük kötnek! És ezérz írta Jay is a levelet! De mindegy... elkéne fogadni mindenkinek hogy mind két banda van ugyan olyan jó mint a másik! Én is csak akkor szólok bele..ha kritizáljátok a Wanted-et! Kicsit nagy ügyet csinált belőle mindenki.. ez az ő dolguk majd lerendezik egymás között! Nem kell ezért összeveszni a Fanoknak mert úgy is mindenki a kedven bandájának adja az igazat!
2013. július 31. 14:42
|
|
zendaaya03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 156 Csatolások: 7 Azonosító: 181181 offline
|
Gyó nem is olyan durva
2013. július 31. 15:11
"The Wanted formáció jól ellátná a baját a One Directionnek egy bokszmeccs keretein belül."
ahaaa..azt megnézném. már bocs a the wanted rajongóknak, de a the wanted sz@rt sem ér az 1D-hez képest..
ahaaa..azt megnézném. már bocs a the wanted rajongóknak, de a the wanted sz@rt sem ér az 1D-hez képest..
2013. augusztus 01. 01:58
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
annyira jó hogy itt a kommentelők 99%-a az 1d és tw vitájával foglalkozik..nektek nem tök mind1 ez az ő dolguk h birják egymást vagy nem ..ebben a dologban mind2 banda ugyanannyira hibás.amugy nem értem 1-esek miért irják azt h a tw kezdte meg h az 1d-n keresztül akarnak hiresek lenni igy is hiresek mi a francnak kéne nekik az one direction segitsége.
2013. augusztus 01. 02:01
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
Bia14 Bia14
Ja és még valami tw fanok meg tw family????? ez most komoly kb annyi a tw fanok száma mint a szempilláim száma,na erről ennyit.
az azért elég durva ha neked milliónyi szempillád van:O mert a twfanmily-be igen is sokan vannak ..pl twfanmily segitségével szerinted hogyan képviselhették ők londont az olimpián? a twfanmily szavazatainak segitségével..szval szerintem matek korrepetálásra szorulsz
Ja és még valami tw fanok meg tw family????? ez most komoly kb annyi a tw fanok száma mint a szempilláim száma,na erről ennyit.
az azért elég durva ha neked milliónyi szempillád van:O mert a twfanmily-be igen is sokan vannak ..pl twfanmily segitségével szerinted hogyan képviselhették ők londont az olimpián? a twfanmily szavazatainak segitségével..szval szerintem matek korrepetálásra szorulsz
2013. augusztus 01. 07:33
Képesek így összeveszni...úgy kell nekik.De amúgy meg ezt a cikket nem biztos hogy meg kellett volna írni mert heves veszekedések lesznek abból hogy sokan védik a tw-t,még többen az 5 kis cuki drágát.Bár én egyiket se.És mielőtt a directionerek rám támadnának,elmondom,hogy ez az én véleményem,lehet,hogy a tied más,de nem érdekel,ahhoz nekem semmi közöm,és nem érdekel hogy ki szereti vagy sem!!!!
2013. augusztus 01. 10:13
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
A The Wantednál gyerekesebb embereket még a világon nem is láttam! Naive x
2013. augusztus 01. 16:34
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Röhej komolyan ami itt megy! :/ Lehet én sem vagyok különb de most komolyan miért van az ha szóba kerül a Wanted akkor muszáj lennie egy Directioner-nek hogy gyorsan bele tudjon szólni és mondani rájuk valamit?!!
2013. augusztus 07. 18:45
|
|
xXBornToMusicXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 206560 offline
|
A The Wanted hagyja békén az 1D-t és az 1D is a The Wanted-ot Nem hiszem el hogy ebben a vilégban nem férnek meg egymás mellett.Szeretem az 1D a The Wanted-tól csak a Glad You Came-t hallottam és nem volt olyan rossz.
Nem tudom mit problémáznak,míg mások halálos betegek vagy nincs othhonuk ők addig veszekszenek hát szépek vagyunk..
Nem tudom mit problémáznak,míg mások halálos betegek vagy nincs othhonuk ők addig veszekszenek hát szépek vagyunk..
2013. augusztus 10. 18:43
|
|
Bia14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 178018 offline
|
Susan McKelaway Huuuhaaa baszki nemár a The Wantednek van élő show-ja az 1D-nek meg nincs ezt a kibaszott nagy tragédiát,az 1D-nek tudod mi van ami a TW-nek nincs? Pl tehetsége,rajongói,stílusa,ja és világszerte mindenhol híresek :3 A tw-nek meg van egy show-ja? Hát nagyon megerőltették magukat mit ne mondjak,és igen nem tudom a számuk címét mert szart nem hallgatok,erről ennyit.
2013. augusztus 10. 18:46
|
|
Bia14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 178018 offline
|
Directionergiirl szerintem azt hagyjuk,hogy kinek kell matek korrepetálás....A TW fanok lehet,hogy vannak de azt el kell ismernetek,hogy nem annyi mint az 1D-nek és erre féltékenyek,én nem akartam veszekedni,én csak azt írom le ami igaz,ha meg nem tetszik a kommentem nem kell rá válaszolni,vagy ki lehet nyomni az oldalt.
2013. augusztus 12. 11:45
|
|
Directoner12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 209004 offline
|
A The Wantednek szentem nem kéne pofázni,mert az 1D késöbb kezdte a karrierjét és így is nagyobb sikert ért el.A The Wanted pedig féltékeny erre!
2013. augusztus 16. 17:35
|
|
Sárababa14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 429 Csatolások: 0 Azonosító: 172641 offline
|
Ez nagyon jó lett!!! *--*
2013. augusztus 18. 12:44
|
|
Fruzsiinahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 150982 offline
|
az a kurva idegesítő pillanat, amikor olvasod a komikat de mindenki arról a szart nem érő 1D-ről beszél. 5 taknyos, nyomorék akik kb SEMMIHEZ nem értenek, az énekléshez meg főleg nem. jaaj hova szarjak, a sok értelmi fogyatékos meg veszekedik a többivel, akiknek nem tetszik az 1D. most bocsánatot kérhetnék a fanoktól, de nem fogok:D
2013. augusztus 21. 19:57
|
|
|
Fruzsiinah egy részről teljesen igazad van!
Másrész Bia14 hát k**vára nem érdekel hogy mit gondolsz és mit nem!! a TW nek van rajongója van tehetsége (sőt több mint az 1D nek...csak attól az 5 nyomoréktól nem tudnak kibontakozni...csak szólok) a másik nem kéne gúnyolódni mert képzeld igen nagy szó hogy van élő show-ja a Wanted-nek!! Mert kb te is ezt a hisztit levágnád ha az 1D-ről lenne szó és én jönnék neked azzal hogy huuuuuuuuuu de nagy cucc van az 1D nek élő show-ja aztaaaa hova szarjak!! Erről ennyit úgy hogy te csak fogd be mert nem vagy különb semmivel!! :/
2013. augusztus 23. 19:41
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Itt már nem lehet egy cikket nyugodtam megírni vagy elolvasni az 1D-ről, mert csak a vita megy. Unom de nagyon! Meg vannak említve más sztárok is, de állandóan csak, így az 1D meg úgy.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: