Köszönöm a cikket, tényleg érdekes volt, a legtöbbről csak keveset tudtam.
Mondjuk gondoltam, hogy nem marad el a TW és a 1D vita sem. Elmaradhatatlan és ezzel természetesen velejárnak a többi "juj a 1D jobb" illetve: "nem is, mert a TW jobb" hozzászólások!

Amúgy meg, nem értem mi ez a nagy összehasonlítás, azért az vegyétek figyelembe, hogy szerintem nem egy a célközössége a The Wantednak és a One Directionnak. Most attól, hogy kedves PandD1Der belinkeltél két videót, amin hol az egyik hol a másik együttes énekel totál felesleges volt, ugyanis nem ugyanazt a dalt énekelték, mert legalább, ha ugyan az lett volna! Akkor lenne ÖSSZEHASONLÍTÁSI alap, de mivel nincs nem érte meg.

Továbbá azért az sem elhanyagolható, hogy te épp a Little Thingset linkelted be a 1D-től, a The Wanted pedig csak egy szimpla
covert kapott?

Hát köszönöm szépen, mint TW fan most azért ... áúcs!

Azért én meghallgatnék egy-két dalt
élőben is tőlük...
Amúgy nem is egy ilyen melyik jobb videó van fent Youtube -on, ami azért ugye attól is függ, hogy kit támogatok, természetes, hogy azt nem járatom le, de azért valljuk be mindegyik együttes tagjai emberek tehát nem tökéletese és hibázhatnak, lehetnek nekik rossz napjaik, lehet idegesebb, feszültebb, lehet nem hang jön ki neki tisztán.