Starity

A legnagyobb sztárviták

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 23. 17:48 #101
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Köszönöm a cikket, tényleg érdekes volt, a legtöbbről csak keveset tudtam.
Mondjuk gondoltam, hogy nem marad el a TW és a 1D vita sem. Elmaradhatatlan és ezzel természetesen velejárnak a többi "juj a 1D jobb" illetve: "nem is, mert a TW jobb" hozzászólások! rolleyes.gif Amúgy meg, nem értem mi ez a nagy összehasonlítás, azért az vegyétek figyelembe, hogy szerintem nem egy a célközössége a The Wantednak és a One Directionnak. Most attól, hogy kedves PandD1Der belinkeltél két videót, amin hol az egyik hol a másik együttes énekel totál felesleges volt, ugyanis nem ugyanazt a dalt énekelték, mert legalább, ha ugyan az lett volna! Akkor lenne ÖSSZEHASONLÍTÁSI alap, de mivel nincs nem érte meg. wink.gif Továbbá azért az sem elhanyagolható, hogy te épp a Little Thingset linkelted be a 1D-től, a The Wanted pedig csak egy szimpla covert kapott? dry.gif Hát köszönöm szépen, mint TW fan most azért ... áúcs! rohog.gif Azért én meghallgatnék egy-két dalt élőben is tőlük... wink.gif
Amúgy nem is egy ilyen melyik jobb videó van fent Youtube -on, ami azért ugye attól is függ, hogy kit támogatok, természetes, hogy azt nem járatom le, de azért valljuk be mindegyik együttes tagjai emberek tehát nem tökéletese és hibázhatnak, lehetnek nekik rossz napjaik, lehet idegesebb, feszültebb, lehet nem hang jön ki neki tisztán. pardon.gif
2013. július 23. 18:59 #102
Susan McKelaway
Susan McKelaway
visszatérő vendég

StátuszLet's play murder ;)
Hozzászólás: 223
Csatolások: 0
Azonosító: 206830
Ezt kellene megérteni minden Fan-nak.. és közte nekem is! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
2013. július 24. 10:58 #103
PandD1Der
PandD1Der
új tag

StátuszLife your dream and never wake up!
Hozzászólás: 78
Azonosító: 199626
De attól h. szerinte nem tud énekelni meleg?????????
Mert szerintem pont semmi köze a kettőnek egymáshoz!
2013. július 24. 15:48 #104
Bius03
Bius03
visszatérő vendég

StátuszI love 1D!! forever directioner..... <3 ^_^
Hozzászólás: 146
Azonosító: 201132
Már szinte fárasztó ez a vita az 1D és a TW között.Mindenki tudja hogy a The Wanted csak bele akar kapaszkodni az 1D hírnevébe csak hogy híresebbek legyenek.Szánalmas a The Wanted.Nem tudom miért akarja a The Wanted leszégyeníteni magát még jobban.Elégedjenek meg azzal ami van most nekik.Miért kell a másik sztárt bántani?A hírnévért?Azt hiszik hogy lenyomják az 1D-t és hűűű ők lesznek a nagy sztárok mert leverték az egyik leghíresebb brit bandát.Hát nem mert ez nem fog megtörténni mert az 1D nyomja le a TW-t méghozzá a sárga földig.Majd akkor csak még nagyobb szégyenben fognak élni,de hát ha nekik ez kell.És amúgy merem állítani hogy több 1D rajongó van világszerte mint TW rajongó.És szerintem azt meg mindenki tudja hogy mi directionerek küzdünk a végsőkig.Megvédjük és bíztatjuk az 1D-t!És azt se felejtsük el hogy most ért el az 1D egy újjab rekordot miszerint a Youtube-on 24 óra allat 10,9milló nézetséget értek el az új klippjükkel aminek a neve Best Song Ever.És ha igazak a hírek akkor az 1D eddzik is.Tehát ennyit erről.Hajrá 1D!Megcsináljátok!I love 1D!!! smileeee.gif wink.gif
2013. július 24. 16:39 #105
Susan McKelaway
Susan McKelaway
visszatérő vendég

Hányszor mondjam el mindenkinek hogy ez egy AKKORA BAROMSÁG.....MÉG MINDÍG ISMÉTLEM minden egyes drága 1D fannak hogy nem FÉLTÉKENYEK ÉS NEM AKARNAK AZ Ő HÍRNEVÜKBÓL FELKAPASZKODNI!!! mért nem lehet ezt felfogni emberek???? És szerinted Bius03 a Wanted fanok nem fognak kitartani a kedvenc bandájáért? Pl itt vagyok én.. mindent megteszek hohy megvédjem őket az ilyen fajta megjegyzésektől ami nem is igaz!! Szerintetek a Wanted Fanmily dísznek lett kitalálva? Megvan a Wanted-nek is a maga rajongói csoportja..méghozzá nem is kevés!! A másik amit nem győzök elégszer mondani hogy verje bele minden 1D rajongó a fejébe azt....hogy lehet a TW nem ért el annyi sikert mint az 1D .. na és? És lehet hogy kevesbb rajongója van? na és?! Megesik az ilyen... mindd a két banda tehetséges.. De nem mindegy milyen áron! Szóval ezt jegyezzétek meg! pl Lehet hogy az 1D nem tud olyan számot énekelni mint a TW.. és lehet hogy Harry nem tud elénekelni valamit úgy mint Nathan.. vagy a Wanted nem tud úgy előadni egy videót mint az 1D... minden előfordulhat.. mert NEM EGYFORMÁK! :@
2013. július 25. 12:40 #106
abogika001
abogika001
visszatérő vendég

StátuszEvery body knows there's a party at the end of the world <3
Hozzászólás: 214
Azonosító: 204499
Susan McKelaway: Lehet hogy a te a bénákat szereted (The Wanted tongue.gif Pfuj) de van olyan akinek van ízlése és a 1D-t szereti.
2013. július 25. 12:46 #107
Crona99
Crona99
♥Secret Diamond♥

Státuszdifferent but isn't dangerous
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 444
Azonosító: 205192
És egyikről sem tudtam ohmy.gif Köszi,jó volt a cikk! smileeee.gif
2013. július 25. 16:19 #108
Susan McKelaway
Susan McKelaway
visszatérő vendég

abogika001
Na áljjon meg a menet! Már bocsika ha nem akarom azt az 5 nyivákoló kis senkit hallgatni!! Sajnálni tudlak ha nem tdod elfogadni hogy a TW-nek jobb számai vannak! Akinek izlése van őket hallgatja...ja de várj...neked nincs bocsii!
2013. július 25. 21:30 #109
Bia14
Bia14
új tag
Hozzászólás: 21
Azonosító: 178018
Susan izéke: az 1D egy beképzelt,öntelt,arrogáns egy banda aki csak azzal tud felvágni hogy milyen sikerei voltak..
Hát bazdmeg én is felvágnék velük,mert nem kis sikereik voltak 3 év alatt míg a tw kb 5 év alatt nem ért el annyi mindent mint ők....Nem is csodálom h jay vagy ki miért nem jutott be az x-faktorba...elmondom azért mert nincs hangja az embernek...sőt az egész bandának nincs hangja,ehhez a walking Rihanna vagy mihez is a klippötleteket összelopkodták,szóval én a helyedbe fület mosnék,talán akkor hallani fogod,hogy mi a jó wink.gif
2013. július 25. 21:34 #110
Bia14
Bia14
új tag
Hozzászólás: 21
Azonosító: 178018
Ja és még valami tw fanok meg tw family????? ez most komoly kb annyi a tw fanok száma mint a szempilláim száma,na erről ennyit.
2013. július 26. 13:21 #111
Dorykaaa
Dorykaaa
Crystal Sky
Hozzászólás: 1145
Csatolások: 53
Azonosító: 161375
Muszály anyit vitázni ? Itt is azt írta a cikkbe , hogy a 1D kezdte ... Akkor az 1D a hibás akár Directioner vagy akár nem ezt bekell vallani .
2013. július 26. 22:00 #112
Susan McKelaway
Susan McKelaway
visszatérő vendég

Nem Susan izékének hívnak csak hogy tisztázzuk! A másik, nem érdekel hogy egy újjabb Directioner-rel van dolgom de ha kell ezt megteszem még 1000-szer is a Wanted miatt...Teszek rá h mennyivel jobbak vagy mennyivel bénábbak az 1D tagjai...és az sem érdekel hogy ilyen vagy olyan a hangjuk...éésss a másik.. ha azt hitted hogy az idétlen fellengzős fogalmazásoddal most nagyon menő lettél mert nem írtad le helyesen direkt a TW egyik számának a címét.. meghogy nem írtad le direkt a nevem mert nem vagyok 1D fan..röhejes volt maradjunk annyiba, és ki***tul nem lettél vele menőbb! wink.gif másrészt: ha akarod mutatok neked egy képet amin a cuki huuu aranyos 1D ökörködnek a kamera előtt és a stúdióban lévő képen ami a földön hever ott a háttérben amit nem vettek észre...a Wanted Walks Like Rihanna videóban lévő fehér öltözet látható az 1D 3 tagján... akkor most ki lopott kitől ha még a képen a háttér is ugyan az meg akkor az öltözet is.. !! Gondold meg kétszer hogy mit mondassz! Mert az 1D-nek sosem volt ilyen klippje amiben így kellet volna h kinézzenek! Ez egy rohadt nagy bukta számukra! Ennyit erről! És még valami...Igen vannak Wanted fanok...nem kevés, és gondolom akkor már hallottál a Wanted Fanmily-ről ha már ennyire vágod hogy mennyien vannak! Mert közlöm teszek a szempilláidra méghozzá magasról! És szerintem ezzel nem csak én vagyok így! Ne te akard eldönteni mennyien legyenek...minden Directioner eljátsza ezt a beszólást már csak azért is hogy kiüssék a Wanted fanokat ami nálam nem fog bejönni! wink.gif Lehet hogy kicsit komolyan veszem ezt az egészet de ha valamit szeretek amellett kitartok! Szóval nagyjából ennyi!
2013. július 28. 09:02 #113
- törölt felhasználó -    
Huh azért Calvin Harris nagyon durván beszólt Kattynek.-.-
One Direction remélem hamar befejezik ezt a The Wanteddel, különben a The Wanted sztem féltékenységből csinálja mert az 1D-nek nagyobb (sokkal) a rajongó tábora..
2013. július 28. 09:54 #114
Susan McKelaway
Susan McKelaway
visszatérő vendég

Komolyan mondom miért mindenki ezzel a rohadt féltékenységgel jön??? x@ egy egyszerű tényt miért nem lehet felfogni!
2013. július 29. 08:19 #115
Aglarana
Aglarana
visszatérő vendég

StátuszMás vagyok..
Hozzászólás: 289
Azonosító: 181194
NA szerintem nincs semmi értelme a veszekedésnek mert szeretném írni igen én directioner vagyok őket szeretem nem a TW-t na és valaki ezt szereti valaki azt akkor meg mivan szeresd azt amit akarsz na ennyi szerintem a The Wanted ugyan olyan jó mint a 1D annak a szemében aki szereti őket na csak ennyi smileeee.gif
2013. július 29. 14:03 #116
PandaPanna
PandaPanna
visszatérő vendég

StátuszA This Is Us a világ legjobb filmje.
Hozzászólás: 101
Azonosító: 207346
A Wanded jó hogy féltékeny, de azért ez nem így kéne lerendezni!
2013. július 30. 16:47 #117
Susan McKelaway
Susan McKelaway
visszatérő vendég

Befejeznétek már végre! Miért lenne féltékeny? Most komolyan miért? Rengeteg olyan dolog van amiben a Wanted sokkal jobb! És a Wanted-nek van elő show-ja (mármint a Wanted Life) a Direction-nak ilyen mikor lesz? xD Hagyjátok már ezt az idiótaságot! Soha nem lesznek rájuk féltékenyek! Megértem hogy beszólnak az 1D-nek...ők kezdték ezt az egészet!!!!
2013. július 31. 11:01 #118
- törölt felhasználó -    
HaHa! A The Wanted mégsem tud olyan klipet csinálni mint az 1D! biggrin.gif Most komolyan ha azt vennénk hogy ki ért el több sikert akkor az a One Direction lenne!!! A TW csak az ő hátukon akar feljutni ami nagyon nehezen megy nekik... Most is TW akasztotta ki a közönséget nem pedig az 1D! Én nem vagyok annyira ellene e The Wantednak,de ha kérdeznék hogy ki pártját fogom akkor az egyértelmű lenne! / Szerintem Lady Gaga elég csúnyán reagált hisz Sharon szépen kérte tőle.
2013. július 31. 12:16 #119
hazza08
hazza08

Státusz"Ebben az életben vagy ölsz, vagy meghalsz..vagy meghalsz és ölsz.." -TWD
Hozzászólás: 674
Azonosító: 197566
Idézet (Susan McKelaway @ 2013.07.30. 16:47)
Befejeznétek már végre! Miért lenne féltékeny? Most komolyan miért? Rengeteg olyan dolog van amiben a Wanted sokkal jobb! És a Wanted-nek van elő show-ja (mármint a Wanted Life) a Direction-nak ilyen mikor lesz? xD Hagyjátok már ezt az idiótaságot! Soha nem lesznek rájuk féltékenyek! Megértem hogy beszólnak az 1D-nek...ők kezdték ezt az egészet!!

1. te el vagy tévedve!
2. a TW kezdte avval hogy az 1D tagjai milyen melegek.
3. ha jobban belegondolunk tök fölösleges most a rajongók közti vita hiszen mind a kettő bandának van sikere stb. és ennek inkább örülni kéne!
2013. július 31. 12:19 #120
hazza08
hazza08

Státusz"Ebben az életben vagy ölsz, vagy meghalsz..vagy meghalsz és ölsz.." -TWD
Hozzászólás: 674
Azonosító: 197566
Idézet (Aglarana @ 2013.07.29. 08:19)
NA szerintem nincs semmi értelme a veszekedésnek mert szeretném írni igen én directioner vagyok őket szeretem nem a TW-t na és valaki ezt szereti valaki azt akkor meg mivan szeresd azt amit akarsz na ennyi szerintem a The Wanted ugyan olyan jó mint a 1D annak a szemében aki szereti őket na csak ennyi smileeee.gif

végre egy normális ember! meghajolo.gif meghajolo.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!