Starity

A legnagyobb sztárviták

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 22. 18:40 #81
Levente00
Levente00

StátuszSo I love Big Time Rush, and they are the coolest guys!!!!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 556
Csatolások: 30
Azonosító: 184608
Sok tehetséges sztár miért vitázik???
2013. július 22. 19:26 #82
bbl589
bbl589
visszatérő vendég

StátuszLive fast! Die young!
Hozzászólás: 372
Csatolások: 9
Azonosító: 197009
hát engem egyik sem érdekel egyáltalán nem
2013. július 22. 21:06 #83
Fannii98
Fannii98

Státuszképzelj ide egy nyálas szöveget
Hozzászólás: 723
Csatolások: 653
Azonosító: 187982
Nagyon jó cikk lett, és nevetséges, hogy néhány sztár nyilvánosan is milyen mélyre képes süllyedni:)
2013. július 22. 22:04 #84
escoripon
escoripon
oh you're princess?but i'm the QUEEN.

StátuszA divat változik, de a stílus örök.-Coco Chanel
Hozzászólás: 1194
Csatolások: 0
Azonosító: 177356
Hiddlestoner adom:D igazad van.
2013. július 22. 23:09 #85
flóranekem8
flóranekem8

Státusz160408
Hozzászólás: 1544
Csatolások: 2
Azonosító: 187732
Katy és Calvin... : D
2013. július 22. 23:49 #86
nikiofficial97
nikiofficial97
visszatérő vendég
Hozzászólás: 222
Azonosító: 206578
Susan McKelaway
Amit írtál annak az első felével egyet értek,viszont a másodikkal egyáltalán nem.Nem csak Magyarországon tartják őket bagy számnak,hanem a világ bármelyik táján.Csak úgy jelzem hogy a legújjabb daluk 61(azaz hatvanegy)országban lett listavezető, pedig csak 2 napja jelent meg.Arra meg hogy tulajdonképpen hogy a számaik bulizásról,csajozásról meg szerelemről szólnak nem tudok mit írni,mert így igaz.Fiatalok,ez tény,és nem hiszem hogy a piac összeomlásáról,vagy az újrahasznosításról kellene énekelniük.A wantednak is vannak jó számaik,és ha jól megnézed az is bulizásról,és csajozásról szól,és sokkal nagyob kultusza van Angliában a one directionnak,mint nekik,hidd el.A hangi adottságokról pedig annyit,hogy szerintem érdemes lenne megnézned egy pár videót,met az 1D az x-faktorban szerepelt,megjegyzem a harmadik helyet meg is szerezték,és nem hiszem hogy csak azért mert néhány rajongó szerint"cukik"azért jutottak el ideáig.Viszont a wantednek élőben Nathan nélkül elég szar hangzása van,ő a húzóerő szerintem.
2013. július 23. 08:54 #87
Lolyta
Lolyta
visszatérő vendég

StátuszNevess, és a világ veled nevet. Horkolj, és egyedül alszol.
Hozzászólás: 304
Azonosító: 198392
Nem nagyon érdekel ki kivel vitázik!!!
2013. július 23. 10:14 #88
missblack
missblack
új tag

StátuszGeorge Shelley keres rá nagyon helyes!!!És a bandájára is Union J!!
Hozzászólás: 47
Azonosító: 181345
ez az The WANTED igenn!!! (flex)
2013. július 23. 10:16 #89
Kriszta5
Kriszta5

StátuszFogadd el magadat olyannak amilyen vagy!!!
Hozzászólás: 1235
Azonosító: 203214
A the wanted csak maradjon csöndben!! Tőlük még egy olyan számot sem hallottam ami jó lett volna!! A one direction sokkal jobb!! A one direction számok nagyon klasszak!! Ők a legjobbak!! És bocs azoktól akik másképp gondolják!!
2013. július 23. 11:30 #90
Susan McKelaway
Susan McKelaway
visszatérő vendég

StátuszLet's play murder ;)
Hozzászólás: 223
Azonosító: 206830
nikiofficial97
Az 1D-nek talán ha egy két számát meghallgattam akkor sokat mondtam... s nekem az hangszínük egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet....kicsit örülök hogy ez első felével egyet értessz de a másodikat picit komolyabban mondtam....Elhiszem egy szinten azt is hogy lehet csak Nathan miatt jó a Wanted.. nem tudom biztosra de... mnidegy ami nálam lényeges h sok olyan húzása volt már az 1D-nek ami negy egyszer kerseztbe tett már a Wanted-nek is! És számora egyéltalán nem szimpatikusak mert nem látok közöttük egy olyan srácot sem aki olyan nagyon helyes lenne h minden más lány olvadozik értük! de mindegy... ezt is lenyelem..a másik meg ismételten mi ez a rohadt féltékenységről szóló vita??? Hallottatok már a két banda vitáján kívül h bárki is féltékeny lenne rájuk.. mert én nem!! Ez az egész mind azért van mert h Angliában ők az egyetlen olyan fiú banda akiknek kiemelkedő a tehetségük és megkapták azt a szavazati jogot h eldöntsék ki a jobb...ettől a naptól kezdve mindenki megőrült és minden féle dolgok kerültek már sajtókhoz meg cikkekbe ahogyan egyk banda hogyan fújolja jobban a másikat.. mert az 1D szerint"Nem fér el Angliában két rivális banda.. az egyiknek mennie kell!" mondta ezt Harry.. és akkor most gondoljatok bele mi minden hülyeséget kitalálhattak már ami a Wanted karrierjét ronthatta.... és ezt fölhozom megint hogy amikor Jy visszaszólt Louis-nak teljesen jogosan tette! Minden alkalommal visszaélnek azzal hogy több a nézettségük és nagyobb a hírnevük! Minthogy befognák a szájukat és élveznék a helyzetet, neeem nekik baszogatniuk kell a Wanted-et mert nincs más elfoglaltságuk! Ez a Wanted számára kicsit unalmas már nem gondoljátok? Nem tudom mi lesz ebből.. de nem ajánlom ezek után hogy az 1D szóbaálljon a Wanted-del mert egy két ember nagyon szeretne személyesen lerendezni egy két dolgot!! Ebből jött pl a boxmeccs is..amire a kihívott fél meglogott! szép mondhatom.. Ezek olyan dolgok hogy mi hába veszekedünk rajta.. hiába taposunk bele egy két ember lelkébe.. mert teljesen felesleges.. ezt úgy is ők fogják eldönteni.. ha ők vitázni szeretnének meg 2 éven keresztül akkor az úgy is úgy lesz! De erre vaéók a Fanok akik ha akarják ha nem ..megvédik az adott sztárt /vagy ebben az esetben bandát ...
2013. július 23. 11:33 #91
Susan McKelaway
Susan McKelaway
visszatérő vendég

bocsi a folytonos hosszú véleményért... fárasztó elolvasni smileeee.gif
2013. július 23. 12:05 #92
barbyyy
barbyyy
DV&LM♥VINAI♥

Státuszi hate you, but i love you.
Hozzászólás: 6158
Azonosító: 165850
Katy Perry-ről és Calvin Harris-ről nem is tudtam o_o
2013. július 23. 13:28 #93
PandD1Der
PandD1Der
új tag

StátuszLife your dream and never wake up!
Hozzászólás: 78
Azonosító: 199626
A The Wanted-nak feltűnési viszketegsége van. Csak az 1D hátán próbálnak felkapaszkodni, hogy ezzel a veszekedéssel egy kis hírnevet szerezhessenek maguknak. Jó tudjuk h. az 1D nagyon sok díjat nyert már:
-2012-ben ők nyerték az év legjobb dala díjat a WMYB-lal.
-2013-ban a Kid Choice Awars-on 2 díjat is elnyertek (míg a The Wanted MÉG CSAK JELÖLVE SEM VOLT):1. az év bandája (lekörözték Bon Jovit és a Maroon 5-öt is)2. Az év dala itt is a WMYB-lett.
-IDÉN A BRIT AWARDS-ON ELNYERTÉK A GLOBÁLIS SIKERT ELÉR ELŐADÓ(K) CÍMET.
-Megdöntötték a VEVO rekordját.
-debütált a One Way Or Another című daluk amit a Red Nose Day miatt dolgoztak fel AFRIKÁBAN GHANABAN, hogy segítsenek a beteg gyerekeknek.
http://www.youtube.com/watch?v=b3NH0ciMP6I
http://www.youtube.com/watch?v=PQYK4BztRW0
http://www.youtube.com/watch?v=xegOd1UxNqw
Miután ŐK maguk léeforgatták a klippet visszajöttek és indultak a Take Me Home nevű turnéra. (A OWOA klipphez hozzátartozik h. amikor néztem a vivát mondták h. példát kéne róluk venni, mert egy ilyen adományozós klippen mindig sírunk hogy jajj szegény gyerekek. De ez az 5 fiú mosojt csalt a szegény és beteg emberek arcára és egy vidám, boldog klipp lett:
http://www.youtube.com/watch?v=36mCEZzzQ3o )
Szóval elmentek turnéra. Miután befejeznek egy koncertet bemennek a turnébuszba vagy mit tudom én hova és:
-Lett saját parfümjük: Our Moment
-Forgatják a filmet aminek a címe: This Is US. (M.o-n szeptember 5.-én lesz a premier)
-Dalokat írnak az új albumra aminek a címe: Where We Are
-Tegnap kijött az új klippjük, amit már most 6 706 105-en láttak a YouTube-on.:
http://www.youtube.com/watch?v=o_v9MY_FMcw
-Fotózásokon vesznek részt
-Szakítanak időt a rajongókja is a Mett and Greet-el.
-És újabban edzenek is.
Az 1D ma 3 éves és ugyan azok a jófej,kedves,vicces és dilis fiúk maradtak akik voltak.
És amíg ők ezeket megtették addig a TW mire képes (oké kb. arra h. levegőt vegyenek biggrin.gif)?
Na de komolyan...mire? Hogy kötözködnek az 1D-vel és lesz@rják a világot, mert ők hűű mekkora sztárok. Na nem már emberek!
A múltkor láttam egy interjút velük és amikor megkérdezte a riporter h. szerintük ki meleg az 1D-ből, az egyik bunkó paraszt közölte hogy szerinte Louis.
Oké. 1. Louis-nak van egy csodaszép barátnője:Eleanor Calder. http://eljcalderics.tumblr.com/
2. EZT MINDENKI FIGYELMÉBE AJÁNLOM AKI SZERINT AZ 1D MELEG!!!!!:
http://anti-larry-shipper.tumblr.com/
De ez nem csak Harry-re és Lou-ra igaz, hanem mind az 5 fiúra!!!
És amikor éppen twitteren oltogatták egymást valamelyik azt mondta Lou-nak h. nincs hangja.
Mi re Louis (és tök igaza volt) azt mondta h. őt legalább tovább engedték az X-factorban szemben a másik sráccal. (Bocsi de tényleg nem tudom a TW tagok nevét.
És szerintem e-között:
http://www.youtube.com/watch?v=HoMGrPnG0Sc
És e-között:
http://www.youtube.com/watch?v=9ondUTfaHV8
VAN NÉMI KÜLÖNBSÉG!!!!!
Jó és a végére 2 kép:
Ezt tök őszintén mondom ez az a kép amin a legtöbb TW fan van:
https://www.google.hu/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=A3L_hzhQHg3bqM&tbnid=Qfu...374664516198384
Ez pedig egy One Direction koncerten van:
https://www.google.hu/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=wvbzafVnpgtj8M&tbnid=u9-...374664961331070
Szóval kicsit hosszú lett,de ez a véleményem.
Köszi hogy elolvastad, és remélem legalább arról sikerült meggyőznöm téged h. van egy pici tehetségük és NEM MELEGEK!!! biggrin.gif
2013. július 23. 13:58 #94
Lucyan
Lucyan
Limited Edition

StátuszMindig minden jól végződik, mert ha valami rossz, akkor még nincs vége...
Hozzászólás: 1300
Csatolások: 44
Azonosító: 202701
én akkor is a the wanted-nak adok igazat, pedig mindkét csipet-csapatot utálom.
2013. július 23. 15:44 #95
NaomiCsiki
NaomiCsiki
új tag

StátuszYes, this is a cult. ₪ ø ιιι ·o.
Hozzászólás: 44
Azonosító: 200161
Jay ez nagyon nagy! De teljesen igaza van tongue.gif

"...jó lenne, ha bármelyik társad, amelyik baromságokat beszél, vagy mondjon igazat vagy inkább maradjon csendben. Nem tudom, mi történt veled azóta, hogy láttunk téged az X Factorban, de jó úton haladsz, hogy te legyél az egyik legönteltebb, arrogánsabb és legőszintétlenebb ember a világon.”
2013. július 23. 16:33 #96
- törölt felhasználó -    
Basszus örülnének a the wanted fiúi ha olyan híresek lennének mint a 1D!! A the wanted SOHA nem lesz olyan jó mint a 1D!
2013. július 23. 16:46 #97
- törölt felhasználó -    
PandD1Der teljesen igazad van!
2013. július 23. 17:03 #98
Susan McKelaway
Susan McKelaway
visszatérő vendég

Drága PandD1Der
Az a bunkó paraszt Max George volt és teljesen igaza van.. :/ úgy mint Jay-nek is Louis-al kapcsolatban.. az 1D egy beképzelt,öntelt,arrogáns egy banda aki csak azzal tud felvágni hogy milyen sikerei voltak.. Ez így nagyon szép és nagyon jó volt hogy te ezeket leírtad h miket értek el (eredmény) de bocs szerinted itt a fanok 60-70% érdekli.. mert szerintem nem?! :/ És a másik hiába akarod nagyra tartani az 1D.. ismétlem és mégyegyszer ISMÉTLEM...NINCS A WANTED-NEK FELTŰNÉSI VISZKETEGSÉGE....ÉS NEM FÉLTÉKENYEK RAJUK! nekik is megvannak a maga klassz rajongóik , számtalan eredményt értek el.. és hamarosan megjelenik mégegy új számuk! Miért lenne szükségük az 1D nyavajás hírnevére????? Hát már elnézést de ki nem sza**le hogy ők mit csinálnak vagy hogy hogyan vágnak fel minden eredményeikkel?!! Gondolkozzál már!
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
2013. július 23. 17:08 #99
Susan McKelaway
Susan McKelaway
visszatérő vendég

És a másik szegény Tom Parker.. nem jutot tovább az X factor-ban.. sebaj van ilyen.. de mégis mi jogon jönnek hozzá az 1D tagjai hogy beszóljanak neki amiért nem sikerült a tovább jutás! Meg lefújolták meg ilyenek... és ebből a szempontból is Tom-nal volt igaza mert idézem : "A legemlékezetesebb vitájuk mégis a Twitteren zajlott, amikor Tom a The Wantedből beszólt a One Directionnek, hogy milyen jogon beszélnek róluk lekezelő hangnemben a koncertjeiken."
2013. július 23. 17:10 #100
Susan McKelaway
Susan McKelaway
visszatérő vendég

Számtalan nyomós indokot tudok nektek 1D fanok adni...hogy milyen köcsögök a One Direction tagjai... csak szólok! ://
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!