A legnagyobb sztárviták
2013. július 22. 13:14
|
|
vivandóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 177933 offline
|
nem értem miért kell azon veszekedni h most a The Wanted vagy az 1D a jobb... szerintem a green day a legjobb. de azt hiszem h ez csak ízlés kérdése.mindenkinek megvan a maga vélemény és hiba akarja másvalaki rábeszélni egy másik véleményre akkor sem fog változni.szerintem ez pont egy olyan dolog amit nem lehet befolyásolni
2013. július 22. 13:25
Attól,hogy nem olyan sokan ismerik a TW-t attól még nagyon jók.
Legalább nem folyik a zenéjük(ismétlem zenéjük!!!!)a csapból.
Legalább nem folyik a zenéjük(ismétlem zenéjük!!!!)a csapból.
2013. július 22. 13:59
Nem értem mi ez a nagy féltékenység a The Wantednek.Ők is egy igazán jó banda,nagyon jó dalokkal és nagyon jó tagokkal.Ahogy az One Direction is.Csak egy a hiba,hogy az 1D tényleg jobb,de ha féltékenykednek nem lesznek se jobbak se híresebbek.Szerintem ettől nagyobb hírnevet senki se kérjen,elég ismertek ők is,sok híres daluk van.A szerencsétlen 1D meg minden koncerten kapnak valami meghökkentő kis ajándékot(pl használt tampont dobtak a színpadra) Nekem ez a véleményem
2013. július 22. 14:05
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Ez így nagyon jó hogy ezt mondjátok...mármint hogy egyik bandát sem kellene fújolni.. de ha jobban meggondollod ez lehetetlen! Mindenkinek lesz egy olyan vélemény ami a másik ember ellen fog fordulni és mindíg van rá egy komment ami az illetőnek nem tetszik és ebből már kész is van egy vita ami semmi mást nem atrtalmaz csak azt h a másik milyan szar vagy miért jobb! A máik amit olvastam és hülyeségek tartom.. hogy ha valaki nem szerepel magazinok lapjain vagy nincs róluk poszter..vagy esetlek nem minden sajtó hírekben róluk van szó az már nem híres? Ez a legnagyobb hülyeség amit életmben hallottam! :/ x@ Hiszetek vagy nem a Wanted külföldön és jelzem ezt Angliára 1000-szer jobban szeretik őket mint az 1D! A One Direction-t itt magyarországon tartják csak nagy számnak mert abban a bandában egy olyan srác sincs akiben lenne egy szemernyi férfiasság mert még mindegyik mondhatjuk rá hogy gyerek! Kamaszok akiket a mai világ tinédzser lány odáig van meg vissza értük! Mondhatni semmi másért nem kedvelik őket csak azért mert még fiatalok..és minden számuk nem szól semmi másról csak a csajozásról a buliról meg minden jelentéktelen dologról! Nincs benne változatosság! És az 1D-ben alig van valaki a ki helyes...ohh bocs egy sincs xD
2013. július 22. 14:09
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
ezek nagyon nagyok
2013. július 22. 14:10
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
nagyon jó cikk lett
hát.... vannak elég kényes helyzetek.
hát.... vannak elég kényes helyzetek.
2013. július 22. 14:16
|
Crazy Mofosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 206691 offline
|
Az,hogy a TW és az 1D nem kedvelik egymást,engem nem nagyon foglalkoztat.Igaz,hogy a TW-ből kettő normális tagot tudnák kiemelni ez Siva és Nathan,a többi csak unatkozik,és jó dolgukban kezdenek vitázni.Akit én nagyon nem szeretek az Tom.Én nem a The Wanted-re vagyok megharagudva,hanem pár rajongóra,akik olyan trendet csináltak twitteren,hogy #RIPZayn.Na itt betelt a pohár a Directioner családban.Szerintem nekik sem esett jól mikor mi meg azt trendeltük,hogy #RIPMax.......ja és ne fikázd az 1D-t.
#I'm proud Directioner <3
#I'm proud Directioner <3
2013. július 22. 14:19
|
|
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline
|
Az utolsó vita (1D vs TW) kb. egy óvodáscsoport veszekedésének szintjén van. Mert aztán a sztárvilágban nem fér meg egymás mellett két fiúbanda...
2013. július 22. 14:43
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Hát az utolsó tényleg hatalmas vita....
2013. július 22. 14:49
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Mért nem tud legalább csak egyszer egy olyan cikk szerepelni valahol hogy "a One Direction és a Wanted kivételesen nem gyalázzák porig egymást".... de mindegy ez az ő dolguk.. én akkor is maradok Wanted-es.. aztán mindenki más legyen az ami...
2013. július 22. 16:02
Hogy lehet ilyet kijelenteni, hogy csoda, ha valaki elkéri Adam autogramját? Hát, nekem az lenne életem legjobb napja, ha a kezemben tartanám Adam Lambert autogramját.
Amúgy szerintem meg igenis tiszteli a Gokey család hitét, csak azért belegondolhatna Danny, a családja, vagy akárki, hogy a melegeknek miket kell átélniük nap, mint nap. Nem kéne furcsának tartaniuk egy meleget sem, ők is emberek. Calvin és Katy vitájáról viszont nem tudtam, örülök, hogy kibékültek.
A 1D vs. TW vitához meg nem írok semmit, mert le fognak támadni.
A 1D vs. TW vitához meg nem írok semmit, mert le fognak támadni.
2013. július 22. 16:49
|
|
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline
|
Az emberek nem mindig értenek egyet, nem mindig egyeznek a nézeteik.. Attól még, hogy sztárok, ők is elsősorban emberek, szóval szerintem az ilyeneken nem kell meglepődni..
Bár az elsőt inkább nevezném Adam Lambert alázásának és lenézésének, mint vitának, az utolsót pedig gyerekesnek, azért még nem áll meg a világ, és szerintem mindenki ki tudja heverni, hogy nem szereti őket mindenki.
Bár az elsőt inkább nevezném Adam Lambert alázásának és lenézésének, mint vitának, az utolsót pedig gyerekesnek, azért még nem áll meg a világ, és szerintem mindenki ki tudja heverni, hogy nem szereti őket mindenki.
2013. július 22. 17:12
Calvin soha sem volt szimpi és nem is lesz.. Katy semmit nem ártott neki! És amikor elkézdődött ez az Osbourne-Gaga vita akkor olyan szintem megutáltam gagát. egyértelműen Sharonékkal értek egyet, gaga teljesen hülye!
2013. július 22. 17:55
1. Szomorú, hogy ennyire nem fér meg a vallás és az a tény, hogy valaki kicsit "más"
2. Tudtam róla, hogy a Paramore kis híján széthullott anno, de hogy ennyire csúnyán szálltak ki Farroék...
3. Hát Calvin, így jár, aki mérgében meggondolatlanul írkál a közösségi oldalakra. Olyat ír, amit sokszor megbán utána.
4. Ez a GaGa-Osbourne csata ahogy látom, részben a rajongóknak köszönhetően bontakozott ki, mint sok konfliktus.
5. Nem hiszem, hogy ez reklám, ez egyszerűen féltékenység. A csapból is az 1D folyik, és a The Wanted unja már ezt. Nem is csodálom.
Nagyon jó cikk! Egyedül a Victoria-Ariana csatát hiányolom, de annak is csak mostanra kezd világossá válni a hogyanja és a miértje.
2. Tudtam róla, hogy a Paramore kis híján széthullott anno, de hogy ennyire csúnyán szálltak ki Farroék...
3. Hát Calvin, így jár, aki mérgében meggondolatlanul írkál a közösségi oldalakra. Olyat ír, amit sokszor megbán utána.
4. Ez a GaGa-Osbourne csata ahogy látom, részben a rajongóknak köszönhetően bontakozott ki, mint sok konfliktus.
5. Nem hiszem, hogy ez reklám, ez egyszerűen féltékenység. A csapból is az 1D folyik, és a The Wanted unja már ezt. Nem is csodálom.
Nagyon jó cikk! Egyedül a Victoria-Ariana csatát hiányolom, de annak is csak mostanra kezd világossá válni a hogyanja és a miértje.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: