Starity

A legnagyobb sztárviták

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 22. 13:14 #61
vivandó
vivandó
visszatérő vendég

StátuszYou want the best so sorry that's clearly not me, this is all I can be.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 168
Csatolások: 0
Azonosító: 177933
nem értem miért kell azon veszekedni h most a The Wanted vagy az 1D a jobb... szerintem a green day a legjobb. de azt hiszem h ez csak ízlés kérdése.mindenkinek megvan a maga vélemény és hiba akarja másvalaki rábeszélni egy másik véleményre akkor sem fog változni.szerintem ez pont egy olyan dolog amit nem lehet befolyásolni smileeee.gif
2013. július 22. 13:25 #62
- törölt felhasználó -    
Attól,hogy nem olyan sokan ismerik a TW-t attól még nagyon jók.
Legalább nem folyik a zenéjük(ismétlem zenéjük!!!!)a csapból.
2013. július 22. 13:36 #63
Nórii_xd
Nórii_xd

StátuszHisz szabad vagy az élet örök, a lélek végtelen.!
Hozzászólás: 509
Csatolások: 6
Azonosító: 195601
Jó ez a cikk. Szerintem a The Wanted csak féltékeny de nagyon xD
Ladí Gagán nem lepődöm meg de viszont Katy Perry-n és Calvin Harris-en igen ohmy.gif
2013. július 22. 13:41 #64
Aglarana
Aglarana
visszatérő vendég

StátuszMás vagyok..
Hozzászólás: 289
Azonosító: 181194
Szeretném hogyha nem szolnátok le durván egyik bandát se. Nem mellesleg mindenkinek más az ízlése !!!
2013. július 22. 13:59 #65
- törölt felhasználó -    
Nem értem mi ez a nagy féltékenység a The Wantednek.Ők is egy igazán jó banda,nagyon jó dalokkal és nagyon jó tagokkal.Ahogy az One Direction is.Csak egy a hiba,hogy az 1D tényleg jobb,de ha féltékenykednek nem lesznek se jobbak se híresebbek.Szerintem ettől nagyobb hírnevet senki se kérjen,elég ismertek ők is,sok híres daluk van.A szerencsétlen 1D meg minden koncerten kapnak valami meghökkentő kis ajándékot(pl használt tampont dobtak a színpadra) Nekem ez a véleményem smileeee.gif biggrin.gif laugh.gif
2013. július 22. 14:05 #66
Susan McKelaway
Susan McKelaway
visszatérő vendég

StátuszLet's play murder ;)
Hozzászólás: 223
Azonosító: 206830
Ez így nagyon jó hogy ezt mondjátok...mármint hogy egyik bandát sem kellene fújolni.. de ha jobban meggondollod ez lehetetlen! Mindenkinek lesz egy olyan vélemény ami a másik ember ellen fog fordulni és mindíg van rá egy komment ami az illetőnek nem tetszik és ebből már kész is van egy vita ami semmi mást nem atrtalmaz csak azt h a másik milyan szar vagy miért jobb! A máik amit olvastam és hülyeségek tartom.. hogy ha valaki nem szerepel magazinok lapjain vagy nincs róluk poszter..vagy esetlek nem minden sajtó hírekben róluk van szó az már nem híres? Ez a legnagyobb hülyeség amit életmben hallottam! :/ x@ Hiszetek vagy nem a Wanted külföldön és jelzem ezt Angliára 1000-szer jobban szeretik őket mint az 1D! A One Direction-t itt magyarországon tartják csak nagy számnak mert abban a bandában egy olyan srác sincs akiben lenne egy szemernyi férfiasság mert még mindegyik mondhatjuk rá hogy gyerek! Kamaszok akiket a mai világ tinédzser lány odáig van meg vissza értük! Mondhatni semmi másért nem kedvelik őket csak azért mert még fiatalok..és minden számuk nem szól semmi másról csak a csajozásról a buliról meg minden jelentéktelen dologról! Nincs benne változatosság! És az 1D-ben alig van valaki a ki helyes...ohh bocs egy sincs xD
2013. július 22. 14:07 #67
H_rawrr
H_rawrr
visszatérő vendég

StátuszWhen I'm sad, I stop being sad, and be awesome instead.
Hozzászólás: 371
Csatolások: 20
Azonosító: 205236
legőszintétlenebb van ilyen szó? Amúgy ezek annyira nem meglepők. smileeee.gif
2013. július 22. 14:09 #68
acsgeorgina98
acsgeorgina98
•_•

StátuszByTheWay...
Hozzászólás: 5017
Csatolások: 3868
Azonosító: 181335
ezek nagyon nagyok biggrin.gif
2013. július 22. 14:10 #69
Chachi_G.124
Chachi_G.124
사랑 ♥

StátuszExotic Szív, Exotic Lélek, Exotic leszek, amíg csak élek! ♥
Hozzászólás: 1398
Azonosító: 198980
nagyon jó cikk lett biggrin.gif

hát.... vannak elég kényes helyzetek.
2013. július 22. 14:16 #70
Crazy Mofos
Crazy Mofos
új tag

StátuszTüptüptürüpptüpp:D
Hozzászólás: 21
Azonosító: 206691
Az,hogy a TW és az 1D nem kedvelik egymást,engem nem nagyon foglalkoztat.Igaz,hogy a TW-ből kettő normális tagot tudnák kiemelni ez Siva és Nathan,a többi csak unatkozik,és jó dolgukban kezdenek vitázni.Akit én nagyon nem szeretek az Tom.Én nem a The Wanted-re vagyok megharagudva,hanem pár rajongóra,akik olyan trendet csináltak twitteren,hogy #RIPZayn.Na itt betelt a pohár a Directioner családban.Szerintem nekik sem esett jól mikor mi meg azt trendeltük,hogy #RIPMax.......ja és ne fikázd az 1D-t.

#I'm proud Directioner <3
2013. július 22. 14:19 #71
Hiddlestoner
Hiddlestoner
visszatérő vendég

Státusz"I didn't do it for him."
Hozzászólás: 136
Azonosító: 186140
Az utolsó vita (1D vs TW) kb. egy óvodáscsoport veszekedésének szintjén van. Mert aztán a sztárvilágban nem fér meg egymás mellett két fiúbanda...
2013. július 22. 14:37 #72
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
en csak 1D es TWrol tudtam. am eleg gazak hogy ezeket masok is latjak :/
2013. július 22. 14:43 #73
strawberryy
strawberryy

StátuszParis is not a city, it's a world
Hozzászólás: 945
Csatolások: 1
Azonosító: 201136
Hát az utolsó tényleg hatalmas vita....
2013. július 22. 14:49 #74
Susan McKelaway
Susan McKelaway
visszatérő vendég

StátuszLet's play murder ;)
Hozzászólás: 223
Azonosító: 206830
Mért nem tud legalább csak egyszer egy olyan cikk szerepelni valahol hogy "a One Direction és a Wanted kivételesen nem gyalázzák porig egymást".... de mindegy ez az ő dolguk.. én akkor is maradok Wanted-es.. aztán mindenki más legyen az ami...
2013. július 22. 16:02 #75
- törölt felhasználó -    
Hogy lehet ilyet kijelenteni, hogy csoda, ha valaki elkéri Adam autogramját? Hát, nekem az lenne életem legjobb napja, ha a kezemben tartanám Adam Lambert autogramját. biggrin.gif Amúgy szerintem meg igenis tiszteli a Gokey család hitét, csak azért belegondolhatna Danny, a családja, vagy akárki, hogy a melegeknek miket kell átélniük nap, mint nap. Nem kéne furcsának tartaniuk egy meleget sem, ők is emberek. Calvin és Katy vitájáról viszont nem tudtam, örülök, hogy kibékültek.
A 1D vs. TW vitához meg nem írok semmit, mert le fognak támadni. biggrin.gif
2013. július 22. 16:49 #76
Rebu
Rebu

Státusz7 év után az oldalon azt kívánom, bár visszanézhetném az összes bemutatkozásomat
Hozzászólás: 552
Csatolások: 20
Azonosító: 131974
Az emberek nem mindig értenek egyet, nem mindig egyeznek a nézeteik.. Attól még, hogy sztárok, ők is elsősorban emberek, szóval szerintem az ilyeneken nem kell meglepődni..
Bár az elsőt inkább nevezném Adam Lambert alázásának és lenézésének, mint vitának, az utolsót pedig gyerekesnek, azért még nem áll meg a világ, és szerintem mindenki ki tudja heverni, hogy nem szereti őket mindenki.
2013. július 22. 16:56 #77
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
ez nagyon jó cikk lett
2013. július 22. 17:12 #78
- törölt felhasználó -    
Calvin soha sem volt szimpi és nem is lesz.. Katy semmit nem ártott neki! És amikor elkézdődött ez az Osbourne-Gaga vita akkor olyan szintem megutáltam gagát. egyértelműen Sharonékkal értek egyet, gaga teljesen hülye!
2013. július 22. 17:21 #79
BTRésDemi
BTRésDemi
visszatérő vendég

Státusz#SzJGER #Rusher #Mixer #Lovatic #Selenator
Hozzászólás: 307
Csatolások: 1
Azonosító: 204073
Van twitterem és csak 2 ,,veszekedésről" tudtam.
Amúgy jó cikk!smileeee.gif
2013. július 22. 17:55 #80
- törölt felhasználó -    
1. Szomorú, hogy ennyire nem fér meg a vallás és az a tény, hogy valaki kicsit "más"
2. Tudtam róla, hogy a Paramore kis híján széthullott anno, de hogy ennyire csúnyán szálltak ki Farroék...
3. Hát Calvin, így jár, aki mérgében meggondolatlanul írkál a közösségi oldalakra. Olyat ír, amit sokszor megbán utána.
4. Ez a GaGa-Osbourne csata ahogy látom, részben a rajongóknak köszönhetően bontakozott ki, mint sok konfliktus.
5. Nem hiszem, hogy ez reklám, ez egyszerűen féltékenység. A csapból is az 1D folyik, és a The Wanted unja már ezt. Nem is csodálom.

Nagyon jó cikk! Egyedül a Victoria-Ariana csatát hiányolom, de annak is csak mostanra kezd világossá válni a hogyanja és a miértje.
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!