A legnagyobb sztárviták
2013. július 22. 11:21
|
|
Kate DowneyPolly™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 94 Azonosító: 198539 offline
|
A celebvilágban mindígis voltak, vannak és lesznek ezekehez hasonló ügyek...
2013. július 22. 11:25
|
vercsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 437 Csatolások: 3 Azonosító: 183258 offline
|
Hát az igazat megvalva 1D fan vagyok,de ha fura,ha nem hallgatok The Wanted-ot és szerintem Louis ha mondott is olyat akkor csak is nekik,de másnak ilyet nem mondott volna.
2013. július 22. 11:33
Ezek nem viták, ezek csak kisebb nézeteltérések.. Viszont a sok 1D és TW rajongó nem lát ki a sűrű köd mögül? Hahó !? Nem csak ők vannak feltüntetve a cikkben, de gondolom hiába mondom, mivel a többiek nem agyonsztárolt fiú bandák
2013. július 22. 11:38
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
Erre csak annyit mondok,hogy ők is emberek és ők is veszekednek ilyen-olyan dolgokon.
2013. július 22. 11:42
Ja, még Kellynek áll feljebb mert vissza nyal a fagyi... Vicces.
Ha Calvin tényleg beteg volt, akkor Katynek nem kellett volna ennyire felkapnia a vizet, de végül is érthető, ha minden egyes részlet le volt szervezve, én sem örülnék az ilyennek...
Az Adam Lambert dolgot bevallom őszintén, nem értem.
Ha Calvin tényleg beteg volt, akkor Katynek nem kellett volna ennyire felkapnia a vizet, de végül is érthető, ha minden egyes részlet le volt szervezve, én sem örülnék az ilyennek...
Az Adam Lambert dolgot bevallom őszintén, nem értem.
2013. július 22. 11:48
|
|
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline
|
A The Wanted-es kis köcsögök abbahagyhatnák már ezt ....mindenki tudja h csak féltékenyek az 1D-re mert ők nem értek el annyit .... és még h Lou öntelt,arogáááns O.o ???? ugyanmár mindenki tudja h ez nem igaz ... >.<
2013. július 22. 11:53
The Wanted vs One Direction. hát a Directionerek és a TW fanok harca. :3
amúgy a TW nagyon szánalmas,látszik,hogy az 1D hírnevével akarnak érvényesülni. Amúgy én sem hallottam róluk azelőtt,mielőtt elkezdődött volna ez az egész. x
amúgy a TW nagyon szánalmas,látszik,hogy az 1D hírnevével akarnak érvényesülni. Amúgy én sem hallottam róluk azelőtt,mielőtt elkezdődött volna ez az egész. x
2013. július 22. 11:57
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
nah mondjuk eég vicces hogy akkor még azt mondták hogy senki sem fogja kérni Adam autogramját és láss csodát ma már több ezer rajongója van:DDDDD
2013. július 22. 12:03
|
|
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline
|
Directioner12! szerintem teljesen igazad van tiszta féltékenyek, meg szerintem (már bocs a The Wanted rajogóitól)egy helyes pasi sincs abba a bandába az One Direction meg tele helyes fiukkal!!! szoval haggyák az one directiont!!!!
2013. július 22. 12:26
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Mégis miért lennének rájuk féltékenyek...?? Mert valamelyik okostojás elkezdte hogy "húú a Wanted csak a sikereik miatt vitáznak"? Erről szó sincs.... a Wanted és a One Direction mindíg is egy rivális banda marad mert gondoljatok bele.. valaminek kellett lennie a viták előtt amiből ez lett.. és szerintetek Jay miért szólta le Louis-t? Mert teljesen igaza van! Az 1D minden alkalommal visszaél azzal a lehetőséggel hogy ők jobban a TW-nél! És ez egyáltalán nem igazság! Jogosan mennek a viták.. ja és még ha jól tudom a boxmeccs meglett volna tartva de a drága 1D a koncertek után fogta magát és leléptek mert nem volt bennük annyire gerincesség ha már ők harcolták ki maguknak akkkor rendezzék is le! De végül nem lett belőle semmi! A Fan-ok egyértelmű hogy a kedvenc bandájára teszik az igazat.. de néha jó lenne a dolgok mögé is nézni! És igen is van helyes a TW-ből! Nathan James Sykes bármelyik 1D-s tagnál helyesebb és értelmesebb gondolkodású mint ők! Nekem ennyi a véleményem.
2013. július 22. 12:48
|
|
Rea70új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.10. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 193697 offline
|
Mindaz aki a The Wantedra ir serto megjegyzeseket, vagy nem nott meg fel, vagy a rozsaszin fatylat meg nem vettek el a szeme elol. Szanalmasak. Meg, hogy a The Wantedba nincs egy helyes pasi sem....ne nevettesetek mar:D Amugy az 1D bol melyik a helyes??
) Egyikse..
Amugy meg nincs mire feltekeny legyen a The Wanted sem a #TwFanmylisok..ennyit errol, egyszer jobban korul kellene nezni es azutan irni olyan badarsagokat, amilyeneket nehanyan irtatok, senkisem tokeletes, de azert lehetne csiszolni magatokon egy kicsit!!
2013. július 22. 12:57
|
|
Fanni Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 192669 offline
|
Kedves Rea70!
Öhmm.. egy banda tagot mondj a The Wanedból amelyik helyes? Nyilván egyett sem tudnál mondani mert egy sincs xDD Nincs semmi rózsaszín fátyol csak izlésünk van! Ami a TW fanoknak egyáltalán nincs! Az One Direction legalább többre visszi mint a TW. Ez azért is igaz mert egy oldal sem hírdeti,hogy világsztárok lennének.. Meg általában soha nincsen bent az újságokba róluk poszter.. Lehet támadni,virtuálisan megölni! Gyertek bébik XD
#TrueDirectionerforever
Öhmm.. egy banda tagot mondj a The Wanedból amelyik helyes? Nyilván egyett sem tudnál mondani mert egy sincs xDD Nincs semmi rózsaszín fátyol csak izlésünk van! Ami a TW fanoknak egyáltalán nincs! Az One Direction legalább többre visszi mint a TW. Ez azért is igaz mert egy oldal sem hírdeti,hogy világsztárok lennének.. Meg általában soha nincsen bent az újságokba róluk poszter.. Lehet támadni,virtuálisan megölni! Gyertek bébik XD
2013. július 22. 13:11
Idézet (Fanni Styles @ 2013.07.22. 12:57)
Kedves Rea70!
Öhmm.. egy banda tagot mondj a The Wanedból amelyik helyes? Nyilván egyett sem tudnál mondani mert egy sincs xDD Nincs semmi rózsaszín fátyol csak izlésünk van! Ami a TW fanoknak egyáltalán nincs! Az One Direction legalább többre visszi mint a TW. Ez azért is igaz mert egy oldal sem hírdeti,hogy világsztárok lennének.. Meg általában soha nincsen bent az újságokba róluk poszter.. Leheht támadni,virtuálisan megölni! Gyertek bébik XD
#TrueDirectionerforever
Öhmm.. egy banda tagot mondj a The Wanedból amelyik helyes? Nyilván egyett sem tudnál mondani mert egy sincs xDD Nincs semmi rózsaszín fátyol csak izlésünk van! Ami a TW fanoknak egyáltalán nincs! Az One Direction legalább többre visszi mint a TW. Ez azért is igaz mert egy oldal sem hírdeti,hogy világsztárok lennének.. Meg általában soha nincsen bent az újságokba róluk poszter.. Leheht támadni,virtuálisan megölni! Gyertek bébik XD
Szóval azért, mert a TW nem folyik a csapból, mint az1D, akkor már nem is világsztárok? Meg nincs róluk poszter az újságokba? Biztos ez érdekli őket a legjobban és ez határozza meg a tehetséget és a népszerűséget. Végülis logikus. Amúgy meg szerintem Tom helyes és a bal kisujjában több a férfiasság, mint a 1D összes tagjàban együtt. Mondom úgy, hogy nem vagyok egyik rajongója sem.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: