A legnagyobb sztárviták
2013. július 22. 10:36
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Adam Lambert: Vicc ez a Gokey gyerek, én csak Adam által hallottam róla, hogy utálta azért, mert meleg. Biztos csak irigykedik, hogy neki nincs akkora sikere, mint Adamnek.
The wanted-one direction: sztem ez az egész úgy reklámfogás ahogy van! Hogy legyen miről beszélni és, hogy összeugrasszák a rajongókat. Ezzel is sokat kaszálnak, mert ez van a címlapon és róluk beszélnek. Amíg az érdeklődés fent van, addig ők is fogják csinálni, csak mindig más formában és újabb dolgokat találnak ki, hogy a figyelem középpontjában legyenek.
The wanted-one direction: sztem ez az egész úgy reklámfogás ahogy van! Hogy legyen miről beszélni és, hogy összeugrasszák a rajongókat. Ezzel is sokat kaszálnak, mert ez van a címlapon és róluk beszélnek. Amíg az érdeklődés fent van, addig ők is fogják csinálni, csak mindig más formában és újabb dolgokat találnak ki, hogy a figyelem középpontjában legyenek.
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. július 22. 10:43
|
|
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline
|
hahh azért vicces komik vannak a 1D-TW konfliktussal kapcsolatban:) elöbb talán nézzetek utánna h ki kezdte..box meccset is ki akart?
mindegyxd 1D♥
mindegyxd 1D♥
2013. július 22. 10:45
Amúgy vicces, hogy itt a cikkben úgy van beállítva mintha Gaga és a rajongói tehetnének valamiről is, míg az osbourne-alom semmiről. Mi köze van Gagának, hogy mit ír néhány rajongója... semmi. Mit tehet ellene, semmit. Igaza volt amikor megírta a levelet a gyökereknek, igazából én addig nem is tudtam kik ők, most sem igazán, de aki hírnév-vadász az a Kellygyerek:D
2013. július 22. 10:46
patríciaprincess egyetértek!
mindegyik durva volt valamilyen szinted.Ezek közül csak a The Wanted & One Direction összekapásról hallottam..
mindegyik durva volt valamilyen szinted.Ezek közül csak a The Wanted & One Direction összekapásról hallottam..
2013. július 22. 10:46
Most komolyan.A The Wantednél szánalmasabb bandát még nem láttam.
2013. július 22. 10:54
Idézet (dóra vagyok @ 2013.07.22. 10:43)
hahh azért vicces komik vannak a 1D-TW konfliktussal kapcsolatban:) elöbb talán nézzetek utánna h ki kezdte..box meccset is ki akart?
mindegyxd 1D♥
mindegyxd 1D♥
Persze. A ván dájreksön rajongói azt mondják, hogy a The Wanted kezdte, a másik fél meg fordítva. Senki nem tudja pontosan, hogy hol az eleje...a végét meg pláne nem látja senki. Amíg ez a vita 'jövedelmező' nekik, addig úgysem marad abba.
2013. július 22. 10:54
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Az "Osbourne-család" elmehet a jó *********, Kelly Osbourne-nal az élen.
2013. július 22. 10:55
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Vannak érdekes viták. A One Direction vitájáról hallottam, és abban én egyik félnek sem adok igazat, a TW minek csinálja azt hogy mindenkibe beleköt, a 1D meg minek veszik fel a vitát, ha nem szóltak volna vissza akkor nem lett volna ekkora vita? Szóval erről ennyit.
2013. július 22. 10:57
xxxMajaxxx :Remélni remélheted..csak teljesen fölöslegesen.Ugyan is NEM LESZ BOX MECCS
2013. július 22. 11:05
Most nem azért, de Kellyből már elegem van -.-" Akkor pofázzon, ha népszerűbb lesz Lady Gagánál :@
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.