A legnagyobb sztárviták
2013. október 09. 19:57
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Jujj te napról napra hülyébb leszel...bár azt hittem hogy ez már NEM lehetséges..de ismét tévedtem! xD És nem hagynád már abba végre ezeket a fárasztó DEDÓS beszólásokat "barom állat" ....könyörgöm hol élünk! ..XD úgy szeretem hogy rögtön rám hárítasz mindent.."Tudod ki a dedós? Hát te..." blablabla... De nem érdekel addig kötekszel ameddig akarsz!
2013. október 14. 21:14
|
|
Francy14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.30. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 212756 offline
|
Halljátok öröm olvasni a ,,veszekedést"XD
Én is 1D-t hallgatok mostanában pedig régen UTÁLTAM (igen direkt nagy betűvel) őket.
Tehát demi01 ebben az esetben Susannak adok igazat......mások a vélemények.
A másik...kicsit tényleg dedósok ezke a ,,csakazértis visszavágok!" erőltetett hozzászólások.Mert egy kb. pár napra vitapartner nélkül maradtál és te még fel***szed a ,,haragod" (legalábbis próbálod)
és ha nem kapsz választ csak folytatod.....el kéne gondolkodni.
Én is 1D-t hallgatok mostanában pedig régen UTÁLTAM (igen direkt nagy betűvel) őket.
Tehát demi01 ebben az esetben Susannak adok igazat......mások a vélemények.
A másik...kicsit tényleg dedósok ezke a ,,csakazértis visszavágok!" erőltetett hozzászólások.Mert egy kb. pár napra vitapartner nélkül maradtál és te még fel***szed a ,,haragod" (legalábbis próbálod)
és ha nem kapsz választ csak folytatod.....el kéne gondolkodni.
2013. október 15. 21:46
demi01 már ne is haragudj de tényleg nagyon gyerekes vagy úgyhogy én is Susan-nak adok igazat
2013. október 18. 19:26
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Köszönöm az egyetértéseket..de az ilyen bárkivel előfordulhat! Ilyenkor mi a legvalószínűbb..védem magam és a kedvencem! De szerintem ezzel ti is így vagytok!
2014. február 06. 13:39
|
|
Csilllavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.24. Hozzászólás: 288 Csatolások: 0 Azonosító: 215803 offline
|
Susan McKelaway
Mégis miért lennének rájuk féltékenyek...?? Mert valamelyik okostojás elkezdte hogy "húú a Wanted csak a sikereik miatt vitáznak"? Erről szó sincs.... a Wanted és a One Direction mindíg is egy rivális banda marad mert gondoljatok bele.. valaminek kellett lennie a viták előtt amiből ez lett.. és szerintetek Jay miért szólta le Louis-t? Mert teljesen igaza van! Az 1D minden alkalommal visszaél azzal a lehetőséggel hogy ők jobban a TW-nél! És ez egyáltalán nem igazság! Jogosan mennek a viták.. ja és még ha jól tudom a boxmeccs meglett volna tartva de a drága 1D a koncertek után fogta magát és leléptek mert nem volt bennük annyire gerincesség ha már ők harcolták ki maguknak akkkor rendezzék is le! De végül nem lett belőle semmi! A Fan-ok egyértelmű hogy a kedvenc bandájára teszik az igazat.. de néha jó lenne a dolgok mögé is nézni! És igen is van helyes a TW-ből! Nathan James Sykes bármelyik 1D-s tagnál helyesebb és értelmesebb gondolkodású mint ők! Nekem ennyi a véleményem.
Forrás: http://starity.hu/magazin/39623-a-legnagyobb-sztarvitak/#comment#ixzz2sXr5GH9I
Nahát akkor te nem vay normális! Az 1D sosem volt hülye, És Louis semcsinált semmi rosszat!!!! Szeretünk louis, nem lesz , legyőzitek azokat a majmokat!!!
Mégis miért lennének rájuk féltékenyek...?? Mert valamelyik okostojás elkezdte hogy "húú a Wanted csak a sikereik miatt vitáznak"? Erről szó sincs.... a Wanted és a One Direction mindíg is egy rivális banda marad mert gondoljatok bele.. valaminek kellett lennie a viták előtt amiből ez lett.. és szerintetek Jay miért szólta le Louis-t? Mert teljesen igaza van! Az 1D minden alkalommal visszaél azzal a lehetőséggel hogy ők jobban a TW-nél! És ez egyáltalán nem igazság! Jogosan mennek a viták.. ja és még ha jól tudom a boxmeccs meglett volna tartva de a drága 1D a koncertek után fogta magát és leléptek mert nem volt bennük annyire gerincesség ha már ők harcolták ki maguknak akkkor rendezzék is le! De végül nem lett belőle semmi! A Fan-ok egyértelmű hogy a kedvenc bandájára teszik az igazat.. de néha jó lenne a dolgok mögé is nézni! És igen is van helyes a TW-ből! Nathan James Sykes bármelyik 1D-s tagnál helyesebb és értelmesebb gondolkodású mint ők! Nekem ennyi a véleményem.
Forrás: http://starity.hu/magazin/39623-a-legnagyobb-sztarvitak/#comment#ixzz2sXr5GH9I
Nahát akkor te nem vay normális! Az 1D sosem volt hülye, És Louis semcsinált semmi rosszat!!!! Szeretünk louis, nem lesz , legyőzitek azokat a majmokat!!!
2014. február 06. 13:40
|
|
Csilllavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.24. Hozzászólás: 288 Csatolások: 0 Azonosító: 215803 offline
|
BOcs javítom:
Nahát akkor te nem vay normális! Az 1D sosem volt hülye, És Louis semcsinált semmi rosszat!!!! Szeretünk Louis, nem lesz baj , legyőzitek azokat a majmokat!!!
Nahát akkor te nem vay normális! Az 1D sosem volt hülye, És Louis semcsinált semmi rosszat!!!! Szeretünk Louis, nem lesz baj , legyőzitek azokat a majmokat!!!
2014. szeptember 04. 14:53
|
|
DorkaXoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 224548 offline
|
Jesus... Senkinek nincs jobb dolga, mint, h itt veszekedjen? Semmi értelme. Attól, h neked mi a véleményed egy bandáról/énekesről még nem változtat semmit. Én régen nem szerettem a one direction-t, pedig nem is ismertem őket, még a dalaikat is alig nemhogy a hátterüket. Mostanra ők lettek a kedvenc bandám. Ti is úgy veszekedtek meg 'úúúútáljátok' egymást, h nem is ismeritek egymást. De azért még ne öljétek meg egymást, mert más a véleményetek.
2015. november 08. 14:52
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Szegény Louis!!! Nem ismerem a The Wnated-et, de ha a One Direction nem szereti őket, akkor én sem!!!
2015. november 08. 14:53
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Bocsi, félreírtam: *The Wanted*
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: