Cikksorozatunkban öt emlékezetes sztárvita részleteit mutatjuk be. Olvasd el, milyen botrányos esete volt Adam Lambertnek, Hayley Williamsnek, Katy Perry-nek, Lady Gagának, vagy éppen a One Directionnek!
A teljes cikkhez kattints ide!
A legnagyobb sztárviták
2013. július 22. 09:54
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Előfordulnak ilyen esetek...
:/
2013. július 22. 09:59
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Én The Wanteddal,nem értek egyet hiszen ők kezdték ezt az egész vitát,mivel az 1D az nem is mondott róluk semmit.
2013. július 22. 09:59
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
A TW&1D vitán sokat kacagtam.
2013. július 22. 10:06
De amúgy máig nem értem, hogy a többi 1D tagot minek keverte bele a The Wanted ebbe az egészbe, amikor csak Louis és talán Zayn cukkolta Őket. Ne értsétek félre, mindkét bandát kedvelem, de azért na
2013. július 22. 10:08
Jól sikerült a cikk, voltak itt tényleg kemény viták az évek alatt.
2013. július 22. 10:08
Adam Lambert vs. Gokey család
Most csak én vagyok annyira síkh*lye, hogy nem tudom, ki az a Danny Gokey?
„örüljön, hogy valaki akarja az autogramját”-igen, valószínű, hogy Danny örülne annak, ha valaki elkérné az értéktelen autogramját.
Hayley Williams vs. Farro-tesók
Nagyon megdöbbentem, mikor először hallottam, hogy a tesók kilépnek a bandából. Szó szerint majdnem sírva fakadtam, hiszen nagyon szerettem őket is. De annak azért örülök, hogy a Paramore lényegében Paramore maradt és ugyanolyan fantasztikus zenét csinálnak, mint azelőtt.
The Wanted vs One Direction
Azért jogos volt Tom beszólása ezeknek a kis nyikhajoknak. Bírom az ilyen kis agyi toprongyokat, akik azt hiszik, hogyha van egy kis nevük, akkor úgy beszélnek a másikkal/másikról, ahogy nekik kedvük van hozzá. Az összes 'szívtiprót' meg kéne egyszer csapni, aztán majd észhez térnének. Én nem vagyok különösebben egyik rajongója sem, de a The Wanted tagjai nekem szimpatikusabbak és szerintem tehetségesebbek is. Várom a directionerek támadását.
Most csak én vagyok annyira síkh*lye, hogy nem tudom, ki az a Danny Gokey?
„örüljön, hogy valaki akarja az autogramját”-igen, valószínű, hogy Danny örülne annak, ha valaki elkérné az értéktelen autogramját.
Hayley Williams vs. Farro-tesók
Nagyon megdöbbentem, mikor először hallottam, hogy a tesók kilépnek a bandából. Szó szerint majdnem sírva fakadtam, hiszen nagyon szerettem őket is. De annak azért örülök, hogy a Paramore lényegében Paramore maradt és ugyanolyan fantasztikus zenét csinálnak, mint azelőtt.
The Wanted vs One Direction
Azért jogos volt Tom beszólása ezeknek a kis nyikhajoknak. Bírom az ilyen kis agyi toprongyokat, akik azt hiszik, hogyha van egy kis nevük, akkor úgy beszélnek a másikkal/másikról, ahogy nekik kedvük van hozzá. Az összes 'szívtiprót' meg kéne egyszer csapni, aztán majd észhez térnének. Én nem vagyok különösebben egyik rajongója sem, de a The Wanted tagjai nekem szimpatikusabbak és szerintem tehetségesebbek is. Várom a directionerek támadását.
2013. július 22. 10:12
Kelly Osbourne egy p*csa, ezen nincs mit vitatkozni. A többi, jó, + remélem a TW egyszer jól összeveri a 1D-t
2013. július 22. 10:20
A The wanted kezdte az egészet, szóval ők maradjanak csak csendben!
Kapcsolódó sztárok
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.

3 felhasználónak tetszik: