Megjelent az első hivatalos előzetes a Vámpírnaplók új évadához
2013. július 22. 12:34
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (Brelly @ 2013.07.22. 08:42)
Hogy micsoda?
Tényleg kiszálltak a Mikaelson-ok? Erről még nem is hallottam. De most nagyon szíven ütött. Nélkülük nem is tudom elképzelni az egészet, igazi színfoltjai voltak a sorozatnak. És akkor még a Klaroline-ról ne is beszéljünk. Pedig nagyon szurkoltam nekik, de hát akkor..
Hát így már nem is várom annyira, jó persze Damon meg a többiek miatt megfogom nézni, de ez nagyon elvette a kedvem. 
Igen sajnos, átköltöznek a testvérsorozatukba, az Originals-ba, ami kb. akkor fog debütálni, mint az 5. évad. De már volt egy elő premier, a 20. rész ami felvezette a sztorit. Elvileg néhány epizód erejéig vendégszereplőkként visszatérnek a VD-be, de így esély nincs a Klaroline románcra. Mondjuk a széria eddig sem a tartós kapcsolatairól volt híres.
2013. július 22. 12:47
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Azt hiszem ez az ötödik évad sok meglepetést tartogát a rajongók számára.Ezt a videót nem mondanám előzetesnek, inkább összefoglaló.Épp ahogy néztem, azon gondolkoztam,hogy mennyi csavar, fordulat,izgalom, szerelem (és sorolhatnám) volt az előző évadokban.A Delenás részt nagyon jó volt nézni, mivel Team Delena!Viszont nagyon kíváncsi vagyok, erre a Stefan-hasonmásos ügyre.A lényeg,hogy nagy izgalommal, kiváncsisággal várom az ötödik évadot.Szerintem nem kell csalódjak benne.
2013. július 22. 12:51
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Engem a Klaus + Caroline dolog izgat , de az nagyon!!
Már régen meguntam, hogy Elena ide-oda "ugrál" két szerencsétlen srác között...
Túl nagy ez a titkolózás...nem tudom mit találtak ki, de biztos, hogy ütős lesz!
Már régen meguntam, hogy Elena ide-oda "ugrál" két szerencsétlen srác között...
Túl nagy ez a titkolózás...nem tudom mit találtak ki, de biztos, hogy ütős lesz!
2013. július 22. 13:18
Már nagyon várom a következő évadot,alig bírom kivárni.♥♥♥
2013. július 22. 13:41
Szerintem ez az évad nagy csalódás lesz, mivel pont a két legjobb karakterrel Stefan-nal és Katherine-nel b*sztak ki...
2013. július 22. 13:42
ahogy megnéztem ezt a videót sokkal izgalmasabb lesz szerintem mint az eddigiek
És alig várom hogy végre láthassam
<3
2013. július 22. 13:46
A sorozat közben mindig is Delenás voltam, de a kis összefoglalót nézve rájöttem, hogy nagyon fogom hiányolni a Stelena párost is, bár nem hinném, hogy vége.
Az évad felétől nekem már kezdett ellaposodni a dolog, egyedül az ősök és a Klus+Caroline kapcsolat javította fel a dolgokat, de így hogy már ez nem lesz remélem kitalálnak valami jót és új fejezetet nyitnak.
Az évad felétől nekem már kezdett ellaposodni a dolog, egyedül az ősök és a Klus+Caroline kapcsolat javította fel a dolgokat, de így hogy már ez nem lesz remélem kitalálnak valami jót és új fejezetet nyitnak.
2013. július 22. 13:56
|
|
TheWiraagvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 194 Csatolások: 0 Azonosító: 147234 offline
|
Én már rég lemondtam arról, hogy megértsem és elfogadjam a központi 3szög szenvedését, de a másik 3szög (Klaus-Caroline-Tyler) igazán érdekelne. Én Klaroline párti vagyok, egyszerűen imádom Klaus romantikus oldalát. Remélem egyszer lesz belőle valami.
2013. július 22. 14:16
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
már alig várom
2013. július 22. 14:18
olyan "jó",hogy még eddig egy részét sem láttam,pedig mindig meg akartam nézni. de már nagyon le lennék maradva.
x
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: