Megjelent az első hivatalos előzetes a Vámpírnaplók új évadához
2013. július 21. 22:50
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Ez az Ian mennyire jó pasi... nem nézem a sorozatot amúgy, de ebbe a kemény 5 perces videóba több csók jelenetet láttam, mint az összes eddigi filmben amit valaha megnéztem
2013. július 21. 22:55
|
|
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline
|
Remélem nem esnek majd át a ló túloldalára az 5. évaddal. Én már csak Katherine miatt is megnézem majd az 1. részt. Nem nagyon érdekel már se Jeremy,se Bonnie,se Elena,Stefan már annyira se,nem hogy Silas. Csak Katherine és Damon miatt fogom nézni. És szerintem ezzel még sokan vannak így...
2013. július 21. 23:07
|
|
Zoe232677visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 498 Csatolások: 0 Azonosító: 185994 offline
|
imádtam Stelenát, és még mindig apárti vagyok, de annak az időnek vége, úgyhogy kíváncsian várom a Delena-páros alkotta remekelést
egyébként nem éppen sok mindent tudtunk meg ebből az 5 perces videóból, de hát mindegy.. Silas-t pedig teljes szívemből gyűlölöm, Stefan bezártságától én lettem klausztrofóbiás...
2013. július 22. 00:35
|
|
annus0328visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 205264 offline
|
A cikk szépen meglett szerkesztve,bár más oldalon már tegnap 9kor láthattam az előzetest
Jeremy-Bonni vonal nem izgat a többi jó lesz.Várom az októbert ♥ ;D
Jeremy-Bonni vonal nem izgat a többi jó lesz.Várom az októbert ♥ ;D
2013. július 22. 01:11
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Paul szerintem nagyon sokat fejlődött az évek során. Ahogy egyre komolyabb a szerepe és egyre bonyolultabb karaktereket játszik el, úgy vált egy remek színésszé. És ez az egy pozitívum, amit most jelenleg el tudok mondani. Már a múltkor is leírtam, hogy szerintem be kell fejezni, egy méltó befejezést adni neki.
Sablonos az egész, semmi új nem történik, sőt, a karakterek nemhogy fejlődnének, hanem visszatérnek oda, ahonnan indultak.
Már csak Jeremyre, vagy Kathrinere gondolva.
Sajnálom, hogy kiszálltak a Mikaelson-ok, nélkülük el nem tudom képzelni, hogy fogják tudni feldobni az amúgy is uncsi szériát. Ráadásul annyi Klaroline-nak is! :/
Sablonos az egész, semmi új nem történik, sőt, a karakterek nemhogy fejlődnének, hanem visszatérnek oda, ahonnan indultak.
Sajnálom, hogy kiszálltak a Mikaelson-ok, nélkülük el nem tudom képzelni, hogy fogják tudni feldobni az amúgy is uncsi szériát. Ráadásul annyi Klaroline-nak is! :/
2013. július 22. 06:22
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Már annyira várom!!Csak legyen már október!
2013. július 22. 08:28
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
nagyon nagyon várom már
2013. július 22. 08:42
|
|
Brellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 83 Csatolások: 4 Azonosító: 194497 offline
|
Idézet (Alison Lerman @ 2013.07.22. 01:11)
Paul szerintem nagyon sokat fejlődött az évek során. Ahogy egyre komolyabb a szerepe és egyre bonyolultabb karaktereket játszik el, úgy vált egy remek színésszé. És ez az egy pozitívum, amit most jelenleg el tudok mondani. Már a múltkor is leírtam, hogy szerintem be kell fejezni, egy méltó befejezést adni neki.
Már csak Jeremyre, vagy Kathrinere gondolva.
Hogy micsoda?
2013. július 22. 08:45
Én nem nézem meg az előzetest. Azt akarom, hogy meglepődjek majd mikor látom az 5. évad első részét.. Már nagyon várom.
2013. július 22. 08:56
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Tűkön ülve várom az 5.évadot
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: