Új sorozat a Disney Channelen: Liv & Maddie
2013. július 21. 21:32
|
|
Viviii99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 202354 offline
|
már megint egy "értelmes" sorozat a Disney által. Hova fejlődik az csatorna?-.- amilyen jó műsorok voltak régebben most olyan szarok. Tele nyomják faviccekkel és ugyanazokkal a poénokkal,mint ami már vagy 50 Disneys sorozatban van.... bizonyára ez is ilyen lesz.
2013. július 21. 21:38
|
|
Selena07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 128655 offline
|
Vajon miért van az, hogy mostanság minden Disney sorozat ugyanolyan? A karakterek, a felépítése, a cselekmény... és a fiatalság ezt az agyonrágott, semmirekellő és borzalmas sorozatot fogja nézni. Vagy... és mindenkinek ez lenne a legjobb: 1. Megfogja a távirányítót 2. Megnyom egy gombot és... Megmenti az agysejtjeit ettől a rémségtől!
2013. július 21. 21:40
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nem túl bizalom gerjesztő. Az én időmben még nem volt magyar Chanel, csak nickelodeon. Ott néztem a Clarrisát.
Az se volt egy nagy mű, de az akkori agyi kapacitásomnak megfelelt.
2013. július 21. 21:42
|
|
pekii97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 152279 offline
|
Még egy sorozat a Disney-re? Minek? Azért, hogy legyen egy újabb "sztár", aki nem tud színészkedni, aztán majd énekelni is elkezd? A régi sorozatok még egész jók voltak, de ezek már nézhetetlenek, és csak a gyerekek agyát zsibbasztják....
2013. július 21. 21:43
én láttam az 1.részt tegnap
és én imádom, olyan Zack és Cody feelingje van kicsit, csak ők itt lányok
aki nem is szereti a Disney-t , minek olvassa el a cikket és hagy commentet egyáltalán ?
Nekem tetszik
Arpadeus Mester - csak Amerikában kezdődik egyenlőre Szeptember 15.én, pénteken csak a bevezető részt adták le , és Ősszel folytatódik
Októberben az Egyesült Királyságban is
Magyar Országon legkésőbb jövőre valamikor
és én imádom, olyan Zack és Cody feelingje van kicsit, csak ők itt lányok
aki nem is szereti a Disney-t , minek olvassa el a cikket és hagy commentet egyáltalán ?
Nekem tetszik
Arpadeus Mester - csak Amerikában kezdődik egyenlőre Szeptember 15.én, pénteken csak a bevezető részt adták le , és Ősszel folytatódik
Októberben az Egyesült Királyságban is
Magyar Országon legkésőbb jövőre valamikor
2013. július 21. 21:45
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
muszáj a staritysokat értesíteni az újabb diznis moslékokról?szerintem már kinőttek belőle (legalábbis én magamból indulok ki)
2013. július 21. 21:46
|
|
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline
|
Csak a sok hülyeségek .. a jókat elveték a Disney Chanel-ról de bezzeg a hulye baromsagokat leadják .. szánalom -.-"
2013. július 21. 21:49
Háát, nekem egyik sorozat sem tetszett eddig. Talán, majd belenézek, ha nem lesz jobb dolgom.
|
|
léna toldiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.19. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 194298 offline
|
Biztos jó lesz.
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Húú érdekesen hangzik. Bár a mostani sorozatok nekem nem annyira tetszenek az Austin és Ally is hülyeség, a Jessie-re is azt hittem, hogy hú de izgi lesz, de sajnos nem lett az. Nekem nem valami szimpi külsőre ez a lány. Nem hallottam még róla. De majd kiderül milyen.
2013. július 21. 21:51
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Hát megnézem majd az első részt ( bár ahogy a Disney-t ismerem 3 hétig folyamatosan csak azt az egy részt akarják majd lenyomni a torkunkon, napi 3 ismétléssel.) Egyébként már nem várom annyira a Disney sorozatokat...Talán kinőttem belőlük (bár azt mondják,hogy minden korosztály szívesen nézi őket xdd) (??!) Másrészt talán azért sem, mert már egyáltalán nem olyan mint régen. Hasonlóak a szereplők, a poénok, maga az egész sorozat arról nem beszélve, hogy egyre tehetségtelenebbek a "színészek" benne. De persze ebből a csajból is akarnak majd csinálni egy következő Selenát vagy Miley-t.Hát kíváncsi leszek...
2013. július 21. 21:51
Ó "remek" megint egy szenny műsor, amit most újítottak azokat se nézem, szánalmas mind. A Zsenipalánták nevű akármihez meg (amit 1-12 évesek néznek) olyan "viccek" vannak, hogy vissza kell menned és fordítanod angolra mert csak úgy van értelme, szörnyű...amit ez a csatorna művel az már a legallja, ilyenkor nagyon visszasírom a mesék korát :/
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: