A legnagyobb sminkbakik IX.
2013. július 24. 14:06
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
-Nem értem mi a probléma Jesy sminkjével.. mivaaan? már azt is le kell szólni, hogy milyen rúzst tesz fel? teszentéég..
-Na azt meg végképp nem vágom, hogy honnan veszik, hogy Mileynak párkapcsolati problémái vannak, és drogbotránya... hát komolyan mondom! édes istenkém még jó, hogy nem csak ez a szenny létezik, hanem lehet máshonnan is informálódni. Jaaaa és azért azt még meg említeném, hogy az roh@dtul nem alapozó volt, hanem púder.. ami normális fényben nem észre vehető, csak vaalmi nagyon jó minőségű fényképezőgép csinált képeken. Szóval Mileynak semmi szüksége lecserélni Denikát!
-Beyonce: Hát mit is mondjak, nem fogom fel, hogy miért a kritika a rúzsra. A bőr színes dolog meg... egyszerűen csak rossz a kép minőség. Amit én megemlítenék a képen, az a haja lenne, ami szerintem lenyalt.
-Kimmeg, ahh m1...:@
Még egy pár ilyen értelemes cikket léccii! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-Na azt meg végképp nem vágom, hogy honnan veszik, hogy Mileynak párkapcsolati problémái vannak, és drogbotránya... hát komolyan mondom! édes istenkém még jó, hogy nem csak ez a szenny létezik, hanem lehet máshonnan is informálódni. Jaaaa és azért azt még meg említeném, hogy az roh@dtul nem alapozó volt, hanem púder.. ami normális fényben nem észre vehető, csak vaalmi nagyon jó minőségű fényképezőgép csinált képeken. Szóval Mileynak semmi szüksége lecserélni Denikát!
-Beyonce: Hát mit is mondjak, nem fogom fel, hogy miért a kritika a rúzsra. A bőr színes dolog meg... egyszerűen csak rossz a kép minőség. Amit én megemlítenék a képen, az a haja lenne, ami szerintem lenyalt.
2013. július 24. 14:41
|
|
Sárababa14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 429 Csatolások: 0 Azonosító: 172641 offline
|
Hayleyé a legrosszabb
2013. július 24. 17:30
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
kim valami borzasztooo
2013. július 24. 19:27
Kim úr isten
Akármennyire imádom Hayley-t de ez már sok(k).
2013. július 25. 12:01
|
|
KF-Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 474 Csatolások: 0 Azonosító: 177332 offline
|
gyurmiiiii
-Nem értem mi a probléma Jesy sminkjével.. mivaaan? már azt is le kell szólni, hogy milyen rúzst tesz fel? teszentéég..
Forrás: http://starity.hu/magazin/39517-a-legnagyobb-sminkbakik-ix/#ixzz2a3AVpA8z
egyetértek teljesen:D Végre valaki megfogalmazta helyettem:D
Forrás: http://starity.hu/magazin/39517-a-legnagyobb-sminkbakik-ix/#ixzz2a3AVpA8z
egyetértek teljesen:D Végre valaki megfogalmazta helyettem:D
2013. július 25. 15:09
|
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline
|
Fúúú! Beyonce és Hayley sminkje az mindent vitt :'DD Ők néznek ki a legrosszabbul o.O
2013. július 25. 16:36
|
|
MimiBestfriendúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 202120 offline
|
ez naon durva
2013. július 25. 18:18
|
|
viktoria17200102visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 292 Csatolások: 41 Azonosító: 172577 offline
|
Hayley-nek nagyon el van túlozva a smikje.!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: