A legnagyobb sminkbakik IX.
2013. július 22. 09:19
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
Beyoncé rád se lehet ismerni.
2013. július 22. 09:25
Azért a cikk Írója se látott még albínót,nekem akkor már inkább az jutott rla eszembe hogy úgy néz ki, mint a a saját nagyanyja!
2013. július 22. 09:26
Hayley borzalmas, és Jesynek is sokkal jobban áll a smink nélküli arc
2013. július 22. 09:51
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Jézus.Ezek tényleg nagyon gázok.
2013. július 22. 09:57
Ha nem lett volna feltüntetve hogy a bakis képen Beyloncé látható, akkor tuti nem tudtam volna megállapítani hogy ő van rajta.
2013. július 22. 10:09
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Az ilyeneken olyan jót kacagok..
2013. július 22. 10:29
Kim nagyon durva
Jesy sminkje nem rossz, csak rossz pillanatban kapták le. Beyoncé és Hayley nagyon nagyon rondák ezekkel a sminkekkel
Miley ne rossz, bár kicsit mintha lisztes lenne
Még annyit, hogy szerintem Miley a borzasztó sokkoló átváltozás előtt sokkal szebb volt (saját vélemény).
2013. július 22. 11:21
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Jesy sminkje a szájkontúr miatt rossz, de lattam, hogy a többi Little Mix-es csajszi sincs tisztában ennek használatával. A szájkontúrt, vagyis szájceruzát azért használjuk, hogy nagyobbak tűnjenek ajkaink, ezért mindig világosabb színnel kell körberajzolni, mint maga a rúzs/szájfény/száj színe. Másképp ellenkező lesz a hatás és szerintem röhejes.
Szmájli-Májli drága és sminkes csapata még mindig nem értik, hogy a vörös rúzs csak nagyon keveseknek áll igazán jól, a csaj esetében undorító, egy világosabb rózsaszínes árnyalat a sápadt bőrű szösziknek messze a legelőnyösebb, a fehér por még hagyján, de a rúzsa. Rossz ránézni. Tudom, hogy ettől fú de felnőtt bombázónak érzi magát, de attól még gáz.
Hayley látom alapból nem a természetességre hajt, ez a legújabban vágott frufruja szörnyű, valamint a képen látható, na meg a Still Into You-s sminkje..merő borzalom.
Kim tényleg olyan, mint egy porcelánbaba De Beyoncénál meg valóban a borzalmas alapozás, valamint megint az a hülye vörös rúzs cseszte el az arcot.
Szmájli-Májli drága és sminkes csapata még mindig nem értik, hogy a vörös rúzs csak nagyon keveseknek áll igazán jól, a csaj esetében undorító, egy világosabb rózsaszínes árnyalat a sápadt bőrű szösziknek messze a legelőnyösebb, a fehér por még hagyján, de a rúzsa. Rossz ránézni. Tudom, hogy ettől fú de felnőtt bombázónak érzi magát, de attól még gáz.
Hayley látom alapból nem a természetességre hajt, ez a legújabban vágott frufruja szörnyű, valamint a képen látható, na meg a Still Into You-s sminkje..merő borzalom.
Kim tényleg olyan, mint egy porcelánbaba De Beyoncénál meg valóban a borzalmas alapozás, valamint megint az a hülye vörös rúzs cseszte el az arcot.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: