Teremts harmóniát az otthonodban!
2013. július 21. 20:47
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
bizonyára vannak benne hasznos gondolatok, de én úgy általánosságban nem hiszek az ilyen dolgokban. amúgy a cikk nagyon szép, igazán igényes munka
2013. július 21. 21:01
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Ez kész röhej! Én nem akarok senkit megbántani aki hisz ebbe, de az én házamat hagy rendezzem már be úgy ahogy akarom! Nem tudom elképzelni, hogy valaki ilyen szabályok szerint rendezze be az otthonát. Az én szemembe ez már beteges, de ez csak az én véleményem...
2013. július 21. 21:09
Tök jó hamarosan megkapom a saját szobám majd eszerint rendezem kicsit babonás vagyok...
2013. július 21. 21:24
|
|
SHINeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 209 Csatolások: 40 Azonosító: 179966 offline
|
Én szeretem Ázsiát de azt hallottam hogy a feng shui Magyarországról ered ahogy a szőnyegkészítés is. nem lehet tudni biztosan de elvileg igen csak mások becsaptak minket és ellopták a dicsőséget és a lovaspóló is elvileg de nem biztos.
2013. július 21. 21:48
Én személy szerint nem tartom hülyeségnek. Egy kicsit babonás is vagyok...kicsit
Hű, nálunk sok minden hoz balszerencsét
A hálószobába van vagy kettő tükör, kagylók is vannak bennt és az ágyam sincsen fal felé
Plusz még egy csomó minden nem a feng shui szerint van.
2013. július 21. 21:54
Nagyon jó cikk lett!Nekünk a nappaliban illetve a konyhában boltív van
Nincs ajtó
Szerencsére a fürdőszoba a folyosóról nyílik,de lényegtelen mert nem hiszek az ilyesmiben,de attól még jó kis cikk lett,főleg annak aki babonás
2013. július 21. 22:00
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Az a konyha, ami itt van, eggyáltalán nem tesz eleget a Feng Shui-nak. A cikk írója (már bocsánat) jobban utána nézhetett volna a dolgoknak, hiszen az a konyha rusztikus, ami szinte a pontos ellentéte. Az a lényege a Feng Shui-nak, hogy minél letisztultabb legyen a hely, minél kevesebb tárgy vegyen minket körül. A rusztikus stílus pedig igen giccses és minél több, a stílusba illő tárgyat "követel".
2013. július 21. 22:05
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
tök jó cikk lett!
2013. július 21. 22:09
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Jó cikk lett
Ezek szerint a konyhánk abszolút rosszul van elrendezve
Érdekes a kínai kultúra,de ezeket a dolgokat azért kissé túlzásnak tartom.Véleményem szerint mindenkinek a saját ízlése és elgondolása szerint kell berendeznie a lakását,hiszen akkor fogja jól érezni magát benne.
A színek részletezésével egyet értek,mert ezek tényleg nagyban befolyásolják az emberek hangulatát.
A színek részletezésével egyet értek,mert ezek tényleg nagyban befolyásolják az emberek hangulatát.
2013. július 21. 22:50
|
|
Sofy98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 165909 offline
|
Jó cikk lett, bár nem igazán hiszek ebben...
Nem a cikk írójának, csak úgy általában...
Azért költözzek el, mert ahogy belépünk a házba a konyhába lépek, és ez állítólag rossz??!
Nem a cikk írójának, csak úgy általában...
Azért költözzek el, mert ahogy belépünk a házba a konyhába lépek, és ez állítólag rossz??!
2013. július 22. 01:32
Elolvastam, bár nem nagyon hiszek az ilyesmibe. Én nagyon szeretem hogy közvetlen a szobámból nyílik a fürdőszobám és emiatt nem érzek semmi rosszat.
de amúgy jó cikk lett
2013. július 22. 13:46
Jó cikk lett, sajnos a mostani házunkkal már nem nagyon kezdhetek semmit, de a saját házamat tuti, hogy a feng-shui szerint rendezem majd be
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: